Ми няма как да стане, никой в Европа не би го забранил това, не вярвам ние да сме новатори или единствените.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Петиция против регистрацията на коли с десен волан
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМи няма как да стане, никой в Европа не би го забранил това, не вярвам ние да сме новатори или единствените.....
Пък и къде ни броиш за Европа ...
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеЕстествено, че в Европа никой не би го забранил, щото в Европа никой не го прави. Защо да забраняваш нещо, което не съществува?!?
Пък и къде ни броиш за Европа ...
Ся аз не съм подръжник на идеята из БГ да шарят десни волани, но причините и положението в БГ го налагат......мога да разбера Пешо от Конаре че иска да кара кола с едноцифрена възраст на половин цена, без да му дреме че е дясна......ако Пешо не е полу сиромах няма да го прави, ама.....плюс това дори и да го забранят, условията и колите там са толкова изгодни, че все ще му намерят колая.....плюс това е икономически неизгодно да се забрани......Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 16:50."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМи няма как да стане, никой в Европа не би го забранил това, не вярвам ние да сме новатори или единствените.....Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
В смисъл - първото - в Европа е забранена регистрацията на десни волани?????"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеРумънци, чехи, поляци, хървати, словаци, словенци го правят.....
Ся аз не съм подръжник на идеята из БГ да шарят десни волани, но причините и положението в БГ го налагат......мога да разбера Пешо от Конаре че иска да кара кола с едноцифрена възраст на половин цена, без да му дреме че е дясна......ако Пешо не е полу сиромах няма да го прави, ама.....плюс това дори и да го забранят, условията и колите там са толкова изгодни, че все ще му намерят колая.....плюс това е икономически неизгодно да се забрани......
Comment
-
Първоначално публикувано от Petrov Покажи съобщение.........
Драги ми колега, а ти замисли ли се върху конкретната ситуация?
На мен ми стига само факта, че човека почна да се извинява, че не бил видял мигача, после, че не прецинил разтоянието и т.н., а може би аз съм виновен, че се изнесох за да могат другите да ме заобиколят, тогава тоя нямаше да се опита да мине, а можеше да направи опит да ме прескочи?
......The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеВ смисъл - първото - в Европа е забранена регистрацията на десни волани?????Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеВ смисъл - първото - в Европа е забранена регистрацията на десни волани?????
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеми не е забранено! и си карат даже
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеНапротив, щом половин Европа вече го прави, скоро ще му намерят колая, икономически изгодно, и не от България... Разбираш ли ме?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеми не е забранено! и си карат даже
само дето не навсякъде можеш да регистрираш кола с ляв воланНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеЗамислил съм се да, но ти не си го направил и не си разбрал какво искам да кажа. Вместо това се повтаряш. Нямам намерение да споря. Казвам просто че идиоти винаги е имало, има и ще продължава да има без значение от коя страна им е волана. А това, че на теб ти стига само този факт....еми извинявай ама е тъпо. Ако само от такива дребни извинения с които ти е излезнал този си вадиш толкова крайни решения.....
Първоначално публикувано от Petrov Покажи съобщениеИдеята ми е да популяризирам тази петиция, защото заставам зад идеята.
...........
Това определено не е единствения проблем в България и може би нищо няма да стане след тази петиция, но всъщност ако не опитаме, няма как да разбереме или е по-лесно като овчици да чакаме някой друг да направи нещо!Първоначално публикувано от Petrov Покажи съобщениеОпределено десния волан не е единствената причина за ПТП-та, определено има много хора, които карат безрасъдно, има такива, които вече нямат реакции, но карат и т.н. Идеята ми беше, че ако ние не се борим нещата да се променят, няма кой. В случая какато казах погоре има петиция за това, аз заставам зад нея. Ако има петиция за затвор на пияните и надрусани шофьори или такава за периодични изпити преди подновяване на книжката, също бих подкрепил!
Аз каквото имам да го казвам, го казвам в прав текст.
Comment
-
Първоначално публикувано от Petrov Покажи съобщение
Наскоро имах ситуация, в която щяха да ме ударят, заради липса на своевременна преценка заради десен волан
Нямам нищо против вноса и регистрацията, но след като минат технотест, за да получат удостоверение, че са безопасни. Това как ще стане с десния волан, огледалата, фаровете и т.н., не знам. Да го мислят по-умните глави в Парламента, но трябва да се направи нещо!sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
Нямам нищо против вноса и регистрацията, но след като минат технотест, за да получат удостоверение, че са безопасни. Това как ще стане с десния волан, огледалата, фаровете и т.н., не знам.
а
че няма как да минат такъв тест е ясно
ама у нас гтп е просто формалност
иначе дори заради обратните фарове и огледала няма да могат да се карат такива колиНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениети навсякъде можеш да караш с ляв волан
само дето не навсякъде можеш да регистрираш кола с ляв волан"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment