If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Проблема е , че сте свикнали само да чатите и не мислите когато ви се налага да пишете някъде грамотно . Да не казвам каква автобиография ми изптрати един кандидат за работа с 4 и 6 вместо с ч и ш - такъв и за чистач на WC няма да го назнача .
Еми ето колега ти доказваш това което казах, че неграмотното писане си е в минус за човека , който пиши така. А колегата по горе каза , че грамотно CV може лесно да се препише , еми колега май излезна , че този който си пише неграмотно няма акъл да влезни в гоогле и да препише .
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
колега пс-то никога не съм го ползвал за чатене, мн хора в някой от цитираните държави в мой пост някаде по на-горе немогат да броят до 10,замислят се и съм бил свидетел, през последните две години съм писал само на английски, в сащ още бг неразбират, и компа ми няма бг букви!
мислех си, че сме в този форум за инфо,за нови приятели и прочие, вие май сте за да поправяте грешки, да ви купя по един правописен речник ?? като свикнеш да пишеш на друг език или на латиница, вианги има затруднения с латиницата,и грешки, а относно така нареченото cv има бизнес курсове за бизнес-комуникации, така ще го напиша, че ще се чудиш дали да му се радваш или да го прочетеш. най лесно е да го припишеш от някаде и готово, поздрави с най добри чувства
е главни и после наказание, а не мерси само малки, че е опасно вече
навсякаде виждам постове не пишете с главни, пак ако на някой не му харесва как съм го написал да го промени, абе хора вие работа нямате ли си
Не бе само споделям какво си мисля.
Мисля си също дали онова мега опасно cv дето ще е за чудо и приказ и написано на висок стил, пак ли като едно изречение без начало и край ще го напишеш.
Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Е колега моляти се ще ме обидиш,
ето това cv, идва от CURRICULUM VITAE, извинявам се за главните букви, да ви образовам малко хората с речниците!
п.с.от утре започвам да използвам препинателните знаци по често точка, че нз къде се намира на тази така странна клавиатура може да пуснем едно награждаване за най-правилно пишещият колега ,
аз само се оправдавам колеги, това е конспирация да изкараме българите неграмотни, разкрихте ме точка,
От 3 години работя в Американска компания и единственото място където пиша на Кирилица и Български е тук.
И ?
Или винаги е по-лесно да си намери оправдание да не свършиш нещо, отколкото да промениш нещо.
Е колега моляти се ще ме обидиш,
ето това cv, идва от CURRICULUM VITAE, извинявам се за главните букви, да ви образовам малко хората с речниците!
п.с.от утре започвам да използвам препинателните знаци по често точка, че нз къде се намира на тази така странна клавиатура може да пуснем едно награждаване за най-правилно пишещият колега ,
аз само се оправдавам колеги, това е конспирация да изкараме българите неграмотни, разкрихте ме точка,
Лека вечер.
Абе пич.....оспами цялата тема за отрицателно време! Престани да се хвалиш.....то не беше колко си умен и всезнаещ, че си ходил по света, че сумати време си говорил и писал на чужд език....еми спри се малко! Едно 80% от хората тук са живяли извън България (и поне още 30% са за постоянно зад граница) и използвали чуджи езици в ежедневието си, но да си видял някой да го натрапва пред другите?! Прекаляваш и не можеш да се усетиш. Това не е признак на интелигентен човек. Ако искаш да ни убедиш в обратното то това няма да стане с тези ти писания из форума!
3-та кв. степен се взима с 13 клас, 1-ва и 2-ра може да ги упражняваш в повечето професии и без тапия...
отскоро в Европа въведоха единна кфалификационна система от 8 степени (в някои страни беше 10-11, че и 12 степенна оценка на квалификацията), както е с повечето професии в България (добре че уцелиха числото 8, защото щеше да има много спорове и неразбирателства около "степенуването" на професионалната квалификация у нас)
колега ако имаш нещо да ми казваш го направи на лс, ако беше си направил труда да четеш по нагоре ще видиш, че просто бях написал, че нашата образователан система си е на добро равнище, от там започна този разговор, а не да се обаждаш неподготвен, като си имаш комплекси нещо, не си ги избивай на мене, хаха айде лек ден!
колега ако имаш нещо да ми казваш го направи на лс, ако беше си направил труда да четеш по нагоре ще видиш, че просто бях написал, че нашата образователан система си е на добро равнище, от там започна този разговор, а не да се обаждаш неподготвен, като си имаш комплекси нещо, не си ги избивай на мене, хаха айде лек ден!
Ти пък без да знаеш какво точно съм прочел недей да ми се обясняваш. Не съм аз този който има комплекси. И дали ще ти го кажа на лично или в темата в която така или иначе е започнат този разговор аз решавам. Ти си си изложил твоите доводи, а аз своите. Не мисля, че има какво повече от това да си кажем, така че моля те спри да ми пращаш лични съобщения.
Comment