Известие

Collapse
No announcement yet.

Замръзнал бензин

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хах моята помпа се предаде тия дни и да няма връзка не ми се рискува отново да правя помпи, имам подръка една добавка и ще хакам вътре.
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
      Хах моята помпа се предаде тия дни и да няма връзка не ми се рискува отново да правя помпи, имам подръка една добавка и ще хакам вътре.
      Каква е добавката?

Comment

Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщение
        Нема да те вкарвам във филми! Дано всичко е ОК! Правилен спирт си използвал!

п.с.Къде е толкова студено, че замръзва бенза (или може би къде продават бенз с толкова вода в него)...
        В Перник не е чак толко студено около -8 градуса да е било през нощта, а когато не искаше да запали термометъра в колата показваше -1 .Сипах Добавка също и в двете коли.Тази нощ ще оставя другата от вън да видя утре как ще е.

Comment

В казармата имаше една уаз-ка в резерва, на която шоферчето й беше подменил бенза с вода, щото тя се палеше само по тревога. Като го източиха същия бенз не можеше да се запали със запалка, но въпреки това жипката палеше и доста време се чудиха кво й е, щото чисто нова машина, па прекъсва.
          2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщение
            Каква е добавката?
            Тя добавката е на Texaco и си е ок, ама май не е за тая работа нещо се присетих, че за почистване на гор. с-ма беше най-много да пльокам и аз спирта вътре.
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
              ама май не е за тая работа нещо се присетих, че за почистване на гор. с-ма .

Comment

Working...
              X