Известие

Collapse
No announcement yet.

Петиция против регистрацията на коли с десен волан

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

а бе хора хора хора , преди 10 години съм карал буик с десен волян.Че е тегаво ,тегаво е ,но това евтомобил ,направен за пазара и продаден . Естествено ,ако ми изпадне некое гта за 10000 лева ,а не за 30 ,ще взема дясната дирекция. Откъде накъде ще се забранява нещо ,което е разрешено в цебия свят ?!?
    Вие поддръжниците на петицията ,да не сте спали на течение бе ? ще ми забраняват те дясна дирекция.... я пуснете петиция против лади ,жигули ,трабанти и вартбурзи да ви видя ..поне ще е наистина смислено..
    ама до ден днешен у скандинавия се карат горепосочените коли ....

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
      а бе хора хора хора , преди 10 години съм карал буик с десен волян.Че е тегаво ,тегаво е ,но това евтомобил ,направен за пазара и продаден . Естествено ,ако ми изпадне некое гта за 10000 лева ,а не за 30 ,ще взема дясната дирекция. Откъде накъде ще се забранява нещо ,което е разрешено в цебия свят ?!?
      Вие поддръжниците на петицията ,да не сте спали на течение бе ? ще ми забраняват те дясна дирекция.... я пуснете петиция против лади ,жигули ,трабанти и вартбурзи да ви видя ..поне ще е наистина смислено..
      ама до ден днешен у скандинавия се карат горепосочените коли ....
      Е кво сега, трябва да взимаме пример ли? Нека си ги карат, щом ги влече... То има и други примери...

Няма друга такава държава - гражданите да искат да си сменят дирекцията с дясна, щото било на далавера да карат автомобил Втора употреба, на ПОД 10 години, с Много екстри, за Малко пари ...

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
        Е кво сега, трябва да взимаме пример ли? Нека си ги карат, щом ги влече... То има и други примери...

Няма друга такава държава - гражданите да искат да си сменят дирекцията с дясна, щото било на далавера да карат автомобил Втора употреба, на ПОД 10 години, с Много екстри, за Малко пари ...

Прав си ,няма друга такава държава , но ,няма и друга такава държава ,в която мин заплата е 100 евра.
        Българина е гявол ,гледа лесното и далаверата .Просто не може да не си го признаем .Ама ,то така ни е научил живота.
        И аз бих си купил за 10к 159 с десен волан ,вместо за същата кола с ляв да дам 30к

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
        X