If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лелее, пак станахме 90-те, когато се крадяха неща като чистачки и други дребни неща. Вместо да се кефим на колите, ние само мислим къде да спрем за да няма липси, баси.............
Кофти работа.
На мен също отново ми свиха капачките на вентилите, само че този път не съм сигурен дали в Дружба или пред офиса в Лозенец.
Предизвиквам този боклук да се пробва отново, само че този път има бонус и ще е на далавера ако успее - сегашните капачки струват близо 40лв., ама са доста специални.
Хайде да видим дали ще успееш, скапаняк такъв! Само внимавай този път да не те видя, защото няма да има прошка!
П.П.
Погрижил съм се за наблюдението...
Те и от 100лв да са,реши ли да ти ги свали няма спасение.Ще ти пререже винтилите и пак ще ти ги свали,само беля да ти направи.С такива хора не си заслужава човек да се разправя,само като го видиш му хвърли един хубав бой и си го изпрати със здраве.
Те и от 100лв да са,реши ли да ти ги свали няма спасение.Ще ти пререже винтилите и пак ще ти ги свали,само беля да ти направи.С такива хора не си заслужава човек да се разправя,само като го видиш му хвърли един хубав бой и си го изпрати със здраве.
Ха, ако пререже вентилите, съвсем няма да може да ги свали после.
С останалото съм съгласен, никаква прошка вече!
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
На мен миналия месец ми свиха /изкъртиха/ задната емблема,Сега колата ми е обезобразена отзад.Ядосвах се много ,но отново го преживях с времето.
Това са ти децата от квартала
И при нас имаше такива изцепки, на един съсед 2 пъти му свалиха задна емблема на 156ца. Накрая си направи едно гумено кръгче, лепна си лепенка на него с емблемата и със силикон го монтира на ключалката и сега багажника се отваря само с копчето от вътре
Абе тия капачки какво толкова ги влечат!!!???!? И мойте ги свиха преди време сеги си сложих най-обикновенни пластмасови, не седят толкова яко ама поне се надявам да не ги свият, ама то вече знае ли се.......
Лелее, пак станахме 90-те, когато се крадяха неща като чистачки и други дребни неща. Вместо да се кефим на колите, ние само мислим къде да спрем за да няма липси, баси.............
Напълно съм съгласен с теб колега пред блока ми има паркинг и едно време от колата са ми сваляли почти вс. То не беше преден джам, гуми, мигачи, номерата!!!!, огледала..... абе кво ли не, оо да рязаха ми и гумите.. А като казах това преди 4 седмици някъде. НЯКОЙ ТЪП СЕЛЯНДУР МИ БЕШЕ СРЯЗЪЛ ГУМАТА ПРЕД ОФИСА КОЙТО СЕ НАМИРА НА ул. Жолио Кюри 20!!! Та верно се връщаме към тия години нещо....
А относто полицията, какво говориме като отидох да им кажа, че са ми разбили апартамента и са ме ограбили и жена ми и дъщеря ми са се сблъскали с тях на врата и могат да ги разпознаят и тн, тия ми казаха, че са в обедна почивка!?!?! wtf?????! Така че МН МОЛЯ КРАДЦИТЕ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА ПОЛИЦИЯТА!!!! ужас не ами ужас
да не изпадам в подробности но с новите зимни гуми сложиха едни готинки капачки с които се простихме доста бързо.... имам едни с емблемата на Алфа Ромео които си ги пазя като сложа лети джанти интересно те колко ще изрържат
мдаа вчера докато си миехме колицата установих,че някой си е разписвал маркера върху калника незнам как да реагирам вече.... то не беше чупене на чистачки то не бяха кражби на капачки то не бяха..... малко е но като знам,че няма махане
Преди време и аз имах подобен инцидент с капачките пред блока на тогаващната ми приятелка, за няма и час от както бях паркирал ми свиха капачките на бравото. Пълна мизерия просто това е! БГ му работа! Цигани сме си и цигани ще си останем! Европа ли?! Не! В друга орбита да ни изтрелят пак ще сме същите селяндури! Манталитет трудно се променя да не кажа никога!....но все пак.....
Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Вижте и на мене какво ми причинаха За едно СД за 50 лева ми отвориха работа за 200 гадните наркоманчета
Някой случайно ако продава такава платсмаса да казва, да я сменям, че новото СД едвам се държи да не падне.
Вижте и на мене какво ми причинаха За едно СД за 50 лева ми отвориха работа за 200 гадните наркоманчета
Някой случайно ако продава такава платсмаса да казва, да я сменям, че новото СД едвам се държи да не падне.
Колега съжалявам за CD-то,но е 250лв.Имам същото и аз го оставях в колата преди,но вече си свалям панела и флашката и си ги прибирам вкъщи.Покрай тая тема се наплаших нещо.
Колега съжалявам за CD-то,но е 250лв.Имам същото и аз го оставях в колата преди,но вече си свалям панела и флашката и си ги прибирам вкъщи.Покрай тая тема се наплаших нещо.
То това ми е новото СД което взех след като ми откраднаха старото. Явно като са го крали не са могли да го извадят и са ломили там по тия пластмаси сичко леш са направили . И аз вече свалям даже и през деня.
Comment