Известие

Collapse
No announcement yet.

ай по предишната тема за провинцията

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ай по предишната тема за провинцията

за да се превърне в тема чесалня дай пак но в нов стил.не знам дали е прованс или не но си имам 1но голямо съкровище.и модератори нека веднъж оставите хората да се начешат и сами спрат.мисля че е нормално макар и в някоя спец.тема.
    Last edited by galinves71; d.m.y г., 18:47.

хаха ,знаех си че темата ще се заключи
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Ех кво дворче си имаш....Само за релаксация....

ALFA 145 1.6 ТS `97
      & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
        хаха ,знаех си че темата ще се заключи
        Ам заключихия още преди да сме се скарали,а ния тоя път бяхме толкова възпитани........

ALFA 145 1.6 ТS `97
        & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение
          Ех кво дворче си имаш....Само за релаксация....
          имам още да поработя по него но кризата ме спря в глуха улица.в момента съм в период квото спечелим с жената всичко за в къщи без никакви ремонти.

Comment

Ей земляк сигурно е голям кеф лятото с каса биричка под масата, чак да ти завиди човек.Браво много добре е станало.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
              за да се превърне в тема чесалня дай пак но в нов стил.не знам дали е прованс или не но си имам 1но голямо съкровище.и модератори нека веднъж оставите хората да се начешат и сами спрат.мисля че е нормално макар и в някоя спец.тема.
              Добре е колега, че съживи темата, това го дискутирахме преди време и е хубаво всички да го прочетат:

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...7+%E4%E5%ED%3F
              Last edited by old alfist; d.m.y г., 00:21.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

От 5-6 години не ми се живееме в София вече, а покрай кризата има толкова народ от всякъде, че направо Абе по коледа е направо рай в София http://www.ekipnews.com/?v=4597
                Last edited by sen7; d.m.y г., 13:38.
                мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
                  От 5-6 години не ми се живееме в София вече, а покрай кризата има толкова народ от всякъде, че направо Абе по коледа е направо рай в София http://www.ekipnews.com/?v=4597

Има и хора който са от София и са селяни.Манталитета им е такъФ.....И те ли да не се връщат......Вече тея теми ме дразнят.
                  Защо не наричате селяни,само определени хора и да им назовавате имената,а трябва да слагате всичко извън "хубавата" ни столица под общ знаменател.

ALFA 145 1.6 ТS `97
                  & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Не виждам нищо обидно или лошо в думата "селянин". Друг е въпроса със "селяндур".

Имам ли възможност, бягам от София колкото се може по далече.....е малко ще ми липсва, че няма да мога да виждам и помирисвам въздуха, който дишам
                    sigpic
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                    Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                    Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

значи колеги радвам се че сте позитивно настроени за всякакви разговори,има си предимство в големия град и в малките населени места.за 1ви път ще ви кажа че аз не съм точно от град шумен,аз съм от каспичан.не съм го споменавал до сега защото този град е бил многократно споменаван като подигравателно или нещо подобно име.шумен ми е ежедневие.ходим там на пазаруване и разходки.аз обичам многолюдието но до някаде.моето градче си е райско местенце.почти няма безработица като имам в предвид че от околните градове и села идват да работят при нас.преди 10-15г каспичан беше най-богатата община по брой от глава население но малко се позагубихме в последно време.добрич ми е родният град който страшно много харесвам и при всеки удобен момент паля към там.не ми се сърдете за неоткровението но мисля че тази тема и предишната подобна на нея обясняват всичко.живея на село но по градски.осигурил съм уют на всички в моя дом,деца,майка ми и на нас.всичко с много труд и кредити.
                      Last edited by galinves71; d.m.y г., 18:46.

Comment

Ей браво колега, добро гнезденце си свил.А относно това че си от Каспичан, според мен не е от никакво значение.А като си дойдеш в Добрич, врътни една шайба да пием по кафе/бира ако имаш време.
                        Last edited by mirchozo; d.m.y г., 22:30.

Comment

Колега много ти е хубава къщичката.

Comment

Да, колега има чар в това да живееш в малък град, особенно ако си на някаква средна възраст. Хубаво е да отива и се връща човек пеша на работа. Да срещне познат и да си размени пътьом на бързо две-три думи. Да му замирише сутрин на миризма от приготвляващи се тестени изделия или някаква домашна гозба, докато върви по озеленени улички, минавайки покрай къщи и малки блокчета.
                            Но за съжаление, все по-малко се случва това, защото няма почти никакъв избор за работа в такива населени места - особенно за млади хора, при които живота тепърва предстои и интуитивно усещат къде да се насочат. И когато поживеят в "лудницата" където са отишли, си спомнят и мечтаят за това, което са загубили. Тогава наистина си задаваш въпроса: когато печелиш нещо -какво губиш и съответно обратното.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение
                              Има и хора който са от София и са селяни.Манталитета им е такъФ.....И те ли да не се връщат......Вече тея теми ме дразнят.
                              Защо не наричате селяни,само определени хора и да им назовавате имената,а трябва да слагате всичко извън "хубавата" ни столица под общ знаменател.
                              Няма смисъл да се ядосваш или пък да се засягаш.Ясно ти е, че географското местоположение няма нищо общо с понятието селянин.Всичко е до възпитание и интелектуален багаж.Но е факт, че по коледа както викаше един приятел "абе нема с кого да се зяпам на сфетофара, докато чакам ва"
                              galinves71 да не пуска такива мнения да не му дoйдем на гости с преспиване
                              Last edited by sen7; d.m.y г., 23:36.
                              мене ме нема, в целата схема........

Comment

Working...
                              X