Известие

Collapse
No announcement yet.

На Къде Ни Отива Държата ?!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• На Къде Ни Отива Държата ?!?!

http://www.vbox7.com/play:4e4c78d1

http://www.vbox7.com/play:92b999a6

Каква Европа какви 5 лева ..... какво се случва в тази държава
    Alfa Romeo 145 1.4 103HP 16V 1999g.

Отговор на въпроса:На Никъде!!!!
    Лично аз като родител...гледах няколко пъти взимането на децата по новините.Доста ми е трудно да повярвам че това не е поредния сериал по телевизията.Та тези деца викат за помощ и пищят!Вижте самата майка как дърпа собствените си деца?!?!?!
    Поредния случай,с представители на чужда страна в милата България.
    Дано не се потули случаят...
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Това с децата е пълно извращение от страна на нашата скапана държава.Толкова ме е яд и нервно като гледах това клипче,че ми е доста трудно да пиша.
      Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
      Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Я някой да каже каква е драмата в Асеновград, че съм го пропуснал.
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

.

радвам се че повдигнахте въпроса,не съм потресен,не съм и бесен.готов съм да тръгна с една тояга напълно в съзнание и емоционално спокойствие,и като почна от тези от закрила на детето,мина покрай този частен съдия изпълнител (който пък нему е работа да е там),че като запукам и полицаите.ама въобще не ме интересува кой си изпълнявал служебните задължения.дееба и продажниците дееба.ако организирате поход в подкрепа на този човек,пари на заем ще взема и тръгвам.и тоягата ще взема.
          "Българийо,за тебе те умряха".!

Comment

Първоначално публикувано от arieca155 Покажи съобщение
            радвам се че повдигнахте въпроса,не съм потресен,не съм и бесен.готов съм да тръгна с една тояга напълно в съзнание и емоционално спокойствие,и като почна от тези от закрила на детето,мина покрай този частен съдия изпълнител (който пък нему е работа да е там),че като запукам и полицаите.ама въобще не ме интересува кой си изпълнявал служебните задължения.дееба и продажниците дееба.ако организирате поход в подкрепа на този човек,пари на заем ще взема и тръгвам.и тоягата ще взема.
            Така трябва да се мисли и действа,тия боклуци нали се сещате, че са се нагушили от рушвети и още по-показно се серат в/у главите ни и погубват живота на децата.Това го има само в тая скапана страна. Не тояга ...напалм трябва да се пусне по институциите за по-сигурно а в парламента два, пак за по-сигурно, ..... и отвън ,който е оцелял да се чака с
            То това е извращение с народа .........
            Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
              Я някой да каже каква е драмата в Асеновград, че съм го пропуснал.
              http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=143238
              http://www.blitz.bg/news/article/50689
              Last edited by Pepo; d.m.y г., 09:16.
              156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
              Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Мерсаж.

По темата: Ми браво на Софийския съд.
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Това са човешки драми има ги навсякъде по света в България децата по закон са на майката, което за мен е чиста дискриминация. Недейте да отнасяте човешките трагедии към държавата, нещата не са черно-бели.
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Ето и продължението
                    http://www.vbox7.com/play:ac0c719c
                    Нямам думи,представяте ли си Съдия Изпълнител ЗА ВЗИМАНЕТО НА ДЕЦАТА,майка ви де.. да не са телевизори бе,недвижими имущества,чакайте те са си движими!!!Най-смешното е че родителите нямат развод.
                    Обаче евала на Полските власти как действат задружно,а се чудя защо мразя тази държава,вече съм разсеял съмненията си.Случая смърди отвсякъде,не става и ясно и къде е момченцето.
                    Има вече и петиция,макар че невярвам на нищо и на никого вече.
                    http://www.bgpetition.com/dvetedeca-...rad/index.html
                    Last edited by vikoalfa; d.m.y г., 09:53.
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                    Alfa Romeo 33

Comment

Първоначално публикувано от arieca155 Покажи съобщение
                      Всички знаем, че с насилие до никъде не се стига. Но моля ви се, стига вече! Какво друго да се направи когато се действа по този начин срещу нас?! Достатъчно дълго време сме подвивали крак! Аз напълно подкрепям колегата! Всеки път когато чуя новини от този сорт в мен се зараждат абсолютно същите чувства! Пък после нека ми изкарват социални проучвания как над 50% от младите в България са все по-песимистично настроени и определят ситуацията в страната ни като престъпна и безнадеждна! На тая тема може да се говори много дълго, а клишета които да използва дори 5 годишно дете превйки го да изглежда зрял и патил от живота има много. Само дето на мен ми е писнало само да се говори. Трябва да има действия!

"Who needs action when you got words?"
                      Kurt Cobain
                      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Гнусна картинка, същата като с автобуса - тотално несправяне със задълженията на органите у нас - в случая дипломация, полиция, защита на детето и сие.
                        Петициите само замиват гузни съвести... други са решенията, не задължително насилствени.
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Не искам да поругавам светлата памет на Апостолите-Левски и Ботев,но ако бяха живи и видят какво се случва,повярвайте ми ще се гръмнат,да направо ще си теглят куршума на жълтите павета.
                          Нищо,сега следват един вагон избори и пак ще има 45% избирателна активност,пак ще има популистки лозунги,пак автобуси от съседни страни и тн.

Един съвет,гледайте към небето,че вече само самолети не са почнали да падат от небето и да ни отвличат извънземните.

Ще дам и един пример със себе си,заради ПИЯНИ ДОКТОРИ вече цяла седмица едвам ходя и почти всеки ден ми завират дренажи в крака.

Всички знаем къде отива държавата ни,ако не се стегнем и не казваме това нас не ни засяга.
                          Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                          Alfa Romeo 33

Comment

Я чякайте малко.
                            1. Децата са 100% полячета, няма как да имат българско гражданство, ако сте наясно как се изкарва този документ, а майката не иска. Само бащата не може да издаде такъв документ.
                            2. Бащата е осъден от ТРИ инстанции, само факта че е баща на децата го спира да не е в затвора за отвличане.
                            3. Максимално горд съм, защото ако нещата бяха обърнати, полската държава връща децата на българка отвлечени от баща поляк. Интересно ми е какви ще са тогава тук коментарите.

Пожелавам на бащата по най-бързия начин да се разведе и получи правата на родител. Дотогава да се приготви за сериозна съдебна битка, а не да прави сеир. С ходене по медиите децата няма да си върне.

Comment

Относно случката в Асеновград,да ти е** и държавата и сичко.Накъде сме тръгнали и аз не знам.Момиченцето беше с малката ми братовчедка в един клас.Всеки ден минавам по улицата на коята се разигра тая простотия,понякога си купувам хляб от магазина отсреща.Майката на оправията е АК-47,друго не виждам кво ще ни оправи.

Comment

Working...
                              X