Известие

Collapse
No announcement yet.

И кой казаааа... 1,2,3,...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• другите снимки са на др комп, нямам достъп сега до него, щото е в др апартамент
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от Vins Покажи съобщение
      Тая година и аз бх шоферче с алфата- тръгнахме последни от училището и стигнахме първи в ресторанта
      Какво говориш колега, при мен имаше 3-ри Porsche Cayenne Magnum-а и то модел 2009 и единият даже и до училището не стигна изпуши по пътя. Което е гадно, но явно и ня тях се случва. Но както се казва в един филм "Не е важно дали си бърз, а дали те чакат" Но с алфата няма как иначе да бъде...
      А относно маратонките ми, ако можеха да говорят само хубави неща щяха да кажат за мен, гледам ги повече и от мен самият. А в онази нощ само им взех дъха нищо повече
      downhill

Comment

• Скъпите коли ги карат така, все едно ще се пенсионират с тях, чак алфата като ги прескочи и се амбицират да карат
        GTV

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщение
          само този отрязък ли ти е останал ?
          Тука никой не минава с една снимка само.
          Много си строга с критериите

Първоначално публикувано от Asho Покажи съобщение
          Какво говориш колега, при мен имаше 3-ри Porsche Cayenne Magnum-а и то модел 2009 и единият даже и до училището не стигна
          То като гледам какви коли е имало , да не е било училище за младши мафиоти
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
          Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
          Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
            Много си строга с критериите
            Тедиии ... така и така се буташ м/у шамарите ... твоите снимки къде са ????
            "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

То като гледам какви коли е имало , да не е било училище за младши мафиоти
              Ем частно училище.... Общо взето позна
              downhill

Comment

• Първоначално публикувано от Asho Покажи съобщение
                Какво говориш колега, при мен имаше 3-ри Porsche Cayenne Magnum-а и то модел 2009 ....
                най-лестно е да си със супер скъп автомобил по-трудно е да си оригинален един от класа ми беше с Варбург...жълт при това комби всичките с Ролс Ройси и секви лимузини и Хамъри ми бледнееха един приятел ми разправяше че един от даскалото му бил с Чавдарка...кабрио цял оркестър вътре и пича по средата
                Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                sigpic

Comment

• reptli така е! Напълно съм съгласен. То от моите снимки се вижда, че Алфата има балони като за всичките коли там(и то даже голяма част се спукаха, незнайно защо ) Тия половината са там да се изфукат на кой Тати каква кола има... . Аз на моя бал бях с червена Toyota Aygo и ме караше приятелката ми, и сестра ми вътре и ми беше мн яко. А с тоя ярко червен бръмбар нареден пак до някви такива колоси с две мацки вътре си беше забавно и оригинално
                  пс: проблема при Toyota-та бяха балоните над 5 вече беше готова да излети и по бул. България трудно ускоряваше
                  downhill

Comment

• ето малко и от моя бал
                    Attached Files
                    (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщение
                      Тедиии ... така и така се буташ м/у шамарите ... твоите снимки къде са ????
                      Какви снимки

Айде да отсрамим тогава малко

Та не изневерих на ника и бях с клубна 156 със съдействието на Любо и една бърза 155 "1.4" за букетите , на Наско (wrc)

една снимка с дамите ми

А това на стола беше едната даскалка , която май не знаеше тогава къде се намира Естествено имаше и фолкарка ...

На последната снимка се вижда оригинален начин за бал Важното е да отидеш с това , което те кефи Другия вариант се вижда в горния ляв ъгъл , с който и ние се разходихме - открит автобус
                      Attached Files
                      Last edited by RoMeO_156_GTA; d.m.y г., 15:27.
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
                        ето малко и от моя бал
                        Я Драго от твоя клас ли е бил? (на първата снимка, момчето в ляво)
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                          Я Драго от твоя клас ли е бил? (на първата снимка, момчето в ляво)
                          Дам, даже наскоро го виждах...
                          (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Гледам все гот и лъскави-маркови коли,предимно кайен.Моя племенник преди 2г.беше абитурент,и отиде с бежов трабант.Вика
                            -Вуйчо ,ограбих овациите.

Comment

Какви снимки

Айде да отсрамим тогава малко

Та не изневерих на ника и бях с клубна 156 със съдействието на Любо и една бърза 155 "1.4" за букетите , на Наско (wrc)

една снимка с дамите ми

А това на стола беше едната даскалка , която май не знаеше тогава къде се намира Естествено имаше и фолкарка ...

На последната снимка се вижда оригинален начин за бал Важното е да отидеш с това , което те кефи Другия вариант се вижда в горния ляв ъгъл , с който и ние се разходихме - открит автобус

А даде ли ти микрофона да пееш деси слава
                              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                              Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                              Ramstein - Benzin
                              https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

• Хехе, защо тя да му дава, трябвало е той да и го ДАДЕ...(микрофона)
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X