Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на съфорумците с антирадар..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А някой може ли да потвърди, че вече има радари на Ku band? Четох в друг форум, че вече са снабдили полицайте ни и с такива и не знам дали е истина... И честно казано освен X банд-а на другите не им обръщам внимание зареди клетките на бензиностанции и тнт..
    Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
    Fiat Brava JTD

Comment

Първоначално публикувано от Mony Покажи съобщение
      А някой може ли да потвърди, че вече има радари на Ku band? Четох в друг форум, че вече са снабдили полицайте ни и с такива и не знам дали е истина..
      Четох го още преди 3 години, и още не мисля че е истина.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
        Позволи ми да те поправя колега. Мога смело да заявя че радар-детектора много често спасява. Лично на мен до сега ми е спестил около 250лв Това не означава обаче, че като имаме детектор в колата, и трябва да караме като луди...

П.П. Спаси ме и при една малко смешна ситуация - спряха ме за да ми пишат акт за превишена скорост, но както после им доказах, не им беше пуснат на ченгенцата радара - къв акт, кви пет лева ???
        Така че съм 100% сигурен в детектора си, и вече не тръгвам на път без него.
        Е може, малко преувеличих, има и полза /както в твоя случай, но спорна, особено с новите устройства на КАТ/, аз разчитам у нас на колегите, които присветват, което правя и аз.А в чужбина и двете ги няма
        Last edited by fred; d.m.y г., 21:15.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          ...аз разчитам у нас на колегите, които присветват, което правя и аз.А в чужбина и двете ги няма
          Вече не присветват достатъчно често
          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Е да възродим този хубав почин, точно в БГ това е една от положителните прояви на подкрепа, срещу КАТ, в ролята на изнудвач.Традицията трябва да остане.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Е да възродим този хубав почин, точно в БГ това е една от положителните прояви на подкрепа, срещу КАТ, в ролята на изнудвач.Традицията трябва да остане.
              Винаги присветквам, мен лично са ме спасявали по този начин ...

Comment

Трябва, ама на ... никой почти не я спазва. И аз сигнализирам, но вече не виждам същото насреща...

Колкото до различните радари на КАТ - модерните детектори имат различна сигнализация за всеки тип радар и използваната честота.
                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

От вече повече от година исползвам радар детектор WHISTLER HTR 140 марка, която е от доста време на пазара а моделът е среден клас. Много съм доволен от играчката, най-малкото ми е супер полезна понеже често ми се случва да съм извън ограничението с някой друг км. Изплатила ми се е с десетки пъти до сега но разбира се неможе да се разчита само на него ето едно линкче 139лв струва сега. http://antiradari.canbroc-bg.com/
                  Last edited by J_I_V_K_O; d.m.y г., 21:35.
                  Lexus Is200
                  Honda CBR 600 F4i

Comment

Вече и лазерите навлизат във Варна
                    Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Имам радар детектор Сейвър - руски. Преди вереме го бяха пхвалили във форума. Не съм доволен, смятам да купя по-читав. Лови радарите само там, където и без това знам, че ги има.
                      Лошото е, че повечето катаджии вече са с "пистолети", а там и Господ не може да те спаси. Затова, както каза Фред, разитам на колегиални присветвания.
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

я обяснете на простия бай галин че нищо не фатам.

Comment

Простия бай Галин май пак е забравил къде се намира клавиша SHIFT и за какво се използва.

А по темата , за присветването - едно време винаги предупреждавах, но като се замисли ( сложен и труден процес за мен) малко си промених мнението.
                          Сега предупреждавам само колите който карат с относително нормална скорост.
                          Видя ли някой който е яхнал самолета си го оставям да си говори с органите на реда.
                          Че днес ще му отърва кожата а утре същия състезател ще вземе да ме челоса със 160.
                          Мерси ще кажа аз на тези мечешки услуги.
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                            Простия бай Галин май пак е забравил къде се намира клавиша SHIFT и за какво се използва.

А по темата , за присветването - едно време винаги предупреждавах, но като се замисли ( сложен и труден процес за мен) малко си промених мнението.
                            Сега предупреждавам само колите който карат с относително нормална скорост.
                            Видя ли някой който е яхнал самолета си го оставям да си говори с органите на реда.
                            Че днес ще му отърва кожата а утре същия състезател ще вземе да ме челоса със 160.
                            Мерси ще кажа аз на тези мечешки услуги.
                            Резултатът е, че заработваш хонорара на органите на реда.
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                              Имам радар детектор Сейвър - руски. Преди вереме го бяха пхвалили във форума. Не съм доволен, смятам да купя по-читав. Лови радарите само там, където и без това знам, че ги има.
                              Лошото е, че повечето катаджии вече са с "пистолети", а там и Господ не може да те спаси. Затова, както каза Фред, разитам на колегиални присветвания.

Радарен Детектор Cobra XRS-9345

Нов модел (2009 г.) радарен детектор засичащ сигнали в X, K, Ka, Ku честотна лента и лазерни сигнали, радари работещи в режим "Pop Mode" ("пистолети").
                              199.00 лв.
                              Е тука тоз пиши , че лови и пистолети ... някой го пробвал?
                              Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                                Винаги присветквам, мен лично са ме спасявали по този начин ...
                                Светкам като дискотека поне 5-6 километра след като подмина куките, а преди това ако някой ми светне, а следващия пропусне, аз му светя и му правя недвусмислен жест за това че е трябвало да светне......
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X