Първоначално публикувано от Jivko7777
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не правете така!
Collapse
X
-
Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
-
Първоначално публикувано от soldier_vlИ аз като съм сам карам доста по-диво, от колкото като воза някой и все пак не смятам, че съм от хората дето се юркат много. Превишавам ограниченията, но с малко и когато смятам, че пътят и участниците в движението го позволяват
И пак казвам ако ние не се пазим няма кой да ни опази ...
снощи към 3 и нещо направих голяма глупост без да искам осъзнах се в последния момент....
На Константин Величков и Тотод Александров Карам си аз от сливница по К.Величков и ме хвана няква зелена вълна, гледам си аз зелените светофари карам с коло 50-60 и в последния момент виждам че всъщност аз си гледам светофара на Стамболийски и си пресякох Т.Александров на червено стана ми лошо .... Добре че нямаше никакво движение... Главата още ме боли ....... дано няма камера там....
... ама по важното е че не стана беля ... а то точно от такива разсейки стават поразиите .... А аз още съм си в стрес от 7ми април ....
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщениеа я се замисли какъв ще е резултата ако на сегашните МПС та им махнеш въздушните възглавници .."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеКой как иска да си кара колата според мене много е относителен въпроса за високите скорости се оставете секи сам да си преценява как се движи аз от висока скорост имам 2 акта ама никой не може да ме спре ..... Обаче така карам като съм сам
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеМного поучително! Докато има такова мислене, крайпътните надгробни камъни ще се увеличават!
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеТова може би е най-стойностния клип правен някога...Клип след който всеки ще си даде сметка...Просто всеки един от нас трябва да го гледа целият
www.vbox7.com/play:cb758a54
Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от RAT Покажи съобщениеПровокиран съм малко от темата. Изчетох внимателно повечето постове.
Твърд противник съм на високите скорости. Карам алфа защото ми харесва като интериор и като екстериор, а не заради бързината на този автомобил.
Клипчето наистина е добре направено, но нещо липсва.
Липсва още една вина, и тя не е свързана с обикновените хора. Къде е вината на огромните автомобилни корпорации търсещи големи печалби.
Онзи ден гледайки едно клипче, се замислих на кого и защо е нужно да има сериен автомобил, който може всеки да си закупи с мощност от 1001 конски сили, поватрям това както всички знаете е сериен автомобил. Има и по мощни, но те са някакви специални бъзикни.
Представете си, че всички карахме олекотени електроавтомобили достигащи максимум 70 километра в час. Звучи май доста гадно. Но май целесъобразно.
Дали един тинейджър с бушуващ тестостерон седнал в кола над 100 коня е виновен или този, който му е предоставил този автомобил или по-точно възможността да го притежава. Сложен въпрос. После се сещам за формула едно, адски популярен спорт, изключително бързо развиващ се, с огромна реклама във всички страни. Какво олицетворява формула едно-еми, високите скорости. Разпилях се в много посоки нещо.
Още веднъж да кажа, твърд противник на високите скорости съм.................
* Липсва вината и на нещото което не знам защо наричаме "д-ЪРЖАВА" (http://dupka.net/e107_plugins/locator/locator.php), на полЮцията (да ме извиняват братчеда Дамян и другите истински ченгета), на шибаните ебалници в Контролно-Техническите Пунктове (които ти се мръщят ако им поискаш да ти чекнат спирачките - нищо, че си си го платил), на здравната и образователната системи, на търговците на автомобили на старо (дето правят от два таралясника една кочина и искат от продажбата да спечелят толкова, че да карат Кайени след като това) и на авточасти (става въпрос за части-ментаци и пластмасови носачи МАДЕ ин ДЖЕРМАНИ - на цени за придворни), на автомонтьорите с дипломи за готвачи и фризьори, а и на тези които са ги допуснали да вършат тази работа и на кой знае още кого. Не съм изчерпателен - може да допълните списъка.
* Но в крайна сметка не Дупетатите или ДАЙ-джиите ни карат колите (съвсем не искам да ги оневиня - виж по-горе) и не те решават с колко 130 ще профучим по Раковска примерно, и не те решават колко да дигнем на първа със свирене на гуми. А и добре, че не решават те - щото тогава сите българи (и роми, и турци и др.) ще сме на или всеки километър или ще "работим в енергото".
Кофти тема - с много неизвестни и с много независещи от нас неща. Но все пак - внимателската. И умната....Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениевс знаем колко е опасно да се кара бързо, и последствията, стига с това парадиране бе колеги, ясно схванахме идеята мисля...да со сложим вс по един ограничител на 100
Не може всички да сме Шумахеровци (колкото и да ни се иска), въпреки, че някои от нас продължават да опитват. Пък и затова както по-горе каза lifestyle си има писти. Там може, но някъде където има хора - НЕ.Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеТака е, а като претърпиш едно ПТП и оцелееш се осъзнаваш ... Просто мисленето ти се преобръща в съвсем друга посока много рязко... (ест има и изключения)...sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение3ри ПТП - та съм преживял даже 4 ри 2 аз се одарих на 2 бащата и аз бях в колата така че знам
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеКой как иска да си кара колата според мене много е относителен въпроса за високите скорости се оставете секи сам да си преценява как се движи аз от висока скорост имам 2 акта ама никой не може да ме спре ..... Обаче така карам като съм самAlfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениевлад прав си, ама нали знаеш, че всеки си има глава на раменето да мисли,че..Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщениеКак ще си сам приятелю - това, че не возиш никого в Алфата в момента не значи, че някъде пред теб няма майка с количка с мъничко човече вътре; или че малко след десния завой старец с бастун не пресича неправилно; или че измежду колите паркирани вдясно не виждаш дветете руси дечица с топката. Накъде ще иде топката - никой не знае. Но да спреш навреме - зависи от теб. Май съм прав, нали.
Comment
Comment