Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде си, крадецо?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На мен така ми крадат капачките на винтилите и от двете коли и то пред блока,дето има и лампи и бариера,първо на едната,след 1 седмица и на другата,а едните ми бяха орогинални с джантите,и сега няма такива,им изсъхнат ръцете,жените им таралежи да родат,да не могат да ги галят,крадци да родат,от тях да краднат-на мене да носат.Не знам къв трябва да си да правиш,такива цигании,аз си мисля че може да са някви лапета,или някой съсед ей така да праи мръсно,ма твоя случай е
    Alfa 155 1.7,1.8 ex
    Alfa 166 2.4 3 ex
    155 1.8 MY 95 sport

Comment

много тъпо.
      много.

и същите тия екземпляри реват на умряло каква ни била държавата.
      и полицията.
      и законите.
      и прочие.

ама, ако може, друг да им направи порядъка, те само да го консумират, както намерят за добре, но никой да не ги закача.

отврат.
      пфу.
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Майка им ... тъпи бакшиши, мен така преди време се опитаха да ми източат нафтата на една от предните ми коли(служебна). Та спрях си аз на нещо като паркинг пред една лятна дискотека и влязохме за по биричка, излизам и гледам някой се опитал да разбива капачката, а там стоят само таксиджий и има постоянно някой да чака.Та оттогава видя ли някой такъв пред блока особено около колата ми, редовно му вграждам по нещо на капака, я яйце, я картоф, домат , абе квот ми попадне на момента, имам и един стар сервиз чаши ама тях ги пазя за по екстремни случаи особено с наличието на силна музика от тип "турбо чалга".
        А колега след като си видял номера на таксито ами поръчай си го на поръчка и право в пояса, боооой боооой , да не разбере от къде му е дошло, той след като е посегнал веднъж значи и друг път го е правил, едва ли само ти му имаш зъб, тъй че смело и да не ти пука ...
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

мамаму и прасе. що неги отсреля бре недай си боже да вида некой така света ще му се стори малък а главата..... Не трябва да е така в тая скапана държава но какво да се прави то па добре че са капачки.
          Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
          ех.. Малкото КуВе
          sigpic

Comment

я ни кажи ти номера му та ако го срещна някъде да му взема интерву
            много мразя някой да се върти около колата ми
            sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
            ALFA ROMEO 2.0JTS ex
            ALFA ROMEO Crosswagon Q4
            Продавам Алфи на части!

Comment

господ гледа и ще го на накаже

alfa 156 1.9
              Last edited by Jicata; d.m.y г., 15:38.
              алфа 156 1.9 JTD '99

Comment

Сори за загубата.
                Да ми върнете тасовете мама ви мръсна крадлива.
                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Ама не стреляй и не викай полиция, обади ми се да ги пресрещна за 2 минути и тогава ще им излезнат все едно да си бяха купили джанти с капачки. Шибаняци мръсни, работете и си купете, а не крадете бе, ние ли да сме БАЛЪЦИТЕ!!!
                  markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
                  Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
                  Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
                  Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

Лепете със силикон бе хора
                    Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                      Мислех си дали не е по-добре вместо да ти светкам с фенерче да те надупча с въздухарката, ама не съм такъв човек. :
                      Колега трябвало е наистина както повечето казаха да се обадиш на полицията, но това с въздушната пушка в никакъв случай не си го и помисляй. При мен имаше подобен случай, но понеже намесих оръжие и ситуацията не излезе благоприятна за мен : http://www.rusenews.eu/news,1,22357.htm

Не повтаряй моята грешка, а направо към полиция се обръщай, защото после теб изкарват виновен ако му направиш на оня нещо с пушката.
                      Last edited by RoMAN; d.m.y г., 16:10.

Comment

Седя и си мисля и некак си не проумявам защо не си казал на полицията, щом си му видял и номера, защо не го пишеш и тук, щом си му видял номера и защо на някой друг трябва да му гепат нещо, при положение, че си му видял и номера?
                        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                        Mazda 6 2.3 2005
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                          Колега трябвало е наистина както повечето казаха да се обадиш на полицията, но това с въздушната пушка в никакъв случай не си го и помисляй. При мен имаше подобен случай, но понеже намесих оръжие и ситуацията не излезе благоприятна за мен : http://www.rusenews.eu/news,1,22357.htm

Не повтаряй моята грешка, а направо към полиция се обръщай, защото после теб изкарват виновен ако му направиш на оня нещо с пушката.
                          Абе колега ще ме убиеш от смях ! Ти си един добър и грижовен собственик на ALFA ! Свалям ти шапка че си защитил и колата и правата си !!!
                          Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                            Само ми кажи, има ли смисъл за 11лв., да започна да му правя мизерии,
                            Акъла му взимам - принципа е важен....
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                              много тъпо.
                              много.

и същите тия екземпляри реват на умряло каква ни била държавата.
                              и полицията.
                              и законите.
                              и прочие.

ама, ако може, друг да им направи порядъка, те само да го консумират, както намерят за добре, но никой да не ги закача.

отврат.
                              пфу.
                              Точно така, на такива винаги нещо друго не им е наред
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Blade Покажи съобщение
                                Лепете със силикон бе хора
                                капачката на винтила ли
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X