If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам какво разбирате под селзки тунинг, но тва направо цепи мрака,задната броня е същата. Извинявам се ако е пущано, но не се сдържах да го снимам вчера
Не знам какво разбирате под селзки тунинг, но тва направо цепи мрака,задната броня е същата. Извинявам се ако е пущано, но не се сдържах да го снимам вчера
Е не това вече утрепа рибата...
Да видим кой ще сече пътя на тоя москвич
Moята мечта!
Момци, никакъв селски тунинг не е това, а много практично приспособление, особено за софийския трафик!
Честно, доста пъти съм си мислил да си купя един такъв московец или още по-дРЪт и да го оборудвам точно по-същия начин!
И когато ми направят редовния номер, от крайна дясна лента да завият наляво пред мен, а аз искам да карам направо, вместо да скачам на спирачките, да натисна газта до дупка, пък после нека говедото обяснява на катаджиите, кой е виновен и защо колата му е за скрап!
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Аз обаче не спирам да се чудя как все още никой не се е престрашил да вкара моята 145-ца в темата, а съм сигурен, че има колеги които от отдавна ги сърбят ръцете да го направят... както и да е, реших да им спестя търсенето на повод
Ето и поредната клубарка която се бори за място в "селския тунинг" с нейния прословут голям, злобен и грозен череп на предния капак... пред който между другото не е хубаво да се седи по принцип... особено ако сте пешеходци и движейки се приближава към вас
[ATTACH]32928[/ATTACH]
дам.... определено има място в Селския Тунинг
ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
онзи ден видях некъв идиот с червена вектра и написал
"red hot chili opel" само се прекръстих, не се сетих да го снимам..
да не е спам: http://www.mobilen.bg/11253876584627550
Comment