Известие

Collapse
No announcement yet.

Краят на още една Алфа Ромео :(:(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
    да ама е употребил макар да не е тои виновен и още повече че е учавствувал във ПТП може и него да изкарат виновен освен ако татко му на това момче кихне много ама много стабилно на правилното място иначе си е във кюпа от всякаде на мене преди 11 год ми взеха книжката за 0.8 промила и то няма да ти казвам какъв зор беше да ми намалят наказанието че иначе книжката ми щеше 3год. да стои закърфичена на стената и то за какво заради моята си грешка да карам пил
    ами ,имам някакви надежди ,че от 0.6 ,на кръв ще падне под 0.5 .

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
      ами ,имам някакви надежди ,че от 0.6 ,на кръв ще падне под 0.5 .
      0,5 не върши никаква работа в случая, трябва да е под 0,2.

А застрахователите няма да платят, даже и 0,1 да покаже кръвната проба - вервай ми.
      Volvo XC90 D5 '06
      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение

А застрахователите няма да платят, даже и 0,1 да покаже кръвната проба - вервай ми.
        Тва нещо и аз съм го чувал ... и така и трябва да бъде ... вчера взел книжка днес даже вече пие и кара... не че мойта книжка е видяла много,но е видяла достатъчно за периода от който я имам и НИКОГА не съм се качвал зад волана дори и на половин бира и нямам намерения да го правя! Когато съм без колата мога да се отрежа на животно, дори когато излизам и ще има пиене книжката си я оставям в нас, за да не ме измами някой..
        Last edited by AntiLuuP; d.m.y г., 17:32.

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
          Тва нещо и аз съм го чувал ... и така и трябва да бъде ... вчера взел книжка днес даже вече пие и кара... не че мойта книжка е видяла много,но е видяла достатъчно за периода от който я имам и НИКОГА не съм се качвал зад волана дори и на половин бира и нямам намерения да го правя! Когато съм без колата мога да се отрежа на животно, дори когато излизам и ще има пиене книжката си я оставям в нас, за да не ме измами някой..
          Напълно съм съгласен с теб...аз когато взех книжка, кефа ми беше само да карам...постояно пребирах пияни приятели от заведенията...и единствената ми страст, беше колкото се може повече да шофирам....е сега не е баш така...предпочитам да ме возят!
          п.с....а бе, на децата не забраниха ли да карат нощно време!?
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Кофти работа ... неопитен шофьор на чашка две и бабаит не спазващ правилата за движение ...
            Да се надяваме,че това ще му е за урок!
            За 2 години до сега само 2 пъти съм сядала зад волана за 1 километър на чашка бяло вино и имаше доста голямо отражение на стила ми на каране ... с две думи натежа ми крака на педала за газта и направо щях да литна!
            От тогава не близвам и капка дори ако знам че трябва да се прибера с колата!
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
            140 HP + Chip Tuning -> ex
            Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
            Born to make me happy

Comment

От прочетеното се стига до извода, че НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПИЕ И ДА СЕ КАРА, защото понякога и невинен пак стават кофти нещата.

А това, че на 18 години е пил 2-3 бири и после се е качил в колата, та дори и да не стане ПТП, пак трябва да се взима книжката за определен период. Просто да ме извиняват децата ама още не са се научили да карат, а вече пият и карат!!!

Като цяло е важното, че няма пострадали, ламарините са правят.

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение

Това е почти 100%. Имам приятел, който по същия начин в протокала 0,6, а кръвната проба 0,2 и не платиха, и ги съди и пак не платиха.
              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
              Opel Astra J GTC

Comment

Аз съм абсолютно против карането след употреба на алкохол. БТВ имам познат, който го удариха отзад след като беше пил две бири и си остана виновен така, че не е задължително да си пиян или пийнал една бира, за да стане белята, но по законите на мърфи всичко се случва точно тогава
                1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

И аз смятам, че не трябва да се пие и кара
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Аз си имам собствено мнение за пиенето и карането ,което не съвпада с всички стереотипи,но съм съгласен ,че първо трябва да се научиш да караш ,после да си правиш експерименти. Малкия наистина кара само от два месеца ,няма никакъв усет ,нито е свикнал да се справя бързо в кризисни ситуации.
                    Единственото ,на което се надявам ,е ,в Сряда да имаме добри новини ..
                    А колата 99% ще се разпарчетосва на части

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Без книжка и пил... няма как да се плати по застраховката каско, вьжното е вие да сте живи и здрави
                      sigpic
                      ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                      0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
                        Без книжка и пил... няма как да се плати по застраховката каско, вьжното е вие да сте живи и здрави
                        извини ме , но мисля ,че ,ако алкохола е в допустимите норми ,застрахователя няма право ДА НЕ плати..
                        щом закона разрешава ....
                        все пак , ще поживеем , ще видим

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                          извини ме , но мисля ,че ,ако алкохола е в допустимите норми ,застрахователя няма право ДА НЕ плати..
                          щом закона разрешава ....
                          все пак , ще поживеем , ще видим
                          Абе и аз знам, че не дават много. То те принципно не дават много, особено, ако си пил.
                          Last edited by soldier; d.m.y г., 16:33.

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                            п.с....а бе, на децата не забраниха ли да карат нощно време!?

май още не е гласуван на второ четене закона, но предстои.. и после да влезе в сила

sigpic
                            Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
                            http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

Добре сега ми дойде на ум,ами ако заведе щета по гражданска отговорност?
                              Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                              Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                              Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                              Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                              Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                                Добре сега ми дойде на ум,ами ако заведе щета по гражданска отговорност?
                                Кире...няма да стане, тая де е мислиш.....протокола от КАТ...алкохол...и т.н....а пък с двустранен протокол....не виждам как може да се обясни тоя удар....освен, че са асфалтирали улицата пред тях и леко го е настъпил валяка)
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X