If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Рударци е жестоко... много е свежо... но от много време не съм ходил там.
Междодругото около Стара Загора/Казанлък има много свежи басейни.
На Павел Баня открития басейн е перфектен вечерта е открита дискотека водата винаги е топла, няма кой знае какви дълбочини ама не ти и трябват ..
И вече има едно село мисля че се води - Овощник на 4км от Казанлък е там райското място особено сега след ремонтите аквапарка е няква лудница ...
Илянка аз сам израстнал с басейна на Рударци,ама те се уливат.Не знам цените в Сф как са,но всяка година ги вдигат на рударци-дай за вход,дай за чадър,дай за шезлонг и 1 бира и айде 15-20 лв ми отишли.Ми то на морето ми е по евтино.Вярно хубаво е на Рударци-само да не бяха махали кулите,но най-много 3 пъти за тва лято да отида там.
Илянка аз сам израстнал с басейна на Рударци,ама те се уливат.Не знам цените в Сф как са,но всяка година ги вдигат на рударци-дай за вход,дай за чадър,дай за шезлонг и 1 бира и айде 15-20 лв ми отишли.Ми то на морето ми е по евтино.Вярно хубаво е на Рударци-само да не бяха махали кулите,но най-много 3 пъти за тва лято да отида там.
Е аз там съм ходил одавна забравил съм ква беше схемта ...
Ти кво направи бе никъв не дойде аз те чакам да звъннеш да пием бира и да видя алфата ама никво включване ....
Аз сефтосах черноморския басейн.
Последни данни от капанчето на Паша Дере:
Вход - безплатен. 6 кебапчета, 4 кюфтета, пържени картофи, 4-5 салати, 3-4 порции пържена цаца и сафрид, 4-5 бири, 4 мастики и айрян на корем - няма 90 лв сметка
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
А тези които не сме закривали сезона на басейна ?
Защото ние редовно си ходим на минералния на Св.Св. К. и Елена и от там в морето .
Няма по голям кеф вечер зимата на -10 градуса да се цопнеш в басейна а пролетта от басейна в морето и обратно .
То и моя малкия (синът ми) затова не иска да излиза от водата защото в басейна го правихме
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Басейнът е доста скъпо удоволствие. Това са инвестиции, които се възвръщат доста бавно, защото има големи разходи в подръжка на съоръженията, санитарна подръжка - механична и химична и спазване на други параметри, а препаратите са направо убийствени като цени.
Почти съм сигурен, че входа не може да покрие разходите, затова се избива от съпътстващите удоволствия.
Отделен въпрос, каква е хигиената. Водата трябва да отговаря на параметри, които са нормални в много тесни граници.
За мен басейните са развъдник на болести, защото се правят икономии - както навсякъде у нас всеки иска да спечели бързо.
Когато децата ми бяха малки, почти винаги боледуваха от инфекциозни заболявания, когато са ходили на басейн.
Сефтосан е, още в края на май го напълних и в момента водата е 28 градуса
Евала колега ... и аз с жената оня ден в Люлин сефтосах ....
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
С един скимер ли е или има и други, че не виждам нещо.
С един скимер и две дюзи в противоположния край. Освен това има и три израелски слънчеви панела по 5 квадрата на покрива на къщата с отделна циркулационна помпа. Ама 15 квадрата май дойдоха много, в горещите дни водата става над 30-32 градуса, което е прекалено много, за да се разхладиш.
Абе Sivon го проектираха и правиха басейна, а слънчевата инсталация сами си я спретнахме.
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
С един скимер и две дюзи в противоположния край. Освен това има и три израелски слънчеви панела по 5 квадрата на покрива на къщата с отделна циркулационна помпа. Ама 15 квадрата май дойдоха много, в горещите дни водата става над 30-32 градуса, което е прекалено много, за да се разхладиш.
Абе Sivon го проектираха и правиха басейна, а слънчевата инсталация сами си я спретнахме.
Аз ползвам едно плуващо покривало, което пропуска слънчевите лъчи, а в същото време запазва температурата, но в големите жеги точа повече с подочистачката и наливам студена вода за да се охлади.
Аз ползвам едно плуващо покривало, което пропуска слънчевите лъчи, а в същото време запазва температурата, но в големите жеги точа повече с подочистачката и наливам студена вода за да се охлади.
В началото и аз имах плуващо покривало, ама не останах доволен. Затова поръчах ей тва
Много удобно и за лятото, и за зимата - изполваме басейна като склад за всички градински мебели, маси, шезлонги и т.н.
ето модела и фирмата - даваш размерите и пристигат с един камион и го монтират за 2-3 часа
Comment