Първоначално публикувано от fred
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
за всички които обичат животните
Collapse
X
-
Интересно пък от каде разбраха как прасето предпочита да бъде умъртвено, така или иначе все стига до тук. В крак с нормите на ЕС у нас, вкъщи, прасетата се разтрлват, по-безопасно е за хората, допреди няколко години се водеше борба свободен стил, много срещу един и в интерес на истината прасетата умеят да се защитават.
Малките кученца са извадили късмет новата им стопанка по-добре да ги отгледа отколкото да се чуди на кого да ги подари, хора всякакви, преди време един си хранеше змийте с невръстни животинки.
Comment
-
Абе... хората са решили да се отърват от тях.Ти що ги даваш?ЩО не си напрайте всичките кучкарници в къщи.. а?И всички.. ОЛЕЕЕ МНОГО СА СЛАДИЧКИ.Ами щото са малки.Като порастнат ше са едни мастии грозни.Ако са породисти има голяма вероятност да се вземат..... ама мастии долни с подвити опашки... почти никой няма да иска.Можете да се радвате че не са ги изморили докато са малки а са се надявали на добрички душици като вас да се смилят над тях.То заради такива идиоти тук е пълно с мастии дето хапят хората наред.. чак се ядосах,....Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех
Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04
Comment
-
То е пълно и с хора, дето убиват, нараняват и крадат другите, изоставят си децата и т.н. - е ми да вземем и да ги изтребем , да не говорим че голяма част са грозни, дебели и тъпи, серат навън и пикаят къде ли не, само за сапун стават.
А по твоята логика, като обичаш ухапаните, вземи си ги събирай в къщи и си ги гледай, а темата се казва "за тези, които обичат животните", а не за тия дето ....а да не се изказвам.Last edited by fred; d.m.y г., 15:19.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКратко казано - пържоли от щастливи прасета.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщениеАбе... хората са решили да се отърват от тях.Ти що ги даваш?ЩО не си напрайте всичките кучкарници в къщи.. а?И всички.. ОЛЕЕЕ МНОГО СА СЛАДИЧКИ.Ами щото са малки.Като порастнат ше са едни мастии грозни.Ако са породисти има голяма вероятност да се вземат..... ама мастии долни с подвити опашки... почти никой няма да иска.Можете да се радвате че не са ги изморили докато са малки а са се надявали на добрички душици като вас да се смилят над тях.То заради такива идиоти тук е пълно с мастии дето хапят хората наред.. чак се ядосах,....Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеТо е пълно и с хора, дето убиват, нараняват и крадат другите, изоставят си децата и т.н. - е ми да вземем и да ги изтребем , да не говорим че голяма част са грозни, дебели и тъпи, серат навън и пикаят къде ли не, само за сапун стават.
А по твоята логика, като обичаш ухапаните, вземи си ги събирай в къщи и си ги гледай, а темата се казва "за тези, които обичат животните", а не за тия дето ....а да не се изказвам.Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех
Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04
Comment
-
Първоначално публикувано от aya Покажи съобщениевеЧе не знам дали въобще има държава и ако има- заслужава ли да има граждани.... не знам.. но това няма да ме спре да се чувствам човек и да правя каквото мога
благодаря ви за съчувствието и се надявам, че все още има добри хора, които имат възможност да приютят едно сладко пале
вече си имат имена- малката е БРЕРА.. no comment.. а, малкия- БАЛКАН
и първата им снимка156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment