другите снимки са на др комп, нямам достъп сега до него, щото е в др апартамент
Известие
Collapse
No announcement yet.
И кой казаааа... 1,2,3,...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Vins Покажи съобщениеТая година и аз бх шоферче с алфата- тръгнахме последни от училището и стигнахме първи в ресторантаизпуши по пътя. Което е гадно, но явно и ня тях се случва. Но както се казва в един филм "Не е важно дали си бърз, а дали те чакат"
Но с алфата няма как иначе да бъде...
А относно маратонките ми, ако можеха да говорят само хубави неща щяха да кажат за мен, гледам ги повече и от мен самият. А в онази нощ само им взех дъха нищо повечеdownhill
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщениесамо този отрязък ли ти е останал ?
Тука никой не минава с една снимка само.
Първоначално публикувано от Asho Покажи съобщениеКакво говориш колега, при мен имаше 3-ри Porsche Cayenne Magnum-а и то модел 2009 и единият даже и до училището не стигнаAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеМного си строга с критериите"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеТо като гледам какви коли е имало , да не е било училище за младши мафиотиОбщо взето позна
downhill
Comment
-
Първоначално публикувано от Asho Покажи съобщениеКакво говориш колега, при мен имаше 3-ри Porsche Cayenne Magnum-а и то модел 2009 ....по-трудно е да си оригинален
един от класа ми беше с Варбург...жълт при това комби
всичките с Ролс Ройси и секви лимузини и Хамъри ми бледнееха
един приятел ми разправяше че един от даскалото му бил с Чавдарка...кабрио
цял оркестър вътре и пича по средата
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
reptli така е! Напълно съм съгласен. То от моите снимки се вижда, че Алфата има балони като за всичките коли там(и то даже голяма част се спукаха, незнайно защо) Тия половината са там да се изфукат на кой Тати каква кола има... . Аз на моя бал бях с червена Toyota Aygo и ме караше приятелката ми, и сестра ми вътре и ми беше мн яко. А с тоя ярко червен бръмбар нареден пак до някви такива колоси с две мацки вътре си беше забавно и оригинално
пс: проблема при Toyota-та бяха балоните над 5 вече беше готова да излети и по бул. България трудно ускорявашеdownhill
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщениеТедиии ... така и така се буташ м/у шамарите ... твоите снимки къде са ????
Айде да отсрамим тогава малко
Та не изневерих на ника и бях с клубна 156 със съдействието на Любои една бърза 155 "1.4" за букетите , на Наско (wrc)
една снимка с дамите ми
А това на стола беше едната даскалка , която май не знаеше тогава къде се намираЕстествено имаше и фолкарка ...
На последната снимка се вижда оригинален начин за балВажното е да отидеш с това , което те кефи
Другия вариант се вижда в горния ляв ъгъл , с който и ние се разходихме - открит автобус
Last edited by RoMeO_156_GTA; d.m.y г., 15:27.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщениеето малко и от моя балЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеЯ Драго от твоя клас ли е бил? (на първата снимка, момчето в ляво)(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеКакви снимки
Айде да отсрамим тогава малко
Та не изневерих на ника и бях с клубна 156 със съдействието на Любои една бърза 155 "1.4" за букетите , на Наско (wrc)
една снимка с дамите ми
А това на стола беше едната даскалка , която май не знаеше тогава къде се намираЕстествено имаше и фолкарка ...
На последната снимка се вижда оригинален начин за балВажното е да отидеш с това , което те кефи
Другия вариант се вижда в горния ляв ъгъл , с който и ние се разходихме - открит автобус
А даде ли ти микрофона да пееш деси славаsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
Comment