Известие

Collapse
No announcement yet.

Реших да попитам за Басеините

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Като гледам, басейна е около 50м3 - колко ти излезе покриването, че една българска фирма направо ме отказа с цените си.
    Ми не знам колко е на квадратен метър (басейна е 11,70 на 3,80 метра) - обаждаш се на фирмата, идват едни чехи, взимат размерите, правят индивидуален проект и ти дават цената - и ако си навит, плащаш некъв процент, 30% май, не помня.

И след около 1 седмица пристига един камион от Чехия и 4-5 работника (пак чехи) го монтират за няколко часа.

Та всичко това ми излезе малко над 10 000 лева.

Има вариант да избереш по-ниско покривало, а могат да ти предложат и разни готови модули - тогава излиза доста по-евтино. Мойто беше правено изцяло по моите размери и затова излезе по-скъпичко, освен това е по-високо.

Виж на сайта трите височини Low Line, Medium Line и High Line. Мойто е Medium Line Universe, щото при Low е много трудно да се влиза и плува при затворено покривало - ниско е.

Но пък Low Line Elegante беше доста по-евтино, доколкото си спомням.
    Volvo XC90 D5 '06
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
      Ми не знам колко е на квадратен метър (басейна е 11,70 на 3,80 метра) - обаждаш се на фирмата, идват едни чехи, взимат размерите, правят индивидуален проект и ти дават цената - и ако си навит, плащаш некъв процент, 30% май, не помня.

И след около 1 седмица пристига един камион от Чехия и 4-5 работника (пак чехи) го монтират за няколко часа.

Та всичко това ми излезе малко над 10 000 лева.

Има вариант да избереш по-ниско покривало, а могат да ти предложат и разни готови модули - тогава излиза доста по-евтино. Мойто беше правено изцяло по моите размери и затова излезе по-скъпичко, освен това е по-високо.

Виж на сайта трите височини Low Line, Medium Line и High Line. Мойто е Medium Line Universe, щото при Low е много трудно да се влиза и плува при затворено покривало - ниско е.

Но пък Low Line Elegante беше доста по-евтино, доколкото си спомням.
      Перфектно си направил всичко - евала!
      Благодаря за информацията.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Аз вече няколко пъти ходя в слатина на новия басейн до дискотека камей...Супер готино местенце и няма да ида на друго място ,само минус е това ,че през 20 мин ,чуваш влака как минава и това дразни доста ,особено ,ако си на 4-500 грама хих

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

В София вече сефтосах ваната в панелката ... Иначе на село вече и басейнчето... Еххх колко е хубаво на село...Лежиш гледаш си тв и слушаш музика...На надуваема възглавничка една студена кока кола и тортичка...Ехх няма мръсотия, простотия шум и т.н...

Пинко много добре е станало покривалото(ама си е цифра)А двора ти с тази зеленина е просто прелест.....Ние зимата басейна го пълним със сняг, защото особенно тази зима много сняг и човек не може да се добере до барбекюто или гаража....А колко от вас по никулден пускат рибки вътре? Майка ми много обича риба и особенно преди никулден може да се намерят 10тина шарана вътре...Рибата става много хубава, след като примерно 15тина дни е плувала в чиста вода(често ги вадят от разни тинясали водоеми) и става чудна Естествено после всичко се подготвя за летния сезон

Ето малко пикс....Малък е е 3.50х 7метра(връхната точка) 2.00m дълбочина макс, че да може да се правят глупости...
          Attached Files
          Last edited by VFTI; d.m.y г., 17:20.
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
            В София вече сефтосах ваната в панелката ... Иначе на село вече и басейнчето... Еххх колко е хубаво на село...Лежиш гледаш си тв и слушаш музика...На надуваема възглавничка една студена кока кола и тортичка...Ехх няма мръсотия, простотия шум и т.н...

Пинко много добре е станало покривалото(ама си е цифра)...Ние зимата басейна го пълним със сняг, защото особенно тази зима много сняг и човек не може да се добере до барбекюто или гаража....А колко от вас по никулден пускат рибки вътре? Майка ми много обича риба и особенно преди никулден може да се намерят 10тина шарана вътре...Рибата става много хубава, след като примерно 15тина дни е плувала в чиста вода(често ги вадят от разни тинясали водоеми) и става чудна Естествено после всичко се подготвя за летния сезон

Ето малко пикс....Малък е е 3.50х 7метра(връхната точка) 2.00 дълбочина макс, че да може да се правят глупости...

Евала колега ,страхотен ти е басейна ....направо ми се иска и аз да имам .
            Имам вила до правец ,на която не съм ходил от 7-8 години. Там започнахме да правим басейн, но баща ми почина ,говоря 95 година и ,всичко зарязахме.Както и вилата ,аз съм ходел 3-4 пъти от тогава и последния път беше 2001 година .Мислех си да я продавам ,но с тия цени на имотите в наши дни ,май май ще запретна ръкави и ще започна да я интегрирам

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Да мерси...Евалата трябва да е за родителите ми, защото в този живот съм постигнал само една отлична диплома и секси красавицата от подписа Все пак мерси

Иначе предполагам, че ще знаеш но най-вероятно вилата ти ще е разграбена и няма да е останало много от нея...Също е хубаво да провериш да не би някой да я стопанисва, че после само ядове.... Иначе страната ни е много хубава и има много хубави местенца, далеч от големите претоварени градове, където човек може да си почине...Или да си стопанисва една таква виличка..
              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
              by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                Да мерси...Евалата трябва да е за родителите ми, защото в този живот съм постигнал само една отлична диплома и секси красавицата от подписа Все пак мерси

Иначе предполагам, че ще знаеш но най-вероятно вилата ти ще е разграбена и няма да е останало много от нея...Също е хубаво да провериш да не би някой да я стопанисва, че после само ядове.... Иначе страната ни е много хубава и има много хубави местенца, далеч от големите претоварени градове, където човек може да си почине...Или да си стопанисва една таква виличка..

Че е разграбена ,знам , никой не я стопанисва, там имам един познат ,който сега живее в софя ,но си ходи в Джурово и ми казва в какво състояние е вилата. Само от двора косят тревата и крадат сеното :)

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                X