Първоначално публикувано от nikolaaaay
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ПО ТЕМАТА ЗА ИСТИНСКИЯТ АЛФИСТ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеОбщото идва от това че,вместо един селтак да ти завижда почва да ства следната работа:гледай го тва лапе,тате му дал пари за 156-ца ама забравил да му даде за гуми,забравил да му каже че още няма опит и не е хубаво да се прави на РАЦЕР,забравил да му каже че кола не се подържат самичка и още доста ама наистина доста неща.Всеки прав за себе си...за пример вникни в раздел тунинг...виждаш ли искрящите очички на двадесет годишния младеж,които днес не е станал ГЕРОЙ,да но тои утре ще стане..може би!?Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеЗащо мислиш така?Не е ли крайно време да се кажат нещата така както са?
че може да съм лапе за вас ,ама си спазвам ЗДП.Не се изсилвам на пътя,че се е случвало така е ,но не е всекидневие и рядко даже и по булевардите да карам с повече от 50-60.Извън града не карам с повече от 90.В момента карам на бащата буса,но мисля да си взимам 33-ка,преди карах една от много чичови 33-ки и да ти кажа чесно,тая Алфа се караше като Транспортера,в града 50-60,извън града не повече от 90.Значи щом съм на 18 не мога да карам Алфа така ли?
Comment
-
Никои не говори за теб,още повече аз.Говоря общо..нали сме били едно общество...
Значи,достигам до едно мнение,абсолютно мое-важното е на третия ти ред под аватара да пише минимум 1000 мнения,да си рацер,да си "резнал"поне дузина от другите автомобили...ония кочините.Да имаш тема от сорта: "абе какшъ го нпрвям това или", "моа ли да станем стребител ако слоим тфа".Да си редовен клиент на най-евтиното,по възможност от моргите.Те тва е мое мнение,и както казваше един любимец на моя набор че и по-стари...
Хаук Казах!
Спирам да пиша в тази тема.Last edited by Linkestis; d.m.y г., 00:05.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениеТа аз съм пък склонен също да отдавам известна тежест и на цената на автомобилите! И ми е ясно що ГОЛФ е толкова презрян в Б-я. И защо Алфа която в някой други държави определено символизира вкус изтънченост и индивидуалност в Б-я започва да символизира нещо друго и ако също както вас приема форумите за "представителна извадка" ... мога да направя генерални изводи за хората които си купуват Алфа Ромео и повярвайте ми тези изводи изобщо няма да ви харесат.Така така то и с Мерцедес е същото и с БМВ. Въобще изобщо.
Днеска си поиграх да се ровя из други форуми. Нито, пежо, нито митсубиши, нито дори в шкода има таквиз раути като в нашия форум. Данъци, гадни полицаи, 200, 230, 250 км в час, нема да си туря зимни гуми оти съм пич... да продължавам ли?
Мноо алфаджии... твърде много...Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Колеги аз немога да разбера, защо се караме?!Е аз се чуствам в момента засегнат от някои мнение на колеги по-горе, където си казаха в прав текст , че бил ли си млад ( 18-20), значи си бил ДЕТЕ и какво ли още не.Трябвало да сме имали минимум 1000 поста и т.н. еми виж колко поста имам? И мога да ти кажа , че чета форума всеки ден и пиша в него когато имам нужда да ми се окажи помощ или аз да бъда полезен с нещо. И също така мога да кажа , че сме много далече от АЛФАДЖИИ. Защото това , че някой е решил да не си плати данъка не го прави по-малко човек, има си причина за това.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщениеКолеги аз немога да разбера, защо се караме?!Е аз се чуствам в момента засегнат от някои мнение на колеги по-горе, където си казаха в прав текст , че бил ли си млад ( 18-20), значи си бил ДЕТЕ и какво ли още не.Трябвало да сме имали минимум 1000 поста и т.н. еми виж колко поста имам? И мога да ти кажа , че чета форума всеки ден и пиша в него когато имам нужда да ми се окажи помощ или аз да бъда полезен с нещо. И също така мога да кажа , че сме много далече от АЛФАДЖИИ. Защото това , че някой е решил да не си плати данъка не го прави по-малко човек, има си причина за това.
Нема значение батко да си сложат 40+ възрастова граница и да не им пречим !BUSHON RACING SERVICE
Comment
-
Първоначално публикувано от drajko145 Покажи съобщениеНема значение батко да си сложат 40+ възрастова граница и да не им пречим !
МОЛЯ те махни си гащите от монитора ми!sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщениеЧовече, ще напиша най-тъпия си пост.....
МОЛЯ те махни си гащите от монитора ми!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщениеЧовече, ще напиша най-тъпия си пост.....
МОЛЯ те махни си гащите от монитора ми!BUSHON RACING SERVICE
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеТака така то и с Мерцедес е същото и с БМВ. Въобще изобщо.
Днеска си поиграх да се ровя из други форуми. Нито, пежо, нито митсубиши, нито дори в шкода има таквиз раути като в нашия форум. Данъци, гадни полицаи, 200, 230, 250 км в час, нема да си туря зимни гуми оти съм пич... да продължавам ли?
Мноо алфаджии... твърде много...
Comment
-
.
абсалютно съгласен с горното мнение.в крайна сметка не сме клуб на баровците от Монте Карло,кой колкото има толкова.дали ще си платиш данъка,един ден държавата ще си го търси и този ден наближава със страшна сила.най-важното е колите да са технически изправни защото не ми се четата постове със заглавие "Още един алфист си отиде".мероприятията с ходенето на погребения съм ги спрял от 2 години когато изспратихме 2 "рацери" с бус които смляха един москвич и убиха още 3 човека.препоръчвам на младите членове на форума и на клуба да се отнасят с повече респект,това тук не е детска площадка,има достатъчно места в нета където могат да си чешат езиците.
Comment
-
темата е много добра но аз да ви попитам има ли поне един от вас който никога да не е превишил скоростта в градско извън или на магистрала???на мен лично ми се е случвало и какво и гумите са ми чисто нови говоря и за двата комплекта зимни и летни и колата ми е изправна и с платени данъци и винетки квото там си го иска държавата и как така излиза не че се засягам ма значе ние дето си плащаме сме будали ли????alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
темата е много добра но аз да ви попитам има ли поне един от вас който никога да не е превишил скоростта в градско извън или на магистрала???на мен лично ми се е случвало и какво и гумите са ми чисто нови говоря и за двата комплекта зимни и летни и колата ми е изправна и с платени данъци и винетки квото там си го иска държавата и как така излиза не че се засягам ма значе ние дето си плащаме сме будали ли????alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
и аз съм на мнение че колите трябва да са изправни и само за сведедние буса който карам/той е на баща ми/ си има винетка,нови гуми и се поддържа в изрядно състояние.Регистриран е в данъчното и данъците му се плащат.Аз съм против плащането на данъците защото няма улица в града в който живея на която да няма дупка,което е меко казано,повечето са направо ями.
Comment
Comment