кофти е да се кара бързо с хора, рискуваш дори с минимално техният живот, но вс.от нас е изпробвал колата си, и няма нищо лошо ако е на път,който го позволява, аз съм смея да твърдя млад шофер, имам сиго 100к км и досега даже акт нямам, нито птп, мисля, че апела ти е карайте разумно и когато карате бързо бъдете внимателни, но и ти си пробвал колата нали? аз моята над 3500 оборота не обичам да я карам ако става въпрос, щъдя я много
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не правете така!
Collapse
X
-
@dilian alfa gtv
Днес вече ти изтрих един спам , без наказание.
Да продължавам ли по каналния ред?
И ако обичаш разните алабализми за УАЗ-ки с ролбари и помлени ламбота ни ги представяй със съответният снимков материал.
Че на приказки всеки е силен.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеТОВА имах предвид!
Освен да говорим на децата си и младите колеги нищо друго не ни остава, разчитайки на техният разум.
Всеки го влече скоростта, притъпяваща инстиктите за самосъхранение. Важното е човек да се учи от грешките си и да не си мисли, че на него няма да се случи това което виждаме по пътищата и медиите.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеА бе не ви ли писна да се правите на целомъдрени девици. Аз съм убеден, че няма човек който да не е правил нарушение и не си е пробвал колко му върви автомобила. Естествено ,че мярка трябва да има, трябва да се пазят и другите участници в движението и всеки сам да си преценя ситуацията, но да ми пускате такива теми и да се правите колко сте възпитани и културни шофьори ми се струва ,че преигравате доста. Или може би колегата пуснал темата сигурно е безгрешен и затова пръв хвърля камъка .
Всеки е правил глупости, но на неопитните шофьори трябва да им е ясно, че техните грешки могат да струва по-скъпо_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
[QUOTE=pr_00f;492521]@dilian alfa gtv
Днес вече ти изтрих един спам , без наказание.
щом казваш ок но незнам за кой пост става въпросLast edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 23:20.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеА бе не ви ли писна да се правите на целомъдрени девици. Аз съм убеден, че няма човек който да не е правил нарушение и не си е пробвал колко му върви автомобила. Естествено ,че мярка трябва да има, трябва да се пазят и другите участници в движението и всеки сам да си преценя ситуацията, но да ми пускате такива теми и да се правите колко сте възпитани и културни шофьори ми се струва ,че преигравате доста. Или може би колегата пуснал темата сигурно е безгрешен и затова пръв хвърля камъка .
Comment
-
@life style
Нищичко не ти разбах, с този стил на изразяване.
Така и не разбрах кой ще спечели парата ?
@dilian alfa gtv - Колега, не е лоша идея да се използват понякога главни букви.
Иначе предизвикването на умишлено ПТП ( за което споменавате )минава ли за безопасно шофиране според Вас?
А за триенето на спама - лека полекаAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от life style Покажи съобщениеа така, и аз тва се се опитвам да кажа, ама се отнасям наказания хаха , pr_00f парите ше ги спечели, ти недеи гледа кои кво се пише тук, познавам доста варненски алфисти, фъф форума пишат колко са примерни и не знам си ко , никви гонки не правили , пък ела ги виж на улицата кви лекета са, и мнооого силно ме съмнява софиянци да отстъпват с нещо , единственно теа които са на преклонна възраст от 40 на горе може да спазват що годе правилника! никои не го спазва, кво ми бращолевите тъпотии тука и са праите на света вода ненапита! с теа призиви нищо не моете да напраите, като му е писано на човек да се обеси няма да се удави ! така че боли ме трибуквието кои ше мре, като не кара разумно да мре, ти си караи както си знаиш пък другите да са спасяват, не може да се мисли за цяла държава!Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение@life style
Comment
-
@dilian alfa gtv - Колега, не е лоша идея да се използват понякога главни букви.
Иначе предизвикването на умишлено ПТП ( за което споменавате )минава ли за безопасно шофиране според Вас?
А за триенето на спама - лека полекаAlfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Нищичко не ти разбах, с този стил на изразяване...
Comment
-
Стига сте се ръфали бре ....Да не се напише нещо по-провокиращо и се почва . А по въпроса с възпитанието и манталитета на участниците в движението по българските пътища не ми се пише . Толкова сме зле с културата на движение и елементарни обноски на пътя, че само това с високата скорост да ви е проблема . Тъй-като съм поживял известно време в цивилизована държава ,където това поведение на пътя и балкански манталитет липсва , си мисля, че високата скорост ( нещо често срещано явление на запад ) е по-малко опасна от преминаващия идиот на червено, отнемащия или недаващия предимство , пресичащите пешеходци по цялата дължина на булевардите , създаващи предпоставки за всякакви инциденти и куп нарушения свързани с култура и манталитет на самия водач който доста често е и пешеходец (псуващ водачите) . Та замислете се за какво спорите, всички сме "един дол дренки", манталитет, какво да се прави? Истината е , че всички ние субекти с балкански манталитет попаднали в други условия ги спазваме и сме примерни граждани. Та извода какъв е? - " Рибата се вмирисва от към главата " , или каквито са ни управниците -такъв е и народа. Докато няма контрол над правилата , всеки ще се възползва , или ако иска.....
Нещата ще се променят, но отгоре надолу и много бавно, все още няма такава тенденция. С такива теми нищо не се променя , слаба ни е все още държавицата , която трябва да прилага правилата за живот (закони).
Личното ми мнение по темата е, че трябва да се вземе американския ( немския - все тая ) модел за закон за движение по пътищата и техните нормативи,застраховки, такси и глоби и прилагането му. И не ми споменавайте за стандарт на живот . Колкото е по-голяма сопата , толкова по-малко нарушители. Тогава който има дупе ще нарушава правилата .
МИР , и внимателно по пътищата.Last edited by Доко; d.m.y г., 00:15.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеСтига сте се ръфали бре ....Да не се напише нещо по-провокиращо и се почва . А по въпроса с възпитанието и манталитета на участниците в движението по българските пътища не ми се пише . Толкова сме зле с културата на движение и елементарни обноски на пътя, че само това с високата скорост да ви е проблема . Тъй-като съм поживял известно време в цивилизована държава ,където това поведение на пътя и балкански манталитет липсва , си мисля, че високата скорост ( нещо често срещано явление на запад ) е по-малко опасна от преминаващия идиот на червено, отнемащия или недаващия предимство , пресичащите пешеходци по цялата дължина на булевардите , създаващи предпоставки за всякакви инциденти и куп нарушения свързани с култура и манталитет на самия водач който доста често е и пешеходец (псуващ водачите) . Та замислете се за какво спорите, всички сме "един дол дренки", манталитет, какво да се прави? Истината е , че всички ние субекти с балкански манталитет попаднали в други условия ги спазваме и сме примерни граждани. Та извода какъв е? - " Рибата се вмирисва от към главата " , или каквито са ни управниците -такъв е и народа. Докато няма контрол над правилата , всеки ще се възползва , или ако иска.....
МИР , и внимателно по пътищата.
Нека всички с общи усилия да намалим НЕматериалните щети!!!
Comment
Comment