Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на съфорумците с антирадар..
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеАко махнат ограниченията на магистралата ще стане още по голямо бойно поле...
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеС бинокълчето гледат за Вигнетте,застраховка и дали предното стъкло ти е като сергия,щото както знаете 20лв глоба на невалиден стикер/поне на междуселсите пътища гладат с бинокъл/."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеС бинокълчето гледат за Вигнетте,застраховка и дали предното стъкло ти е като сергия,щото както знаете 20лв глоба на невалиден стикер/поне на междуселсите пътища гладат с бинокъл/.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщениеНз на мене стикерите ми ги огледаха после да ме спряха ама първо с бинокъл ме гледаха."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеЗа колан не знам и не споря,обаче за стикерите съм сигурен щото полицай ми е казвал.Пък колко е вярно е отделен въпрос."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЛъжел е - с бинокъл, колкото и фешън да е, няма как дори и от 5-6стотин метра, и поне 100кмч, да разбере дали съм читава винетка, или дори дали изобщо имам.......мисля че чисто и просто си бройкат жертви.....
Comment
-
Виж това не го знаех - трябва да прегледам ЗДП за обновления......откога е това?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Имам от Руските Сейвъ ри не съм мн доволен и с него са ме спирали с превишена скорост. Иначе за града не е мн удобно ,че тоя яко пищи на всичко живо.
За извън града си е голямо предимсто и удобство.
Нека да присветкваме на всички за да се пазят ,малко повече от алчните хранилки.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Да, както отбелязаха и други колеги, в последно време има леко занемаряване с това присветкане, но трябва да го правим, независимо дали други колеги го правят или не, това ще бъде светъл пример, на мен лично даже са ми присветвали през разделителни огради и прочее, тоест, от места, където е и трудно да ги видиш, но човека полага усилия всяческиАз от своя страна също гледам да ги предупреждавам.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Кое е по добре според вас ?
Днес да му присветнеш да го спасиш от алчните хранилки.
А пък утре ще си светнеш със запалката като му палиш свещ на погребението.
Криворазбраната колегиалност ...Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
абе май и куките се изхитриха,рядко остават включен радара постоянно,ами стоят до него и като се зададе някой преценяват дали да го пуснат,и така радар детектора ти писка когато са те засекли,и винаги ще стоят там кадето има 40 или 60 км ограничение,така скрити че ги виждаш чак когато минеш покрай тях,а и вече има коли необозначени с камери които снимат а след 1 км патрулка която те спира и ти викат а ела сега да гледаш едно филмче,в тези случай не знам как радар детекторите помагат,присветкането си е най сигурния начин159 1.9 jtd TI
156 1.8 ts 99g ex
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеВиж това не го знаех - трябва да прегледам ЗДП за обновления......откога е това?
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеИ аз не знам от кога е,но факт е че пича изгоря 40лв.Трябва да е след октомври 2008,аз тогава държах листовки и го нямаше в правилника.
А иначе с пресветкането си е най-добре и не разбирам защо да не пресветкаш, ае моля повечето ограничения са си смешни сами посебеси 60 км/ч на чисто права отсечка да кажим примери с такива колкото стеш. Пък и ест ако го видя да кара с 200 хич няма си прая труда ама повечето случаи са караш с 100 а ограничението ти е 60.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
Comment