Известие

Collapse
No announcement yet.

ПО ТЕМАТА ЗА ИСТИНСКИЯТ АЛФИСТ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
    Абе, и тая тема плаче за ключ.
    Защо мислиш така?Не е ли крайно време да се кажат нещата така както са?
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
      Общото идва от това че,вместо един селтак да ти завижда почва да ства следната работа:гледай го тва лапе,тате му дал пари за 156-ца ама забравил да му даде за гуми,забравил да му каже че още няма опит и не е хубаво да се прави на РАЦЕР,забравил да му каже че кола не се подържат самичка и още доста ама наистина доста неща.Всеки прав за себе си...за пример вникни в раздел тунинг...виждаш ли искрящите очички на двадесет годишния младеж,които днес не е станал ГЕРОЙ,да но тои утре ще стане..може би!?
      Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
      Защо мислиш така?Не е ли крайно време да се кажат нещата така както са?
      Нещата са нямаш ли акъл за никъде не си!Ем да ти кажа че познавам 42-годишен голфаджия с книжка от година и нещо и кара по диво и от мене.Така
      че може да съм лапе за вас ,ама си спазвам ЗДП.Не се изсилвам на пътя,че се е случвало така е ,но не е всекидневие и рядко даже и по булевардите да карам с повече от 50-60.Извън града не карам с повече от 90.В момента карам на бащата буса,но мисля да си взимам 33-ка,преди карах една от много чичови 33-ки и да ти кажа чесно,тая Алфа се караше като Транспортера,в града 50-60,извън града не повече от 90.Значи щом съм на 18 не мога да карам Алфа така ли?

Comment

Никои не говори за теб,още повече аз.Говоря общо..нали сме били едно общество...

Значи,достигам до едно мнение,абсолютно мое-важното е на третия ти ред под аватара да пише минимум 1000 мнения,да си рацер,да си "резнал"поне дузина от другите автомобили...ония кочините.Да имаш тема от сорта: "абе какшъ го нпрвям това или", "моа ли да станем стребител ако слоим тфа".Да си редовен клиент на най-евтиното,по възможност от моргите.Те тва е мое мнение,и както казваше един любимец на моя набор че и по-стари...
        Хаук Казах!
        Спирам да пиша в тази тема.
        Last edited by Linkestis; d.m.y г., 00:05.
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

И много хубаво правиш.

П.С. Авторът на темата първо да си усъвършенства правописа, после да поучава алфистите. Тва тия Тойотаджиите много неграмотен народ, бе. Срамота!
          2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
            Та аз съм пък склонен също да отдавам известна тежест и на цената на автомобилите! И ми е ясно що ГОЛФ е толкова презрян в Б-я. И защо Алфа която в някой други държави определено символизира вкус изтънченост и индивидуалност в Б-я започва да символизира нещо друго и ако също както вас приема форумите за "представителна извадка" ... мога да направя генерални изводи за хората които си купуват Алфа Ромео и повярвайте ми тези изводи изобщо няма да ви харесат.
            Така така то и с Мерцедес е същото и с БМВ. Въобще изобщо.
            Днеска си поиграх да се ровя из други форуми. Нито, пежо, нито митсубиши, нито дори в шкода има таквиз раути като в нашия форум. Данъци, гадни полицаи, 200, 230, 250 км в час, нема да си туря зимни гуми оти съм пич... да продължавам ли?
            Мноо алфаджии... твърде много...
            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Колеги аз немога да разбера, защо се караме?!Е аз се чуствам в момента засегнат от някои мнение на колеги по-горе, където си казаха в прав текст , че бил ли си млад ( 18-20), значи си бил ДЕТЕ и какво ли още не.Трябвало да сме имали минимум 1000 поста и т.н. еми виж колко поста имам? И мога да ти кажа , че чета форума всеки ден и пиша в него когато имам нужда да ми се окажи помощ или аз да бъда полезен с нещо. И също така мога да кажа , че сме много далече от АЛФАДЖИИ. Защото това , че някой е решил да не си плати данъка не го прави по-малко човек, има си причина за това.
              Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
                Колеги аз немога да разбера, защо се караме?!Е аз се чуствам в момента засегнат от някои мнение на колеги по-горе, където си казаха в прав текст , че бил ли си млад ( 18-20), значи си бил ДЕТЕ и какво ли още не.Трябвало да сме имали минимум 1000 поста и т.н. еми виж колко поста имам? И мога да ти кажа , че чета форума всеки ден и пиша в него когато имам нужда да ми се окажи помощ или аз да бъда полезен с нещо. И също така мога да кажа , че сме много далече от АЛФАДЖИИ. Защото това , че някой е решил да не си плати данъка не го прави по-малко човек, има си причина за това.

Нема значение батко да си сложат 40+ възрастова граница и да не им пречим !
                BUSHON RACING SERVICE

Comment

Първоначално публикувано от drajko145 Покажи съобщение
                  Нема значение батко да си сложат 40+ възрастова граница и да не им пречим !
                  Човече, ще напиша най-тъпия си пост.....
                  МОЛЯ те махни си гащите от монитора ми!
                  sigpic
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                  Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                  Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
                      надявам се да се чустваш по добре
                      BUSHON RACING SERVICE

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                        Така така то и с Мерцедес е същото и с БМВ. Въобще изобщо.
                        Днеска си поиграх да се ровя из други форуми. Нито, пежо, нито митсубиши, нито дори в шкода има таквиз раути като в нашия форум. Данъци, гадни полицаи, 200, 230, 250 км в час, нема да си туря зимни гуми оти съм пич... да продължавам ли?
                        Мноо алфаджии... твърде много...
                        Кой може да каже кой от форума е Алфаджия и кой не?Е например аз съм типичен Алфаджия,Голфаджия,бусаджия,таксиджия и т.н.,на мен не ми е обидно от хора който не уважават чуждото мнение и си мислят че винаги са прави.Всеки си изразява мнението и тва е!Всичко се случва,може да го позакъсаш с парите и за да не ти викат АЛФАДЖИЯ кво ще напраиш - ще седиш гладен,обаче колата да е с нови гуми,с винетка,с платен данък и т.н. тва ще стане ама друг път....ае е*** съм го в таралясника,пука ми кво мислят за мен хора който даже и не познавам както и те мен.Колкото до данъка НЯМА да го плата на пук на държавата.
                        Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 02:10. Основание: ...

Comment

.

абсалютно съгласен с горното мнение.в крайна сметка не сме клуб на баровците от Монте Карло,кой колкото има толкова.дали ще си платиш данъка,един ден държавата ще си го търси и този ден наближава със страшна сила.най-важното е колите да са технически изправни защото не ми се четата постове със заглавие "Още един алфист си отиде".мероприятията с ходенето на погребения съм ги спрял от 2 години когато изспратихме 2 "рацери" с бус които смляха един москвич и убиха още 3 човека.препоръчвам на младите членове на форума и на клуба да се отнасят с повече респект,това тук не е детска площадка,има достатъчно места в нета където могат да си чешат езиците.

Comment

темата е много добра но аз да ви попитам има ли поне един от вас който никога да не е превишил скоростта в градско извън или на магистрала???на мен лично ми се е случвало и какво и гумите са ми чисто нови говоря и за двата комплекта зимни и летни и колата ми е изправна и с платени данъци и винетки квото там си го иска държавата и как така излиза не че се засягам ма значе ние дето си плащаме сме будали ли????
                            alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

темата е много добра но аз да ви попитам има ли поне един от вас който никога да не е превишил скоростта в градско извън или на магистрала???на мен лично ми се е случвало и какво и гумите са ми чисто нови говоря и за двата комплекта зимни и летни и колата ми е изправна и с платени данъци и винетки квото там си го иска държавата и как така излиза не че се засягам ма значе ние дето си плащаме сме будали ли????
                              alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

и аз съм на мнение че колите трябва да са изправни и само за сведедние буса който карам/той е на баща ми/ си има винетка,нови гуми и се поддържа в изрядно състояние.Регистриран е в данъчното и данъците му се плащат.Аз съм против плащането на данъците защото няма улица в града в който живея на която да няма дупка,което е меко казано,повечето са направо ями.

Comment

Working...
                                X