А някой може ли да потвърди, че вече има радари на Ku band? Четох в друг форум, че вече са снабдили полицайте ни и с такива и не знам дали е истина... И честно казано освен X банд-а на другите не им обръщам внимание зареди клетките на бензиностанции и тнт..
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на съфорумците с антирадар..
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Mony Покажи съобщениеА някой може ли да потвърди, че вече има радари на Ku band? Четох в друг форум, че вече са снабдили полицайте ни и с такива и не знам дали е истина.."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеПозволи ми да те поправя колега. Мога смело да заявя че радар-детектора много често спасява. Лично на мен до сега ми е спестил около 250лвТова не означава обаче, че като имаме детектор в колата, и трябва да караме като луди...
П.П. Спаси ме и при една малко смешна ситуация - спряха ме за да ми пишат акт за превишена скорост, но както после им доказах, не им беше пуснат на ченгенцата радара - къв акт, кви пет лева ???
Така че съм 100% сигурен в детектора си, и вече не тръгвам на път без него.Last edited by fred; d.m.y г., 21:15.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение...аз разчитам у нас на колегите, които присветват, което правя и аз.А в чужбина и двете ги няма166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеЕ да възродим този хубав почин, точно в БГ това е една от положителните прояви на подкрепа, срещу КАТ, в ролята на изнудвач.Традицията трябва да остане.
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеЕ да възродим този хубав почин, точно в БГ това е една от положителните прояви на подкрепа, срещу КАТ, в ролята на изнудвач.Традицията трябва да остане.
Колкото до различните радари на КАТ - модерните детектори имат различна сигнализация за всеки тип радар и използваната честота.
Comment
-
От вече повече от година исползвам радар детектор WHISTLER HTR 140 марка, която е от доста време на пазара а моделът е среден клас. Много съм доволен от играчката, най-малкото ми е супер полезна понеже често ми се случва да съм извън ограничението с някой друг км. Изплатила ми се е с десетки пъти до сега но разбира се неможе да се разчита само на негоето едно линкче 139лв струва сега. http://antiradari.canbroc-bg.com/
Last edited by J_I_V_K_O; d.m.y г., 21:35.
Comment
-
Имам радар детектор Сейвър - руски. Преди вереме го бяха пхвалили във форума. Не съм доволен, смятам да купя по-читав. Лови радарите само там, където и без това знам, че ги има.
Лошото е, че повечето катаджии вече са с "пистолети", а там и Господ не може да те спаси. Затова, както каза Фред, разитам на колегиални присветвания.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Простия бай Галин май пак е забравил къде се намира клавиша SHIFT и за какво се използва.
А по темата , за присветването - едно време винаги предупреждавах, но като се замисли ( сложен и труден процес за мен) малко си промених мнението.
Сега предупреждавам само колите който карат с относително нормална скорост.
Видя ли някой който е яхнал самолета си го оставям да си говори с органите на реда.
Че днес ще му отърва кожата а утре същия състезател ще вземе да ме челоса със 160.
Мерси ще кажа аз на тези мечешки услуги.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеПростия бай Галин май пак е забравил къде се намира клавиша SHIFT и за какво се използва.
А по темата , за присветването - едно време винаги предупреждавах, но като се замисли ( сложен и труден процес за мен) малко си промених мнението.
Сега предупреждавам само колите който карат с относително нормална скорост.
Видя ли някой който е яхнал самолета си го оставям да си говори с органите на реда.
Че днес ще му отърва кожата а утре същия състезател ще вземе да ме челоса със 160.
Мерси ще кажа аз на тези мечешки услуги.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеИмам радар детектор Сейвър - руски. Преди вереме го бяха пхвалили във форума. Не съм доволен, смятам да купя по-читав. Лови радарите само там, където и без това знам, че ги има.
Лошото е, че повечето катаджии вече са с "пистолети", а там и Господ не може да те спаси. Затова, както каза Фред, разитам на колегиални присветвания.
Радарен Детектор Cobra XRS-9345
Нов модел (2009 г.) радарен детектор засичащ сигнали в X, K, Ka, Ku честотна лента и лазерни сигнали, радари работещи в режим "Pop Mode" ("пистолети").
199.00 лв.
Е тука тоз пиши , че лови и пистолети ... някой го пробвал?Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеВинаги присветквам, мен лично са ме спасявали по този начин ..."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment