Известие

Collapse
No announcement yet.

Искам съвети

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Вземи и това което иска женицата,щото после има да ти пили на главата."Аз ти казах оная ама ти..." Иначе и двете колички не са лоши за градски условия.То има доста такива автомобили от този клас : пежо 106 , рено клио , мазда 121 , опел корса , нисан микра , фиат пунто , т.нар. "пучи въшки"
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Бе нещо такова ще спряла се на туинго щото вътре било симпатично а и поне 6,7 градско 1.2 моно нещо такова че тя иска алфата да кара ама аз не и давам че после ще я дават по новините некъде .... да не дава господ та нещо 50 , 60 коня
      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
      Ramstein - Benzin
      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Едното е калкулирана величина, а другото -предполагаема.
        E може да се каже и така, ама не е така, дадох го като пример, не е толкова важно
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          E може да се каже и така, ама не е така, дадох го като пример, не е толкова важно
          Дефинициите са различни, зависи от гледната точка/проблем когато липсва живото предаване - т.е. интонацията/
          Last edited by old alfist; d.m.y г., 23:51.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

както ти казаха и други забирай жената с тебе и отивайте и харесвайте,няма значение какво ще купите важното е да е купено с мерак,щото кола която не е купена с мерак има голяма вероятност да свърши или в моргата или в белканто/не за друго просто няма да се пази като колата купена с мерак/поне според мен е така//...пък и на тебе ще ти трият сол на главата после...

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
              както ти казаха и други забирай жената с тебе и отивайте и харесвайте,няма значение какво ще купите важното е да е купено с мерак,щото кола която не е купена с мерак има голяма вероятност да свърши или в моргата или в белканто/не за друго просто няма да се пази като колата купена с мерак/поне според мен е така//...пък и на тебе ще ти трият сол на главата после...
              То нейното не е мерак а болна амбиция вече
              Last edited by SandoOne; d.m.y г., 00:27.
              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
              Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
              Ramstein - Benzin
              https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                То нейното не е мерак а болна амбиция вече
                предлагам ти да я пуснеш да почете малко в тая тема, след което да се въоръжиш с търпение и просто да я придружиш да си избере
                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Съгласен съм с колежката Ранобудниче, обаче се съмнявам дали наистина знае какво иска булката.
                  sigpic

Comment

тъкмо ще има възможност да провери
                    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                    My Red Love
                    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                      тъкмо ще има възможност да провери
                      Може би няма такава произведена кола, все още.
                      sigpic

Comment

Искаш съвет(мое мнение) ето ти:
                        1во Фиат 500 новият този страхотен е кола на 2008 абе наи-добрата женска кола в малкия клас, е малко по скапо, ще ти излезно, но се пак ти е Жена.
                        2ро ако не е фиата а ипсилона, тлуингото или, която и да е друга съвет "Нека отиде сама да си я купи", ако я купи без да знаеш и те изненада и нейните приятелки още по-добре за Нея за теб и за всички така най, ще е с мерак както се казва пак казвам мое мнение.

П.П. само да не е Ц1(106 и Яго) бях си купил такава миналата година от магазина карах я 6 месеца не и навартях и 10 000км и я продадох защото за нищо не струва
                        Spin City!

Comment

Още нещо да добавя да няма после "ма как сама, ще иде нали, ще купи най-голямия боклук" да ама НЕ баща ми досега си купи на 10 коли и 2 нови, който съответно от един до 6 месеца се чупеха и пак ремонт, майка ми си купи една и още не е шраила ремонт само гуми и масло и НезабравяЙ "кола и жена са на КЪСМЕТ"
                          Spin City!

Comment

Ланча Y е най-добрате кола от този клас според мен. Преди време имах възможност да я сравня в една автокъща със пунто на същите години и разликата в качеството на детайлите, и материалите бяха огромни. Вратите на ланчата се затваряха меко и безшумно, а интериора сякаш е поколения по-съвременен от на пунтото, и тн.
                            Пластмасите и интериора на twingo са като на детските колички в била.

За надеждност, нямам впечатления, освен че twingo-то е категоризирано от autobild като "непрепоръчително", с куп проблеми. За ланчата нямам идея. Надежден вариант е Polo 1.0 или 1.4

ако е Рено, то поне Клио да е, според мен.

успех!
                            по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
                              За ипсилона нищо не знам, но туингото е много добър избор. Вътре е много просторно, с хитро измислена задна седалка, не е скъпо за поддръжка, само не си взимай полуавтоматик модела, че ако здаде багажа скоростната, хвърляш цялата кола.
                              Като дизайн реното е култово, ипсилона е готин. И двете са много индивидуални. Успех с избора.
                              Абсолютно съм съгласен за Туингото,само дето имат доста проблеми и с механичните кутииИначе е доста опростена.За мен най-добрия вариант е Пунто

Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
                                За ипсилона нищо не знам, но туингото е много добър избор. Вътре е много просторно, с хитро измислена задна седалка, не е скъпо за поддръжка, само не си взимай полуавтоматик модела, че ако здаде багажа скоростната, хвърляш цялата кола.
                                Като дизайн реното е култово, ипсилона е готин. И двете са много индивидуални. Успех с избора.
                                Абсолютно съм съгласен за Туингото,само дето имат доста проблеми и с механичните кутииИначе е доста опростена.За мен най-добрия вариант е Пунто

http://tbn1.google.com/images?q=tbn:...0cc2001f34.jpg
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X