Известие

Collapse
No announcement yet.

Предупреждение за автомивка във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
    А всички песъчинки от мръсотийката, дали няма да играят ролята на едра шкурка, а?

Къ мислиш?
    Па, да...
    Ако не плакнеш добре
    Нали преди тва ''издухваш'' с пароструйка
    Глей как се прави http://www.metacafe.com/watch/640131..._in_the_world/
    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Хи хи..

Нал няма да ма караш да си купвам водоструйка/пароструйка ?!?

Освен това, живея на 3-ти етаж и малко ще се озоря да мъкна кофите с компресията

Сбъркал си филма, пич

Comment

Хи хи..

Нал няма да ма караш да си купвам водоструйка/пароструйка ?!?

Освен това, живея на 3-ти етаж и малко ще се озоря да мъкна кофите с компресията

Сбъркал си филма, пич
        Във Варна нямате ли автомивка, където може да си платиш за ръчно измиване? Ако се разходиш до Пловдив или Сф, ще те черпя една такава

Comment

работил съм на мивка и са ми казвали само изгорелите бои да се мият с шампоан.Като има лаково покритие няма проблем да се мие с безконтактно а относно състава доколкото помня имаше яко сода каустик
          Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
            Във Варна нямате ли автомивка, където може да си платиш за ръчно измиване? Ако се разходиш до Пловдив или Сф, ще те черпя една такава
            От 23 години ми мият колите на автомивка, откакто има безконтактно - само така. Веднъж си оставих колата, отидох да пия кафе и като се върнах - чудо! миячката върти яко гъбата, горката ми Ланча беше на красиви кръгове одрана.
            Благодаря! Няма нужда!

пс Плащам си и не пипам! Не знам дали скоро ще дойда до Пд или Сф, ама ти ако дойдеш във Варна, аз ще те черпя бири на клубното заведение и ще гледаме как ти мият колата на клубната автомивка! И мивката черпя!

Comment

От 23 години ми мият колите на автомивка, откакто има безконтактно - само така. Веднъж си оставих колата, отидох да пия кафе и като се върнах - чудо! миячката върти яко гъбата, горката ми Ланча беше на красиви кръгове одрана.
              Благодаря! Няма нужда!

пс Плащам си и не пипам! Не знам дали скоро ще дойда до Пд или Сф, ама ти ако дойдеш във Варна, аз ще те черпя бири на клубното заведение и ще гледаме как ти мият колата на клубната автомивка! И мивката черпя!
              Еее, на кофти миячка си попаднал
              Приемам предложението за бирите, за мивката - ще се жертвам веднъж на безконтактно
              Обаче при условие, че после бегаме в A-Lounge или A-Lounge Beach на мохито за моя сметка

Comment

Абе , аз до колкото знам само червения цвят матира от безконтактно , между другото червения металик не матира ... Преебават се хромираните лайсни ( ако имате такива ) ....
                Между другото какво мислите за автомивката на 4-ти километър точно на кръговото? Май се казваше Sity car
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Working...
                X