Вземи и това което иска женицата,щото после има да ти пили на главата."Аз ти казах оная ама ти..." Иначе и двете колички не са лоши за градски условия.То има доста такива автомобили от този клас : пежо 106 , рено клио , мазда 121 , опел корса , нисан микра , фиат пунто , т.нар. "пучи въшки"
Известие
Collapse
No announcement yet.
Искам съвети
Collapse
X
-
Бе нещо такова ще спряла се на туинго щото вътре било симпатично а и поне 6,7 градско 1.2 моно нещо такова че тя иска алфата да кара ама аз не и давам че после ще я дават по новините некъде .... да не дава господ та нещо 50 , 60 коняsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеЕдното е калкулирана величина, а другото -предполагаема.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеE може да се каже и така, ама не е така, дадох го като пример, не е толкова важноLast edited by old alfist; d.m.y г., 23:51.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
както ти казаха и други забирай жената с тебе и отивайте и харесвайте,няма значение какво ще купите важното е да е купено с мерак,щото кола която не е купена с мерак има голяма вероятност да свърши или в моргата или в белканто/не за друго просто няма да се пази като колата купена с мерак/поне според мен е така//...пък и на тебе ще ти трият сол на главата после...
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениекакто ти казаха и други забирай жената с тебе и отивайте и харесвайте,няма значение какво ще купите важното е да е купено с мерак,щото кола която не е купена с мерак има голяма вероятност да свърши или в моргата или в белканто/не за друго просто няма да се пази като колата купена с мерак/поне според мен е така//...пък и на тебе ще ти трият сол на главата после...вече
Last edited by SandoOne; d.m.y г., 00:27.sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеТо нейното не е мерак а болна амбициявече
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениетъкмо ще има възможност да провериAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Искаш съвет(мое мнение) ето ти:
1во Фиат 500 новият този страхотен е кола на 2008 абе наи-добрата женска кола в малкия клас, е малко по скапо, ще ти излезно, но се пак ти е Жена.
2ро ако не е фиата а ипсилона, тлуингото или, която и да е друга съвет "Нека отиде сама да си я купи", ако я купи без да знаеш и те изненада и нейните приятелки още по-добре за Нея за теб и за всички така най, ще е с мерак както се казва пак казвам мое мнение.
П.П. само да не е Ц1(106 и Яго) бях си купил такава миналата година от магазина карах я 6 месеца не и навартях и 10 000км и я продадох защото за нищо не струваSpin City!
Comment
-
Още нещо да добавя да няма после "ма как сама, ще иде нали, ще купи най-голямия боклук" да ама НЕ баща ми досега си купи на 10 коли и 2 нови, който съответно от един до 6 месеца се чупеха и пак ремонт, майка ми си купи една и още не е шраила ремонт само гуми и масло и НезабравяЙ "кола и жена са на КЪСМЕТ"Spin City!
Comment
-
Ланча Y е най-добрате кола от този клас според мен. Преди време имах възможност да я сравня в една автокъща със пунто на същите години и разликата в качеството на детайлите, и материалите бяха огромни. Вратите на ланчата се затваряха меко и безшумно, а интериора сякаш е поколения по-съвременен от на пунтото, и тн.
Пластмасите и интериора на twingo са като на детските колички в била.
За надеждност, нямам впечатления, освен че twingo-то е категоризирано от autobild като "непрепоръчително", с куп проблеми. За ланчата нямам идея. Надежден вариант е Polo 1.0 или 1.4
ако е Рено, то поне Клио да е, според мен.
успех!по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...
Comment
-
Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщениеЗа ипсилона нищо не знам, но туингото е много добър избор. Вътре е много просторно, с хитро измислена задна седалка, не е скъпо за поддръжка, само не си взимай полуавтоматик модела, че ако здаде багажа скоростната, хвърляш цялата кола.
Като дизайн реното е култово, ипсилона е готин. И двете са много индивидуални. Успех с избора.Иначе е доста опростена.За мен най-добрия вариант е Пунто
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщениеЗа ипсилона нищо не знам, но туингото е много добър избор. Вътре е много просторно, с хитро измислена задна седалка, не е скъпо за поддръжка, само не си взимай полуавтоматик модела, че ако здаде багажа скоростната, хвърляш цялата кола.
Като дизайн реното е култово, ипсилона е готин. И двете са много индивидуални. Успех с избора.Иначе е доста опростена.За мен най-добрия вариант е Пунто
http://tbn1.google.com/images?q=tbn:...0cc2001f34.jpgFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment