Известие

Collapse
No announcement yet.

На Къде Ни Отива Държата ?!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от aav Покажи съобщение
    Я чякайте малко.
    1. Децата са 100% полячета, няма как да имат българско гражданство, ако сте наясно как се изкарва този документ, а майката не иска. Само бащата не може да издаде такъв документ.
    2. Бащата е осъден от ТРИ инстанции, само факта че е баща на децата го спира да не е в затвора за отвличане.
    3. Максимално горд съм, защото ако нещата бяха обърнати, полската държава връща децата на българка отвлечени от баща поляк. Интересно ми е какви ще са тогава тук коментарите.

Пожелавам на бащата по най-бързия начин да се разведе и получи правата на родител. Дотогава да се приготви за сериозна съдебна битка, а не да прави сеир. С ходене по медиите децата няма да си върне.
    Горд си от малоумието на органите ни?
    Утре може да убият скрилото се дете при опита да го предадат на майка му, пак ли ще си горд?
    Това се деца бре, не са семейни ценности да ги дели съдия изпълнител, това са човешки същества и непълнолетието им не ги превръща във вещи!!!

Кой крив кой прав от родителите не знам, акцията във този и вид в нормална държава щеше да доведе до съдилища и оставки.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Тя държавата не е била, нее , и няма и да бъде нормална така,че да си свикваме и това е.
      sigpic Alfasud/156 1.8ex
      156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Виж какво първосигнални ми приятелю, жертва на медийния сеир.
        Съдия изпълнител е ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ, можеш ли да ни светнеш какви решения може да взима и какво зависи от него.
        Навсякъде където работата стигне до изпълнителен лист има насилие и то в големи дози.
        Бащата можеше кротко да заведе децата в посолството или другаде и да осъди жена си, ако тя е всичко това което той твърди.
        Last edited by aav; d.m.y г., 13:54.

Comment

А ти нулевосигнални ми опоненте ... ако ще водим разговора в тоя тон, да ти тегля една (на ум) от сега и да не разговаряме изобщо?

Нали не бъркаш неодобрението ми с начина по който е минало мероприятието с неодобрение на изпълнение на закона да те питам първо?

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Виж какво първосигнално ми приятелю, жертва на медийния сеир.
            Съдия изпълнител е ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ, можеш ли да ни светнеш какви решения може да взима и какво зависи от него.
            Навсякъде където работата стигне до изпълнителен лист има насилие и то в големи дози.
            Бащата можеше кротко да заведе децата в посолството или другаде и да осъди жена си, ако тя е всичко това което той твърди.
            Виж какво...ако утре ти дам една отвертка и ти я задържиш седмица вместо 3 дни да дойда с полиция, съдя изпълнител и да си я взема с насилие ли? Тук не става въпрос за законовата страна на въпроса. Тук става въпрос за начина по който е изпълнено деянието! Не може едно толкова малко момиченце да крещи за помощ докато тази жена го блъска да влезне в колата, а полицията да я охранява и помага!
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Виж какво първосигнално ми приятелю, жертва на медийния сеир.

Ти май не си гледал репортажите. Бащата се намеси тогава, когато полякинята използва насилие върху децата. До този момент стоеше отстрани. Ти, ако си на негов място, какво би направил?
              Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Навсякъде, където работата стигне до изпълнителен лист има насилие и то в големи дози.
                с това има ли някой несъгласен

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                  ......... Тук не става въпрос за законовата страна на въпроса. Тук става въпрос за начина по който е изпълнено деянието! ......
                  А ти да кажеш нещо по тоя повод?
                  The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Ако беше гражданин на друга държава да - и най вероятно това щеше да направи.
                    Но понеже си знае, че отпътуват ли тия деца, никой в тая държава няма да си мръдне пръста ако не се дигне медиен шум - вдига шум.
                    Или да хукне да я съди сам по полските съдилища от България?

Е тук е голямото одрискване на нашите институции - след като работата очевадно не става мирно и кротко, да прекратят акцията и за ден до седмица да го "инструктират" насаме (в смисъл без децата) и безмислената в нашите условия агенция за закрила на детето да вземе да види аджаба що пищят тия деца така, дали са надумани или има обективна причина и ако има такава да се обърне директно към полските си колеги.
                    Пак повтарям тук не става дума за мебели или уреди дето ги делил съда.

Comment

Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщение
                      Ти май не си гледал репортажите. Бащата се намеси тогава, когато полякинята използва насилие върху децата. До този момент стоеше отстрани. Ти, ако си на негов място, какво би направил?
                      не бих си кротувал, надявайки се да ми се размине. Още след първата инстанция, виждайки че я губя наемам банда адвокати и мисия на моя живот става спечелване на делото за децата с развод. Стигайки до изпълнителен лист никой нямаше да разбере как съм ги върнал, не да викам нова да ме дават по телевизията. Много мъжко е да се правиш на палячо - помощ аз съм жертва, помогнете.

И не е полякиня а рускиня, ама толкова си разбрал. ЖЕНАТА, КОЯТО БАЩАТА ДЪРПАШЕ Е РУСКИНЯ. Той трябваше и таз глупост да нарави да удари майката, тогава щеше да е пълен глупак, щеше да е завинаги чао с децата

Comment

всеки си има право на мнение по въпроса... на мене наи силно впечатление ми направи как детето вика за помощ а наще малоумни полицаи седят и гледат като телета в железница и то защото така им е наредено от по горе където играят паричките.Не може маиката изведнъж да се сети че има деца и да доиде да си ги прибере до сега не ги е гледала и сега изведнъж рещава! В неделя от 14:00 часа ще се сабират хора пред полското посолство всеки които реши може да доиде.
                        Alfa Romeo 145 1.4 103HP 16V 1999g.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                          ...Или да хукне да я съди сам по полските съдилища от България?
                          ....
                          .
                          ако трябва и на луната ще иде. Ти как мислиш дали полякинята не е идвала сама по българските съдилища, Още повече тез прекрасни мили съдилища каква слава имат

ПС. Колега кой ти каза, че майка изведнъж се сети. Само нашия съд е заседавал три пъти, като майката е била винаги
                          Last edited by aav; d.m.y г., 14:13.

Comment

ако трябва и на луната ще иде. Ти как мислиш дали полякинята не е идвала сама по българските съдилища, Още повече тез прекрасни мили съдилища каква слава имат
                            ти кво тая паплач ли защитаваш дето отмъкна децата против волята им ?
                            Alfa Romeo 145 1.4 103HP 16V 1999g.

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                              А ти да кажеш нещо по тоя повод?
                              трети ден го молят бащата да заведе доброволно децата. Той ги чака отвън, събрал махалата, викнал телевизия. На какво се надява на Априлско възстание

Не забравайте децата са поляци, затова има и дипломатическа кола

Comment

Първоначално публикувано от SSwin4o Покажи съобщение
                                ти кво тая паплач ли защитаваш дето отмъкна децата против волята им ?
                                Братчед, децата не са пълнолетни! За каква воля разправяш?
                                156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                                Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Working...
                                X