за да се превърне в тема чесалня дай пак но в нов стил.не знам дали е прованс или не но си имам 1но голямо съкровище.и модератори нека веднъж оставите хората да се начешат и сами спрат.мисля че е нормално макар и в някоя спец.тема.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ай по предишната тема за провинцията
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениехаха ,знаех си че темата ще се заключи
ALFA 145 1.6 ТS `97 & ALFA 156 1.8 TS '99
Comment
-
Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщениеЕх кво дворче си имаш....Само за релаксация....
Comment
-
Ей земляк сигурно е голям кеф лятото с каса биричка под масата, чак да ти завиди човек.Браво много добре е станало.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениеза да се превърне в тема чесалня дай пак но в нов стил.не знам дали е прованс или не но си имам 1но голямо съкровище.и модератори нека веднъж оставите хората да се начешат и сами спрат.мисля че е нормално макар и в някоя спец.тема.
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...7+%E4%E5%ED%3FLast edited by old alfist; d.m.y г., 00:21.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
От 5-6 години не ми се живееме в София вече, а покрай кризата има толкова народ от всякъде, че направоАбе по коледа е направо рай в София http://www.ekipnews.com/?v=4597
Last edited by sen7; d.m.y г., 13:38.мене ме нема, в целата схема........
Comment
-
Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщениеОт 5-6 години не ми се живееме в София вече, а покрай кризата има толкова народ от всякъде, че направоАбе по коледа е направо рай в София http://www.ekipnews.com/?v=4597
Има и хора който са от София и са селяни.Манталитета им е такъФ.....И те ли да не се връщат......Вече тея теми ме дразнят.
Защо не наричате селяни,само определени хора и да им назовавате имената,а трябва да слагате всичко извън "хубавата" ни столица под общ знаменател.
ALFA 145 1.6 ТS `97 & ALFA 156 1.8 TS '99
Comment
-
Не виждам нищо обидно или лошо в думата "селянин". Друг е въпроса със "селяндур".
Имам ли възможност, бягам от София колкото се може по далече.....е малко ще ми липсва, че няма да мога да виждам и помирисвам въздуха, който дишамsigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
значи колеги радвам се че сте позитивно настроени за всякакви разговори,има си предимство в големия град и в малките населени места.за 1ви път ще ви кажа че аз не съм точно от град шумен,аз съм от каспичан.не съм го споменавал до сега защото този град е бил многократно споменаван като подигравателно или нещо подобно име.шумен ми е ежедневие.ходим там на пазаруване и разходки.аз обичам многолюдието но до някаде.моето градче си е райско местенце.почти няма безработица като имам в предвид че от околните градове и села идват да работят при нас.преди 10-15г каспичан беше най-богатата община по брой от глава население но малко се позагубихме в последно време.добрич ми е родният град който страшно много харесвам и при всеки удобен момент паля към там.не ми се сърдете за неоткровението но мисля че тази тема и предишната подобна на нея обясняват всичко.живея на село но по градски.осигурил съм уют на всички в моя дом,деца,майка ми и на нас.всичко с много труд и кредити.Last edited by galinves71; d.m.y г., 18:46.
Comment
-
Ей браво колега, добро гнезденце си свил.А относно това че си от Каспичан, според мен не е от никакво значение.А като си дойдеш в Добрич, врътни една шайба да пием по кафе/бира ако имаш време.Last edited by mirchozo; d.m.y г., 22:30.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Да, колега има чар в това да живееш в малък град, особенно ако си на някаква средна възраст. Хубаво е да отива и се връща човек пеша на работа. Да срещне познат и да си размени пътьом на бързо две-три думи. Да му замирише сутрин на миризма от приготвляващи се тестени изделия или някаква домашна гозба, докато върви по озеленени улички, минавайки покрай къщи и малки блокчета.
Но за съжаление, все по-малко се случва това, защото няма почти никакъв избор за работа в такива населени места - особенно за млади хора, при които живота тепърва предстои и интуитивно усещат къде да се насочат. И когато поживеят в "лудницата" където са отишли, си спомнят и мечтаят за това, което са загубили. Тогава наистина си задаваш въпроса: когато печелиш нещо -какво губиш и съответно обратното.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщениеИма и хора който са от София и са селяни.Манталитета им е такъФ.....И те ли да не се връщат......Вече тея теми ме дразнят.
Защо не наричате селяни,само определени хора и да им назовавате имената,а трябва да слагате всичко извън "хубавата" ни столица под общ знаменател.
galinves71 да не пуска такива мнения да не му дoйдем на гости с преспиванеLast edited by sen7; d.m.y г., 23:36.мене ме нема, в целата схема........
Comment
Comment