Известие

Collapse
No announcement yet.

Не правете така!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

кофти е да се кара бързо с хора, рискуваш дори с минимално техният живот, но вс.от нас е изпробвал колата си, и няма нищо лошо ако е на път,който го позволява, аз съм смея да твърдя млад шофер, имам сиго 100к км и досега даже акт нямам, нито птп, мисля, че апела ти е карайте разумно и когато карате бързо бъдете внимателни, но и ти си пробвал колата нали? аз моята над 3500 оборота не обичам да я карам ако става въпрос, щъдя я много
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

@dilian alfa gtv
      Днес вече ти изтрих един спам , без наказание.
      Да продължавам ли по каналния ред?

И ако обичаш разните алабализми за УАЗ-ки с ролбари и помлени ламбота ни ги представяй със съответният снимков материал.
      Че на приказки всеки е силен.
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
        ТОВА имах предвид!
        Това, което цитираш, наистина е безумие.
        Освен да говорим на децата си и младите колеги нищо друго не ни остава, разчитайки на техният разум.
        Всеки го влече скоростта, притъпяваща инстиктите за самосъхранение. Важното е човек да се учи от грешките си и да не си мисли, че на него няма да се случи това което виждаме по пътищата и медиите.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
          А бе не ви ли писна да се правите на целомъдрени девици. Аз съм убеден, че няма човек който да не е правил нарушение и не си е пробвал колко му върви автомобила. Естествено ,че мярка трябва да има, трябва да се пазят и другите участници в движението и всеки сам да си преценя ситуацията, но да ми пускате такива теми и да се правите колко сте възпитани и културни шофьори ми се струва ,че преигравате доста. Или може би колегата пуснал темата сигурно е безгрешен и затова пръв хвърля камъка .
          Доко, с авторът на темата сте хора с опит зад волана, но една значителна част от аудиторията са (нека не се засягат колегите) на 'два петъка' шофьори. Аз разбирам както твоята, така и тази на Спечелиста гледни точки, но преценката на ситуацията може да стане САМО на база опит зад волана. Това не се учи по време на курса. Който го има този опит, знае за какво става дума. Който го няма...е редно да го знае поне, а не първата работа, като се качи на кола, да бъде да види колко и е максималната скорост.
          Всеки е правил глупости, но на неопитните шофьори трябва да им е ясно, че техните грешки могат да струва по-скъпо
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

[QUOTE=pr_00f;492521]@dilian alfa gtv
            Днес вече ти изтрих един спам , без наказание.

щом казваш ок но незнам за кой пост става въпрос
            Last edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 23:20.
            Alfa romeo GTVex
            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

А бе не ви ли писна да се правите на целомъдрени девици. Аз съм убеден, че няма човек който да не е правил нарушение и не си е пробвал колко му върви автомобила. Естествено ,че мярка трябва да има, трябва да се пазят и другите участници в движението и всеки сам да си преценя ситуацията, но да ми пускате такива теми и да се правите колко сте възпитани и културни шофьори ми се струва ,че преигравате доста. Или може би колегата пуснал темата сигурно е безгрешен и затова пръв хвърля камъка .
              а така, и аз тва се се опитвам да кажа, ама се отнасям наказания хаха , pr_00f парите ше ги спечели, ти недеи гледа кои кво се пише тук, познавам доста варненски алфисти, фъф форума пишат колко са примерни и не знам си ко , никви гонки не правили , пък ела ги виж на улицата кви лекета са, и мнооого силно ме съмнява софиянци да отстъпват с нещо , единственно теа които са на преклонна възраст от 40 на горе може да спазват що годе правилника! никои не го спазва, кво ми бращолевите тъпотии тука и са праите на света вода ненапита! с теа призиви нищо не моете да напраите, като му е писано на човек да се обеси няма да се удави ! така че боли ме трибуквието кои ше мре, като не кара разумно да мре, ти си караи както си знаиш пък другите да са спасяват, не може да се мисли за цяла държава!

Comment

@life style

Нищичко не ти разбах, с този стил на изразяване.
                Така и не разбрах кой ще спечели парата ?

@dilian alfa gtv - Колега, не е лоша идея да се използват понякога главни букви.
                Иначе предизвикването на умишлено ПТП ( за което споменавате )минава ли за безопасно шофиране според Вас?
                А за триенето на спама - лека полека
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
                  а така, и аз тва се се опитвам да кажа, ама се отнасям наказания хаха , pr_00f парите ше ги спечели, ти недеи гледа кои кво се пише тук, познавам доста варненски алфисти, фъф форума пишат колко са примерни и не знам си ко , никви гонки не правили , пък ела ги виж на улицата кви лекета са, и мнооого силно ме съмнява софиянци да отстъпват с нещо , единственно теа които са на преклонна възраст от 40 на горе може да спазват що годе правилника! никои не го спазва, кво ми бращолевите тъпотии тука и са праите на света вода ненапита! с теа призиви нищо не моете да напраите, като му е писано на човек да се обеси няма да се удави ! така че боли ме трибуквието кои ше мре, като не кара разумно да мре, ти си караи както си знаиш пък другите да са спасяват, не може да се мисли за цяла държава!
                  Колега, ти като искаш си се самоубивай. Но, не ме убивай мен и най-вече децата ми.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                    @life style

парата ше я спечели доко,пък за писаното от мен, не съм и очаквал да ме разбереш,не пиша така че да се харесам на сички, пиша си както моа !

Comment

@life style

@dilian alfa gtv - Колега, не е лоша идея да се използват понякога главни букви.
                      Иначе предизвикването на умишлено ПТП ( за което споменавате )минава ли за безопасно шофиране според Вас?
                      А за триенето на спама - лека полека
                      мисълта ми беше друга колега че умишленото птп ще го направи въпросния водач а не аз и то неколкократно ме засича мен но както и да сетих за този и не си сдържах нервите.
                      Alfa romeo GTVex
                      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Разбрахме се.

Comment

@life style

Нищичко не ти разбах, с този стил на изразяване...
                          То, писането, да не е като карането ...

Comment

Не става само с яденеееее!
                            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Стига сте се ръфали бре .... Да не се напише нещо по-провокиращо и се почва . А по въпроса с възпитанието и манталитета на участниците в движението по българските пътища не ми се пише . Толкова сме зле с културата на движение и елементарни обноски на пътя, че само това с високата скорост да ви е проблема . Тъй-като съм поживял известно време в цивилизована държава ,където това поведение на пътя и балкански манталитет липсва , си мисля, че високата скорост ( нещо често срещано явление на запад ) е по-малко опасна от преминаващия идиот на червено, отнемащия или недаващия предимство , пресичащите пешеходци по цялата дължина на булевардите , създаващи предпоставки за всякакви инциденти и куп нарушения свързани с култура и манталитет на самия водач който доста често е и пешеходец (псуващ водачите) . Та замислете се за какво спорите, всички сме "един дол дренки", манталитет, какво да се прави? Истината е , че всички ние субекти с балкански манталитет попаднали в други условия ги спазваме и сме примерни граждани. Та извода какъв е? - " Рибата се вмирисва от към главата " , или каквито са ни управниците -такъв е и народа. Докато няма контрол над правилата , всеки ще се възползва , или ако иска.....
                              Нещата ще се променят, но отгоре надолу и много бавно, все още няма такава тенденция. С такива теми нищо не се променя , слаба ни е все още държавицата , която трябва да прилага правилата за живот (закони).

Личното ми мнение по темата е, че трябва да се вземе американския ( немския - все тая ) модел за закон за движение по пътищата и техните нормативи,застраховки, такси и глоби и прилагането му. И не ми споменавайте за стандарт на живот . Колкото е по-голяма сопата , толкова по-малко нарушители. Тогава който има дупе ще нарушава правилата .

МИР , и внимателно по пътищата.
                              Last edited by Доко; d.m.y г., 00:15.

Comment

Стига сте се ръфали бре .... Да не се напише нещо по-провокиращо и се почва . А по въпроса с възпитанието и манталитета на участниците в движението по българските пътища не ми се пише . Толкова сме зле с културата на движение и елементарни обноски на пътя, че само това с високата скорост да ви е проблема . Тъй-като съм поживял известно време в цивилизована държава ,където това поведение на пътя и балкански манталитет липсва , си мисля, че високата скорост ( нещо често срещано явление на запад ) е по-малко опасна от преминаващия идиот на червено, отнемащия или недаващия предимство , пресичащите пешеходци по цялата дължина на булевардите , създаващи предпоставки за всякакви инциденти и куп нарушения свързани с култура и манталитет на самия водач който доста често е и пешеходец (псуващ водачите) . Та замислете се за какво спорите, всички сме "един дол дренки", манталитет, какво да се прави? Истината е , че всички ние субекти с балкански манталитет попаднали в други условия ги спазваме и сме примерни граждани. Та извода какъв е? - " Рибата се вмирисва от към главата " , или каквито са ни управниците -такъв е и народа. Докато няма контрол над правилата , всеки ще се възползва , или ако иска.....

МИР , и внимателно по пътищата.
                                Мдааа, май вече сме от една и съща страна на барикадата. Мисля, че не съм направил нищо лошо, като съм призовал за укротяване на страстите... И съм далеч от мисълта, че казано тук - някой ще чуе, още по-малко - послуша... За съжаление, културата ни на пътя като цяло, е много ниска. Оттам идват и многото нарушения, оттам и многото катастрофи с фатален край.
                                Нека всички с общи усилия да намалим НЕматериалните щети!!!

Comment

Working...
                                X