Известие

Collapse
No announcement yet.

РАБОТА - ТЪРСИ/ПРЕДЛАГА

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Buxalkata Покажи съобщение
    здравейте колеги закъсах го няма работа както всички знаят заради тая криза ако някой има вариант да помага да свирка ( за софия ) говориме ... ще съм много благодарен
    принципно съм работил климатизация и вентилация
    завърших професионален бакалавър в датския колеж със специалност икономист мениджър
    работил съм като доставчик на пица и май стига толкова
    Аз работя в пицария "Дон Вито" можеш обиколиш по пицарийте ни, шофьорчетата прават добри парички.
    Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
    Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
    Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

Първоначално публикувано от Buxalkata Покажи съобщение
      ....завърших професионален бакалавър в датския колеж със специалност икономист мениджър......
      е, ти по БЕЛ все болен ли беше!?!?
      не се впрягай, опитвам се да ти помогна за следващата обява.
      sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Работя, като мениджър в голяма фирма вносител на гипсокартон, окачени тавани и изолации. Кризата обаче е голяма а алфата си иска своето. В тази връзка реших да започна самостоятелно с ремонти на жилища. Някой ако има нужда от човек, който да му свърши цялата работа по ремонта, независимо по каква част е (ел., вик, гипсокартон, фаянс и т.н.), да се обажда. Имам хора за всичко, организацията ще е перфектна и срока минимален. Моята локация е Варна, в София и Пловдив имам хора, които биха могли да Ви свършат също много добра работа, мога да ви дам координати. Желая успех на всички колеги!
        Last edited by nikolas; d.m.y г., 12:07.

Comment

Някой колега от ВТ ако има нещо предвид да обажда
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
          Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
          Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Работа

Здравейте колеги, така се случи, че останах без работа. След 10 години в сферата на телекомуникациите съм на улицата. Минал съм през Глобул, Германос и Мтел. Смятам, че имам огромен опит в продажбите и отношенията с клиентите. Моля ако чуете нещо или на Вас Ви трябва добър търговец, не се колебайте да ми пишете или да ми се обадите на 0879365101.
            Благодаря предварително.
            Alfa Romeo 156

Comment

Колеги имам спешна нужда от работа,че закъсвация стана голяма...
              Имам завършено средно-специално "Автомобили и Кари"
              нямам трудов стаж по специалноста,но търся развитие главно в тази сфера.Работил съм 2 години като шофиор на бус,това е ако някой има нещо в предвид за каквото и да било нека пише!
              Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
              Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
              Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
              Mercedes Benz A170 CDI FL '01
              Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Здравейте

ТЪРСЯ РАБОТА
                Търся почти всякаква работа, последните години се занимавам с организиране на международен и вътрешен транспорт, но от няколко месеца съм реално на "свободна практика" т.е безработен, но поради факта, че познавам много превозвачи превозващи от и за цяла европа, някак чрез малко стари клиенти, които ме търсят свързвах 2 та края, но това беше до края на миналия месец. От началото на този положението е отчайващо. Работа НУЛА. Отпуски и прочие... а сметките се трупат.

Владея на работно ниво английски,
                Мога да оправям компютърни софтуерни и хардуерни проблеми.
                Мога и най-различни неща

Бих работил и различна, дори неквалифицирана работа, дори почасово, стига заплащането да не е смешно.

Отворен съм за ВСЯКАКВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ. 0896047057
                Last edited by Nasko; d.m.y г., 16:05.

С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА

Comment

здравейте колеги, знам че не е много, но се търси чистачка за неголям офис в търново до съда. почистване 2-3 пъти седмично сутрин. условието е жената да е сериозна.
                  точка

Comment

здравеите търся работа в пазарджик , като охраха ли ннезнам каквото има , имам книжка с б кат. ако не6то има ЛС

Comment

ЗА София

Една моя съученичка си търси работа!

Красиво и симпатично 23годишно девойче С много добри може би отлични познания по англ. език има и FC.... Почти завършила психология Отлична ученичка беше и все още е

Много умно, добро и възпитано момиче!

По принцип си търси някаква по-сериозна работа с развитие. В някой офис или фирма с приятна работна атмосфера и колеги, но няма да откаже и на някава друга по неквалифицирана работа според възможностите Или нещо по специалността й!

Ако някой може да предложи нещо моля да ми драсне!!!! Предварително БЛАГОДАРЯ!!!
                      Last edited by VFTI; d.m.y г., 19:06.
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                      by RUBIG service

Comment

Здравейте колеги закъсах го няма работа както всички знаят заради тая криза ако някой има вариант да помага да свирка ( за софия ) говориме ... ще съм много благодарен!Работил сам много неща но последните години съм работел по автомобили предимно електро инсталации !
                        Last edited by totoza; d.m.y г., 18:17.

Comment

Ами да се запиша и аз тук, че напоследък не са на добре нещата.
                          Строителен инженер съм-ССС. Работя в офертен отдел в момента и си търся работа, като предпочитам отново да е в строителна фирма- проектант, или пак офертен отдел, но ако някой има и нещо друго подходящо за жена на 26г.
                          http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                          159 1.9JTDm
                          156 1.8TS ...exxxx
                          145 1.4TS ...exxxx

Comment

Колеги аз работя в сферата на туризма и са ми необходими следните професионалисти за работа в нов хотел в София:

1. Готвачи
                            2. Сервитьори
                            3. Рецепционисти

Ако проявявате интерес за подобен вид работа моля пишете ми на Л.С или на сайта на компанията www.h-solutions.eu раздел Hospitality Careers.
                            Дано успеем да помогнем.
                            Last edited by DJraceman; d.m.y г., 14:01.
                            EX 156 1.6 TS

Comment

аз си имам работа,но с удоволствие ще приема още една,ако излезе нещо което е свързано с АЛФА РОМЕО.....и аз незнам какво може да бъде то,но все пак да си кажа...
                              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Аз си търся целодневна работа за лятото. Завършил съм Професионална Гимназия по Транспорт и Енергетика (ПГТЕ) "Хенри Форд" със специалност "Електрообзавеждане на Транспортна Техника", а по настоящем съм студент в Транспортния Факултет на ТУ-София със специалност "Технология и Управление на Транспорта". Работил съм в доста реномиран сервиз (инфо на ЛС), и имам добри познания по ДВГ и автомобила като цяло. Търся работа по специалността.
                                Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                                Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                                BMW 328i

Comment

Working...
                                X