Аз сипвам нафта на омв и съм много доволен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Замръзнал бензин
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеАз сипвам нафта на омв и съм много доволен.
Comment
-
Айде стига де , утре някой може да изреве от Еко , и всички ще скочим срещу тях ли ? Незнам някой от вас докарвал ли е скоро МПС от Германия или Австрия , но там наистина се кара с БЕНЗИН ! В България караме със някаква смесица между лайна и сополи ( без извинение ) ! Да се надяваме само , че по-рядко ще ни се трпшат колите , за да не се сещаме с какво абсурдно гориво караме145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
хе хе ех ,преди години имах една нисан силвия, в лозенец я знаят , та при нея се получи следния проблем (от зареждане на ШЕЛ) зима ,студ ,вънка вие вук, паля аз колата ,ама нъцки , припалва и толкова . един приятел вади три кофи вряла вода от тях (щото бех там на парти) излива ги върху мотора и оооо,чудо ,колата запали ... сещайте се сами
най добрия бензин е ....................откраднатия !!!
Comment
-
Съжалявам че отварям стара тема, но пък е актуална за мен.Днес имах следния проблем.Бензина замръзна!!!Зареждал съм от Шел последните два три пъти по 50 литра.Едната кола която ми стои от вън не искаше да запали и след щателна проверка на всичко установих ,че бензина не достига до рейката поради замръзване на водата в него.Та въпроса ми е спирт ли да сложа в бензина или добавка,защото е ясно ,че вече имам вода в резервоара и трябва да я премахна от там.
Comment
-
Първоначално публикувано от stefi Покажи съобщениеТа въпроса ми е спирт ли да сложа в бензина или добавка,защото е ясно ,че вече имам вода в резервоара и трябва да я премахна от там.
Comment
-
Първоначално публикувано от stefi Покажи съобщениеАз я размръзнах размених я с другата и тази влезе в гаража на топло.Сега пали вече. въпроса е колко спирт на 50литра бензин да сложа?Аз закаво продадох дизеловото пунто та да нямам ядове зимата,а то виж каво стана.
Comment
-
Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщениеНа пълен резервоар - 50 л - една чаша от 200 мл. е достатъчна...и повече да сложиш не е фатално и нищо няма да прецакаш, но няма смисъл...
Comment
-
Първоначално публикувано от stefi Покажи съобщениеAз сипах 100мл.,но сега ще ходя да сипя още малко.Благодаря за инфото
Comment
-
Първоначално публикувано от stefi Покажи съобщениеАми не запали преди да я избутам на топло в гаража.А и разкачих тръбичките към рейката и налях там безин след което запали и я оставих да по работи за да може да се затопли от ауспуха
Какъв спирт сложи?
Comment
-
Първоначално публикувано от stefi Покажи съобщениеЩо да я прецакам ?аз така разбрах ,че горивото не стига до рейката.Син спирт за горене сложих
п.с.Къде е толкова студено, че замръзва бенза (или може би къде продават бенз с толкова вода в него)...
Comment
Comment