Първоначално публикувано от BillyBoy`
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Краят на още една Алфа Ромео :(:(
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеами ,имам някакви надежди ,че от 0.6 ,на кръв ще падне под 0.5 .
А застрахователите няма да платят, даже и 0,1 да покаже кръвната проба - вервай ми.
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение0,5 не върши никаква работа в случая, трябва да е под 0,2.
А застрахователите няма да платят, даже и 0,1 да покаже кръвната проба - вервай ми.Last edited by AntiLuuP; d.m.y г., 17:32.
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеТва нещо и аз съм го чувал ... и така и трябва да бъде ... вчера взел книжка днес даже вече пие и кара... не че мойта книжка е видяла много,но е видяла достатъчно за периода от който я имам и НИКОГА не съм се качвал зад волана дори и на половин бира и нямам намерения да го правя! Когато съм без колата мога да се отрежа на животно, дори когато излизам и ще има пиене книжката си я оставям в нас, за да не ме измами някой..
п.с....а бе, на децата не забраниха ли да карат нощно време!?По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Кофти работа ... неопитен шофьор на чашка две и бабаит не спазващ правилата за движение ...
Да се надяваме,че това ще му е за урок!
За 2 години до сега само 2 пъти съм сядала зад волана за 1 километър на чашка бяло вино и имаше доста голямо отражение на стила ми на каране ... с две думи натежа ми крака на педала за газта и направо щях да литна!
От тогава не близвам и капка дори ако знам че трябва да се прибера с колата!Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
От прочетеното се стига до извода, че НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПИЕ И ДА СЕ КАРА, защото понякога и невинен пак стават кофти нещата.
А това, че на 18 години е пил 2-3 бири и после се е качил в колата, та дори и да не стане ПТП, пак трябва да се взима книжката за определен период. Просто да ме извиняват децата ама още не са се научили да карат, а вече пият и карат!!!
Като цяло е важното, че няма пострадали, ламарините са правят.
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение0,5 не върши никаква работа в случая, трябва да е под 0,2.
А застрахователите няма да платят, даже и 0,1 да покаже кръвната проба - вервай ми."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Аз съм абсолютно против карането след употреба на алкохол. БТВ имам познат, който го удариха отзад след като беше пил две бири и си остана виновентака, че не е задължително да си пиян или пийнал една бира, за да стане белята, но по законите на мърфи всичко се случва точно тогава
1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
Аз си имам собствено мнение за пиенето и карането ,което не съвпада с всички стереотипи,но съм съгласен ,че първо трябва да се научиш да караш ,после да си правиш експерименти. Малкия наистина кара само от два месеца ,няма никакъв усет ,нито е свикнал да се справя бързо в кризисни ситуации.
Единственото ,на което се надявам ,е ,в Сряда да имаме добри новини ..
А колата 99% ще се разпарчетосва на части
Comment
-
Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщениеБез книжка и пил... няма как да се плати по застраховката каско, вьжното е вие да сте живи и здрави
щом закона разрешава ....
все пак , ще поживеем , ще видим
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеизвини ме , но мисля ,че ,ако алкохола е в допустимите норми ,застрахователя няма право ДА НЕ плати..
щом закона разрешава ....
все пак , ще поживеем , ще видимLast edited by soldier; d.m.y г., 16:33.
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеп.с....а бе, на децата не забраниха ли да карат нощно време!?
май още не е гласуван на второ четене закона, но предстои.. и после да влезе в сила
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеДобре сега ми дойде на ум,ами ако заведе щета по гражданска отговорност?)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
Comment