Първоначално публикувано от Silvester9
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
не са за бой само заради акциза...
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
-
...щом аз откак почнах да завършвам гимназия имаше експерименти с паралелките хич не ми се мисли какво е сега,глупост след глупост... на един баща му спонсор, на друг майка му духа на директора..... кво да говорим повече,пълна боза, ама като ни дойде акъла ше спрем да викаме на американците глупаци и ше направим частни университети с ИМЕНА ,не като сега един признат,друг измислен, трети кой го знай,а в четвъртия ако нямаш 18клас и не си държал матура не искат да та знаят.......аве... ше ви е*а номерата овчи'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение...щом аз откак почнах да завършвам гимназия имаше експерименти с паралелките хич не ми се мисли какво е сега,глупост след глупост... на един баща му спонсор, на друг майка му духа на директора..... кво да говорим повече,пълна боза, ама като ни дойде акъла ше спрем да викаме на американците глупаци и ше направим частни университети с ИМЕНА ,не като сега един признат,друг измислен, трети кой го знай,а в четвъртия ако нямаш 18клас и не си държал матура не искат да та знаят.......аве... ше ви е*а номерата овчи
Съгласен с колегата. А тези камери и аз мисля , че са ненужни според мен дори поредната глупост с която да се приберат пари.. До колкото разбрах ( не съм 100% сигурен) записите от камерите не се гледат , пускат се единсвено ако някой отиде и каже , че се е преписвало там или пък учител се е съмнявал. Ама не съм сигурен за това ама и таз година бая познати се похвалиха с препис такаче даже с тия матури стана по - голям к** , щото тез въпросните, който имали 6.00 диплома пак вадят 5-6 на матурите щото преписват , а всички други като мене сега треа учим за работи , който няма да следваме с тях.. 1 колега даде добър пример искаш да учиш медицина , а трябва да държиш матура по БЕЛ.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Едно е сигурно , че 3/4-ти от завършващите трябва да се върнат във втори и трети клас да се научат да пишат правилно .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеЕдно е сигурно , че 3/4-ти от завършващите трябва да се върнат във втори и трети клас да се научат да пишат правилно .
ЕДИТ: А и този, който пише неграмотно си е негов минус не пречи на никой тои сам си се закопава, напиши ти 1 неграмотно CV пък да видим дали ще те наемат на работа.Last edited by CrazyElement; d.m.y г., 23:26.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от alra Покажи съобщениеКато цяло съм удивена от езика и правописа на завършващите. Очевидно и 13 класа не са достатъчни. Боже, боже на къде отива тази държава...
Comment
-
Уффф даже нямам нерви да изчета цялата тема.
Но в началото на темата Ви казах да се се придържате към правилата на форума.
Няма да го казвам за трети път.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеСтаваме 2 -ма ,аиде още 16 и ще съберем за една паралелка.Ама искам да сме в гимназия с момета ,не в Коч техникумче....какъв коч къмпани, скивай ква съученичка имаме
)
Last edited by Бобби; d.m.y г., 09:32.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
мн сме си добре ние българите, отидете по света и вижте другите колко са неграмотни, смея да твърдя, че нашата образователна система е на доста по-високо ниво от мн др.проблема е че вс сме свикнали да пишем посредством латиницата, и когато се налага да пишеш на кирилица е малко объркващо и смущаващо, това е просто
п.с.е тази ученичка да беше и мояsigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
И аз също си мисля че в английският използването на главни букви е забранено.
Много сме си добре - което си е - така си е!Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение...какъв коч къмпани, скивай ква съученичка имаме
)
Сега малко по темата: всяка система си има плюсове и минуси - и с матури зле, и без матури зле; личното ми мнение е, че всеки университет може сам да определи критерия по който да приема хора - бъдете сигурни, че на хората там им е ясен критерия на оценяване в 'големите градове' и в Горно Нанадолнище, те също не падат от Марс (както и пишещите тук явно)
Правописа и начина на изразяване обаче по-добре да не коментирам... има друга тема за това, картинката е ясна!А грамотно CV може да се препише от 100 места.166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Не съм ви изчел цялата тема и не знам какви са ви терзанията с матурите и тем подобни, но едно ми направи впечатление. В началото някой беше написал, че ако сега караш 13-ти клас взимаш I-ва кваливикационна степен. Вярно ли е това?! Когато аз завършвах беше когато за пръв път се въведе 13-ти клас и беше пожелание. Аз го записах, но след завършването му имах III-квалификационна степен, което е степен "специалист". Пише ми го в дипломата черно на бяло! В университета след 2-ри курс имах право да запиша паралено с първата ми специалност и втора с 2 годишен срок на обучение, което също ми даде степен "специалист". Тоест тази сетпен е на нивото на колеж. Малко нелепо ми се вижда, да са понижили нивото на днешният 13-ти клас. Ако е така то какъв би трябвало да излезнеш ако не го запишеш?! А ако го запишеш илизаш все едно си учил по старата система до 12-ти клас, а и до колкото разбирам искат вече да се плаща. Излиза така, че ако не го запишеш е било по-добре да не си си давал зор и да останеш в началното си училище до края. А аз трябва да започна да си бия главата защо съм си загубил времето да завърша 2 специалности в университета (не че е излишно, колкото и да си профилиран), за които съм давал пари, след като с един елементарен 13-ти клас пак ще съм едни гърди напред. Нека някой запознат да каже правилно ли съм разбрал ситуацията, защото ако е така...не знам....всичко това ми изглежда наистина безмислено и сякаш няма правилно решение което да ти подскаже какво да правиш.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениемн сме си добре ние българите, отидете по света и вижте другите колко са неграмотни, смея да твърдя, че нашата образователна система е на доста по-високо ниво от мн др.проблема е че вс сме свикнали да пишем посредством латиницата, и когато се налага да пишеш на кирилица е малко объркващо и смущаващо, това е просто
п.с.е тази ученичка да беше и мояНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениемн сме си добре ние българите, отидете по света и вижте другите колко са неграмотни, смея да твърдя, че нашата образователна система е на доста по-високо ниво от мн др.проблема е че вс сме свикнали да пишем посредством латиницата, и когато се налага да пишеш на кирилица е малко объркващо и смущаващо, това е просто
п.с.е тази ученичка да беше и моя
Comment
Comment