Известие

Collapse
No announcement yet.

Реших да попитам за Басеините

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
    Рударци е жестоко... много е свежо... но от много време не съм ходил там.
    Междодругото около Стара Загора/Казанлък има много свежи басейни.
    На Павел Баня открития басейн е перфектен вечерта е открита дискотека водата винаги е топла, няма кой знае какви дълбочини ама не ти и трябват ..
    И вече има едно село мисля че се води - Овощник на 4км от Казанлък е там райското място особено сега след ремонтите аквапарка е няква лудница ...
    Илянка аз сам израстнал с басейна на Рударци,ама те се уливат.Не знам цените в Сф как са,но всяка година ги вдигат на рударци-дай за вход,дай за чадър,дай за шезлонг и 1 бира и айде 15-20 лв ми отишли.Ми то на морето ми е по евтино.Вярно хубаво е на Рударци-само да не бяха махали кулите,но най-много 3 пъти за тва лято да отида там.
    Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

Първоначално публикувано от KoRny Покажи съобщение
      Илянка аз сам израстнал с басейна на Рударци,ама те се уливат.Не знам цените в Сф как са,но всяка година ги вдигат на рударци-дай за вход,дай за чадър,дай за шезлонг и 1 бира и айде 15-20 лв ми отишли.Ми то на морето ми е по евтино.Вярно хубаво е на Рударци-само да не бяха махали кулите,но най-много 3 пъти за тва лято да отида там.
      Е аз там съм ходил одавна забравил съм ква беше схемта ...
      Ти кво направи бе никъв не дойде аз те чакам да звъннеш да пием бира и да видя алфата ама никво включване ....

Comment

Аз сефтосах черноморския басейн.
        Последни данни от капанчето на Паша Дере:
        Вход - безплатен. 6 кебапчета, 4 кюфтета, пържени картофи, 4-5 салати, 3-4 порции пържена цаца и сафрид, 4-5 бири, 4 мастики и айрян на корем - няма 90 лв сметка
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

А тези които не сме закривали сезона на басейна ?
          Защото ние редовно си ходим на минералния на Св.Св. К. и Елена и от там в морето .
          Няма по голям кеф вечер зимата на -10 градуса да се цопнеш в басейна а пролетта от басейна в морето и обратно .
          То и моя малкия (синът ми) затова не иска да излиза от водата защото в басейна го правихме
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от KoRny Покажи съобщение
            Басейнът е доста скъпо удоволствие. Това са инвестиции, които се възвръщат доста бавно, защото има големи разходи в подръжка на съоръженията, санитарна подръжка - механична и химична и спазване на други параметри, а препаратите са направо убийствени като цени.
            Почти съм сигурен, че входа не може да покрие разходите, затова се избива от съпътстващите удоволствия.
            Отделен въпрос, каква е хигиената. Водата трябва да отговаря на параметри, които са нормални в много тесни граници.
            За мен басейните са развъдник на болести, защото се правят икономии - както навсякъде у нас всеки иска да спечели бързо.
            Когато децата ми бяха малки, почти винаги боледуваха от инфекциозни заболявания, когато са ходили на басейн.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
              Някой сефтоса ли басейните това лято и къде ходите .....

Сефтосан е, още в края на май го напълних и в момента водата е 28 градуса

Volvo XC90 D5 '06
              Alfa Romeo Spider 2.0 '90
              Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
              ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
              ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение

Евала колега ... и аз с жената оня ден в Люлин сефтосах ....
                sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                Ramstein - Benzin
                https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Браво много добре се е получила атмосферата ...
                  За подобно оазисче си мечтая ама пред блока къде да го направя ...

Comment

С един скимер ли е или има и други, че не виждам нещо.
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      С един скимер ли е или има и други, че не виждам нещо.
                      С един скимер и две дюзи в противоположния край. Освен това има и три израелски слънчеви панела по 5 квадрата на покрива на къщата с отделна циркулационна помпа. Ама 15 квадрата май дойдоха много, в горещите дни водата става над 30-32 градуса, което е прекалено много, за да се разхладиш.

Абе Sivon го проектираха и правиха басейна, а слънчевата инсталация сами си я спретнахме.
                      Volvo XC90 D5 '06
                      Lancia Ypsilon 1.2 '00

Comment

добре а осветление има ли
                        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                        Ramstein - Benzin
                        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

С един скимер и две дюзи в противоположния край. Освен това има и три израелски слънчеви панела по 5 квадрата на покрива на къщата с отделна циркулационна помпа. Ама 15 квадрата май дойдоха много, в горещите дни водата става над 30-32 градуса, което е прекалено много, за да се разхладиш.

Абе Sivon го проектираха и правиха басейна, а слънчевата инсталация сами си я спретнахме.
                          Аз ползвам едно плуващо покривало, което пропуска слънчевите лъчи, а в същото време запазва температурата, но в големите жеги точа повече с подочистачката и наливам студена вода за да се охлади.
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                            добре а осветление има ли
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              Аз ползвам едно плуващо покривало, което пропуска слънчевите лъчи, а в същото време запазва температурата, но в големите жеги точа повече с подочистачката и наливам студена вода за да се охлади.

В началото и аз имах плуващо покривало, ама не останах доволен. Затова поръчах ей тва

Много удобно и за лятото, и за зимата - изполваме басейна като склад за всички градински мебели, маси, шезлонги и т.н.

ето модела и фирмата - даваш размерите и пристигат с един камион и го монтират за 2-3 часа

http://poolcover-ipc.com/Models/Universe/868/

Естествено, има и осветление (снимката е правена отдавна, още със старата стъбла и преди покривалото на Poolcover)

Volvo XC90 D5 '06
                              Lancia Ypsilon 1.2 '00

Comment

Като гледам, басейна е около 50м3 - колко ти излезе покриването, че една българска фирма направо ме отказа с цените си.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X