Първоначално публикувано от Buxalkata
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
РАБОТА - ТЪРСИ/ПРЕДЛАГА
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от Buxalkata Покажи съобщение....завърших професионален бакалавър в датския колеж със специалност икономист мениджър......
не се впрягай, опитвам се да ти помогна за следващата обява.
sigpic156 SW 2001 бивша.
Comment
-
Работя, като мениджър в голяма фирма вносител на гипсокартон, окачени тавани и изолации. Кризата обаче е голяма а алфата си иска своето. В тази връзка реших да започна самостоятелно с ремонти на жилища. Някой ако има нужда от човек, който да му свърши цялата работа по ремонта, независимо по каква част е (ел., вик, гипсокартон, фаянс и т.н.), да се обажда. Имам хора за всичко, организацията ще е перфектна и срока минимален. Моята локация е Варна, в София и Пловдив имам хора, които биха могли да Ви свършат също много добра работа, мога да ви дам координати. Желая успех на всички колеги!Last edited by nikolas; d.m.y г., 12:07.
Comment
-
Работа
Здравейте колеги, така се случи, че останах без работа. След 10 години в сферата на телекомуникациите съм на улицата. Минал съм през Глобул, Германос и Мтел. Смятам, че имам огромен опит в продажбите и отношенията с клиентите. Моля ако чуете нещо или на Вас Ви трябва добър търговец, не се колебайте да ми пишете или да ми се обадите на 0879365101.
Благодаря предварително.Alfa Romeo 156
Comment
-
Колеги имам спешна нужда от работа,че закъсвация стана голяма...
Имам завършено средно-специално "Автомобили и Кари"
нямам трудов стаж по специалноста,но търся развитие главно в тази сфера.Работил съм 2 години като шофиор на бус,това е ако някой има нещо в предвид за каквото и да било нека пише!Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Здравейте
ТЪРСЯ РАБОТА
Търся почти всякаква работа, последните години се занимавам с организиране на международен и вътрешен транспорт, но от няколко месеца съм реално на "свободна практика" т.е безработен, но поради факта, че познавам много превозвачи превозващи от и за цяла европа, някак чрез малко стари клиенти, които ме търсят свързвах 2 та края, но това беше до края на миналия месец. От началото на този положението е отчайващо. Работа НУЛА. Отпуски и прочие... а сметките се трупат.
Владея на работно ниво английски,
Мога да оправям компютърни софтуерни и хардуерни проблеми.
Мога и най-различни неща
Бих работил и различна, дори неквалифицирана работа, дори почасово, стига заплащането да не е смешно.
Отворен съм за ВСЯКАКВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ. 0896047057Last edited by Nasko; d.m.y г., 16:05.
С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА
Comment
-
ЗА София
Една моя съученичка си търси работа!
Красиво и симпатично 23годишно девойчеС много добри може би отлични познания по англ. език има и FC.... Почти завършила психология
Отлична ученичка беше и все още е
Много умно, добро и възпитано момиче!
По принцип си търси някаква по-сериозна работа с развитие. В някой офис или фирма с приятна работна атмосфера и колеги, но няма да откаже и на някава друга по неквалифицирана работа според възможноститеИли нещо по специалността й!
Ако някой може да предложи нещо моля да ми драсне!!!! Предварително БЛАГОДАРЯ!!!Last edited by VFTI; d.m.y г., 19:06.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Здравейте колеги закъсах го няма работа както всички знаят заради тая криза ако някой има вариант да помага да свирка ( за софия ) говориме ... ще съм много благодарен!Работил сам много неща но последните години съм работел по автомобили предимно електро инсталации !Last edited by totoza; d.m.y г., 18:17.
Comment
-
Ами да се запиша и аз тук, че напоследък не са на добре нещата.
Строителен инженер съм-ССС. Работя в офертен отдел в момента и си търся работа, като предпочитам отново да е в строителна фирма- проектант, или пак офертен отдел, но ако някой има и нещо друго подходящо за жена на 26г.
Comment
-
Колеги аз работя в сферата на туризма и са ми необходими следните професионалисти за работа в нов хотел в София:
1. Готвачи
2. Сервитьори
3. Рецепционисти
Ако проявявате интерес за подобен вид работа моля пишете ми на Л.С или на сайта на компанията www.h-solutions.eu раздел Hospitality Careers.
Дано успеем да помогнем.Last edited by DJraceman; d.m.y г., 14:01.EX 156 1.6 TS
Comment
-
аз си имам работа,но с удоволствие ще приема още една,ако излезе нещо което е свързано с АЛФА РОМЕО.....и аз незнам какво може да бъде то,но все пак да си кажа...156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Аз си търся целодневна работа за лятото. Завършил съм Професионална Гимназия по Транспорт и Енергетика (ПГТЕ) "Хенри Форд" със специалност "Електрообзавеждане на Транспортна Техника", а по настоящем съм студент в Транспортния Факултет на ТУ-София със специалност "Технология и Управление на Транспорта". Работил съм в доста реномиран сервиз (инфо на ЛС), и имам добри познания по ДВГ и автомобила като цяло. Търся работа по специалността.Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
Comment