Известие

Collapse
No announcement yet.

за всички които обичат животните

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
    Днес вече ЕС приема такива изисквания към ферми и прочее, което аз подкрепям.
    Кратко казано - пържоли от щастливи прасета.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Интересно пък от каде разбраха как прасето предпочита да бъде умъртвено, така или иначе все стига до тук . В крак с нормите на ЕС у нас, вкъщи, прасетата се разтрлват, по-безопасно е за хората, допреди няколко години се водеше борба свободен стил, много срещу един и в интерес на истината прасетата умеят да се защитават.

Малките кученца са извадили късмет новата им стопанка по-добре да ги отгледа отколкото да се чуди на кого да ги подари, хора всякакви, преди време един си хранеше змийте с невръстни животинки.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Абе... хората са решили да се отърват от тях.Ти що ги даваш?ЩО не си напрайте всичките кучкарници в къщи.. а?И всички.. ОЛЕЕЕ МНОГО СА СЛАДИЧКИ.Ами щото са малки.Като порастнат ше са едни мастии грозни.Ако са породисти има голяма вероятност да се вземат..... ама мастии долни с подвити опашки... почти никой няма да иска.Можете да се радвате че не са ги изморили докато са малки а са се надявали на добрички душици като вас да се смилят над тях.То заради такива идиоти тук е пълно с мастии дето хапят хората наред.. чак се ядосах,....
        Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

То е пълно и с хора, дето убиват, нараняват и крадат другите, изоставят си децата и т.н. - е ми да вземем и да ги изтребем , да не говорим че голяма част са грозни, дебели и тъпи, серат навън и пикаят къде ли не, само за сапун стават.
          А по твоята логика, като обичаш ухапаните, вземи си ги събирай в къщи и си ги гледай, а темата се казва "за тези, които обичат животните", а не за тия дето ....а да не се изказвам.
          Last edited by fred; d.m.y г., 15:19.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Кратко казано - пържоли от щастливи прасета.
            Да, в крайна сметка тези животни се гледат за месо, но не значи че животът им и смъртта трябва да бъдат жескоки/колкото и шантаво да звучи/.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
              Абе... хората са решили да се отърват от тях.Ти що ги даваш?ЩО не си напрайте всичките кучкарници в къщи.. а?И всички.. ОЛЕЕЕ МНОГО СА СЛАДИЧКИ.Ами щото са малки.Като порастнат ше са едни мастии грозни.Ако са породисти има голяма вероятност да се вземат..... ама мастии долни с подвити опашки... почти никой няма да иска.Можете да се радвате че не са ги изморили докато са малки а са се надявали на добрички душици като вас да се смилят над тях.То заради такива идиоти тук е пълно с мастии дето хапят хората наред.. чак се ядосах,....
              Пълно е с мастии дето серат на метеното, и аз съм с такива наблюдения.
              Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
              Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
              Audi A4 1.9 TDI

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                То е пълно и с хора, дето убиват, нараняват и крадат другите, изоставят си децата и т.н. - е ми да вземем и да ги изтребем , да не говорим че голяма част са грозни, дебели и тъпи, серат навън и пикаят къде ли не, само за сапун стават.
                А по твоята логика, като обичаш ухапаните, вземи си ги събирай в къщи и си ги гледай, а темата се казва "за тези, които обичат животните", а не за тия дето ....а да не се изказвам.
                Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Първоначално публикувано от aya Покажи съобщение
                  веЧе не знам дали въобще има държава и ако има- заслужава ли да има граждани.... не знам.. но това няма да ме спре да се чувствам човек и да правя каквото мога
                  благодаря ви за съчувствието и се надявам, че все още има добри хора, които имат възможност да приютят едно сладко пале
                  вече си имат имена- малката е БРЕРА.. no comment.. а, малкия- БАЛКАН
                  и първата им снимка
                  много са сладки
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Брера е хубаво име, само дано да е червенокосо.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Working...
                    X