Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде си, крадецо?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от MILEN 76 Покажи съобщение
    Колега аде издай му номерчето на тоя най-накрая че който е по наблизо да му бае.
    Дано да проявите разбиране, но наистина нямам желание за това. Гадината знае къде живея и къде си спирам колата и няма да е проблем да направи сума ти мизерии след това. Имам опит в подобна ситуация, която зaвърши зле и за двете страни.
    Вярно, че колата е застрахована, но не ми ще да имам разправии със застрахователи, щети по колата и т.н., да хабя нерви, време и прочие.

Надявам се, че няма да има рецидив, защото в такъв случай вече ще предприема мерки. Имам познати, където е необходимо, за да го намеря, но наистина нямам желание да се разправям с подобна измет за някакви си капачки.

Тук му е мястото да се извиня на колегите, които смятат, че като не предприемам нищо на този етап, насърчавам този боклук да стане още по-нагъл.
    Правя го, защото смятам, че денят в който ще си получи заслуженото, така или иначе не е далеч.

Благодаря още веднъж за вниманието.
    Last edited by Fear; d.m.y г., 17:42. Основание: Правопис
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

колега Fear, съжалявам за случката. Аз ти предлагам друг вариант на действие. Изтипосай номера и марката автомобил в тема "Пазете се от тях..." или нещо такова. Така всички ще могат да допълват с други подобни олигофрени. Ако пък и темата стане важна, още по-добре. После мини през всички авто- и други форуми със същата тема. Мисля, че това ще свърши повече работа. Рано или късно, ще си намери майстора, ако не го дострашее и не спре.
      145, 1.6 boxer
      156, 2.4 JTD - ex
      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Колега според мен не си видял кои е направил това, но евала че си се сетил да държиш в напрежение такива лаинари... Пак казвам че аз няма да се колебая да стрелям с моята въздушна по такава измет - още повече , че щом е свободно на пазара такава пушка би трябвало да се разглежда като прашка , а не като оръжие...... Сложиму номера... ...
        sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Да, конкретно човек, който да отвива капачките не видях, видях само колата, която се изнесе с мръсна газ като светнах.
          За номера - отново казвам, беше тъмно и само на уличното осветление, не мога да съм 100% сигурен. Доводите си ги изложих в предишния пост.
          Колата беше такси - Шкода комби, октавия или фабия.

Ако не бях видял нищо, нямаше да ви занимавам с глупости.
          Last edited by Fear; d.m.y г., 22:58.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

преди месец ми откраднаха емблемата задната, сега новат е сложена и съм я направил да не се мърда, че вече незнам, капачките на джантите ми гепиха, новите със силикон ги лепнах, кристални мигачи си сложих след като ми гепиха оранжавите,и тях с силиконче,че дадох 50 кинта, пред 2 седмици данки от простира ми смъкнаха,на 4-5 метра от зематя мамка им,само да ги видя на някой слизам и бия после ще го питам за кво са му носени, утре секретен болт на джантите ще слагам че вилнеят селяндури тука в русе, някой преди 2 месеца ми гепи единият накраиник на антената,е за кво му е като др част е на колата,нема му свърши работа,мамка му ей
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Една сутрин като се събудих излизам на терасата и о чудо задните джанти ги НЯМА
              От двете страни на колата стърчат два крика(явно ги е стреснало нещо и са ги оставили).
              Обаче имам едни приятелчета дето ги намериха до обяд тия юнаци.
              Що бой беше няма да разправям.
              Пък ние като се поупражнявахме върху тях викнахме и полицията ( дето се вика законно да си взема джантите )
              До вечерта бях с монтирани джанти и два крика напред.

Та мисълта ми е, че подобни случки не трябва да ги подминаваш току така.
              Намери го,извий му вратлетнцето пък да видиш как по-спокойно ще спиш.
              Alfa 166 2,4 jtd
              Alfa 33 1,7-беше на жената
              Toyota Passeo-новата на жената
              Всички четем упътването когато няма смисъл

Comment

Първоначално публикувано от BOXER_33_PLD Покажи съобщение
                Една сутрин като се събудих излизам на терасата и о чудо задните джанти ги НЯМА
                От двете страни на колата стърчат два крика(явно ги е стреснало нещо и са ги оставили).
                Обаче имам едни приятелчета дето ги намериха до обяд тия юнаци.
                Що бой беше няма да разправям.
                Пък ние като се поупражнявахме върху тях викнахме и полицията ( дето се вика законно да си взема джантите )
                До вечерта бях с монтирани джанти и два крика напред.

Та мисълта ми е, че подобни случки не трябва да ги подминаваш току така.
                Намери го,извий му вратлетнцето пък да видиш как по-спокойно ще спиш.
                Точно така трябва... Кои джанти - на 166 или на 33 ...
                sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

на 33-ката
                  Абе и само емблемата да ми бяха взели щеше...
                  Alfa 166 2,4 jtd
                  Alfa 33 1,7-беше на жената
                  Toyota Passeo-новата на жената
                  Всички четем упътването когато няма смисъл

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                    Повярвай ми...преди 10 месеца станах свидетел как разбиват автомобил Алфа ромео с цел да му вземат CD то...(няма да обяснявам как гоних и избяга наркомана) Обадих се на полицията и стоях общо 4 часа от 22.00 до 02.00часа!! През ноща в големия студ...
                    Най-якото беше че тъпанарите ми казаха " Съжалявам господине няма такава кола в базата ни данни" ...Колата беше Опел Астра Ф 92-97г. зелена 2 врати рег.номер СА4906 **....

Еми тъпите куки 10пъти ми казаха, че имали проблем със системата и НЕ могли да намерят въпросния автомобил?!?!? Моляяяяяяяяяя?? Плюс това че дадох и описание на човека....Даваш им 6 цифри букви, цвят, модел иии нищо...Ама нали тия наркомани работят за тях...

Другото...Давам номера на разбитата кола...Описание цвят всички цифри..тя все пак е пред мен и тъпите куки ми казват " Ами господине не може да намерим собственика на автомобила...Обажда си друг мъж и казва че изобщо нямал такъв автомобил'" моляяяяяяяяяяяя?!?!?!

Ей това полицаите стават единствено да правят оборот на баничарниците ни... Цялата система е гнусна и покварене...

П.П Не слагам всички под общ знаменател, но ви казвам неща, които са ви ясни на всички...В родът ми имам служители на полицията.... Просто съм обективен
                    Браво!Постъпил си,както ти повелява съвестта и не съжалявай за това.Тия куки са били от същите,зара ди,които много свестни ченгета се срамуват,че са такива.Не познаваш системата,за това не си могъл да ги издокараш,но поне си ги изпотил добре.Няма такъв момент,като скапала се е системата!Тя си действа.Като се е скапал компа си остава старата,а тя е не по-малко ефективна.Просто се отмятат разни папки и страници и прозорчета и се намира всичко много бързо.Алгоритъма е същия.Просто е трябвало да се обадиш пак и да обясниш на дежурния(тука е мястото да наблегна,че колкото повече го държите на линия,толкова по-добре и не го оставяйте да затвори)Там всичко се записва и не се трие достатъчно време,за да стане въпроса сериозен.
                    Иначе.подкрепям колегата,който е избрал да не е овца,а истински българин!!!
                    Да ви дам и малко за размисъ.:Закона за разбойничеството не е отменен и до сега,а той предвижда бесене на публично място и то веднага
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

И в допълнение трябва да се пуска и писмен сигнал, който да заведи в районното.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
                        Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                        Колега трябвало е наистина както повечето казаха да се обадиш на полицията, но това с въздушната пушка в никакъв случай не си го и помисляй. При мен имаше подобен случай, но понеже намесих оръжие и ситуацията не излезе благоприятна за мен : http://www.rusenews.eu/news,1,22357.htm

Не повтаряй моята грешка, а направо към полиция се обръщай, защото после теб изкарват виновен ако му направиш на оня нещо с пушката.
                        Абе колега ще ме убиеш от смях ! Ти си един добър и грижовен собственик на ALFA ! Свалям ти шапка че си защитил и колата и правата си !!!
                        Мхм мерси за подкрепата, колега ама затова в момента имам дело. А на човека пуснал темата наистина му съчувствам, защото хем да им се обадиш на полицията нищо няма да направят, а пък когато искаш да си защитиш имуществото ще те съдят...Какво да ти кажа ...Българио, Българио.

Comment

Не чакаите скоро да се оправи тая наща държава Колеги,така ще си отидем тъпи и ограничени.

Comment

Съяувствам му на колегата. Вярно че са само едни тъпи капачки ама и мойте ги свиха в трявна на сбирката и чувството никак не е приятно. Даже на още един колега от Бургас също му ги откраднаха. И на двете коли бяха с емблемки на алфа. Ей такива олигофренчета, само да ги видя и направо ми пада пердето. Полицията даже и пръста няма да си мръдне за едни капачки.......
                            Alfa Romeo 146 1,4 T-Spark - бившата
                            Alfa Romeo 147 1,9 JTD

Comment

Ми.. да се присъединя и аз към отбора със свитите капачки.

Халал да са му на колегата, ама да беше казал, че се нуждае от 7.50 - щях да му дам. Тъкмо щеше да има и бонус.

Пък аз нямам нищо против да помагам на изпаднали в крайна нужда люде.
                              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                              My Red Love
                              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Кофти работа.
                                На мен също отново ми свиха капачките на вентилите, само че този път не съм сигурен дали в Дружба или пред офиса в Лозенец.

Предизвиквам този боклук да се пробва отново, само че този път има бонус и ще е на далавера ако успее - сегашните капачки струват близо 40лв., ама са доста специални.

Хайде да видим дали ще успееш, скапаняк такъв! Само внимавай този път да не те видя, защото няма да има прошка!

П.П.
                                Погрижил съм се за наблюдението...
                                Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Working...
                                X