If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е аз пак твърдя, че органите дето трябваше да извършат операцията се осраха слонски.
И това, че не са си я свършили и за друг случай не намалява вината им в този!
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Благодарая колега! Задължен съм ти за това, че ми отвори очите! А сега ще те помоля преди да пуснеш мнение, в което да изкажеш мнението си за нас да погледнеш, че в крайна сметка казваме едно и също. Изисква само и единствено елементарно вникване в идеята на това, което казват другите, а не първична реакция!
Според мен е редно в България първо да защитим българския гражданин, после ще видим доколко е прав. Грозна картинка беше влаченето на децата напред-назад.
Драги съфорумници, държавата, това сме ние, българите.И отива натам, където ние решим, обществото. С нашето действие, бездействие, негласуване и т.н правим така, че това, което наричаме държава (а то не е нещо извънземно) прави това или онова.Докато това не се разбере ще гризем коравия.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment