Я да се отбележа в тази старичка тема...така или иначе имам разни мнения...Та аз продължавам да съм към Булинс..>Ама понеже вече нямам здрав детайл по колата(все драсното или жулнато) се отказах от пълното каско...Тази година си направих само една маркировка и застраховка кражба и всичко ми излезе 80лв.....Таа дано не се случи нещо лошо, ама и моята баба е на тази възраст вече че пазарната и стойност си е 1000лв....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Булинс - История
Collapse
X
-
Аз драскотините не си правя труд да ги завеждам, защото не искам да чакам 100 години за боя, като му дойде времето, сама ще си ги оправя. А в Бул Инс се застраховам повече от 4 години, така че им познавам и кътните зъби - и стъкло ми правиха на предишната кола - сложиха ми боклук, по експертна оценка каквото са ми плащали - на 1/3 от цената в магазина и т.н. Така че за дреболии просто не си губя времето да се занимавам с тях. И днес това ме ядоса най-много - накараха ме да се вдигна от единия край на София до другия посред обяд, само защото те искали да я видят. Когато му е било времето за маркиране, са я видяли и описали. Но както и да е - друг път - при друг, дано е по-добре.
А към колегите против каското - предпочитам да ми е мирна главата. Какво, като колата ми е на 15 години? Аз си я поддържам в добро състояние, гледам си я и като плащам за нещо, очаквам да го получа като се наложи. А не да ми се обяснява, че тя, видите ли, колата ми е стара. А като взимат парите, не го казватGTV 2.0 TS '95
Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex
Comment
-
За драскотини няма да си мръдна и пръста, не ги и оправям даже, то вече и аз не ги помня кои са нови и стари, а каско е добре, ако някой се натресе по сериозно в теб или нещо от сорта, не дай боже.
А за по сериозни щети трябва да се гонят до дупка тия застрахователни лешояди.Last edited by fred; d.m.y г., 22:23.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Тъй като аз съм 100% против БулИнс немога да си замълча. Имам 2 Опела, единият е Вектра и е в Алианц, е Омега и БЕШЕ в Булинс, сега няма автокаско.
Този който е в Алианц, скоро му правих цялостно пребоядисване, без тавана и едната броня. "Пуснаха ми един ключ" на цялата кола, минах оглед, пребоядисаха колата и сега тя блести отвсякъде! Безкрайно съм доволен, имал съм много щети и винаги е било дране или вандализъм, никога отказана щета, всичко минава директно с Възлагателно, колата е 2008 год.
Бул Инс - леки драскотинки от ключ на дясната страна на колата ....разправии и отказ за плащане, според тях съм си ги бил самонанесъл, което не беше така! Удариха ми калника и предната броня, хиляда разправии, платиха боя и ремонт на калника, бронята неможело, защото била отбелязана при сключването, а тогава имаше само една драскотина и аз знам за това. Отказ! Исках среща със шефа им, не получих, дойде някакъв гащтник, пита какъв е проблема обясних и след 2 часа разправия ми платиха само ремонт без боя, но за боята ми казаха че в сервиза в който ще ми правят ремонта ще ми дадат отстъпка ако си платя аз боя на бронята - така и стана! Боядисаха ми бронята за 200лв, боята се пр**ба след 1 месец
Имах и един случей пак в БулИнс задна броня и капак на багажника и един стоп, отидох, направиха ми се, но си тръгнах преди дори да са завършили огледа, обадих се на тъста ми, той отиде пак с колата и заведоха всичко, и я направиха перфектно! Но като цяло 1 случей не оправя свинското отношение от предишните! Каско в България за ефтина кола не бих си направил! Алфата ми имаше преди каско в Левинс, имах една щета на огледалото, отнесаха се несериозно и пред тях скъсах полицата и я хвърлих в коша с думите "Не струвате"!! Така или иначе имаше 10 дни до края на каското... Карам внимателно и се моля на Господ да не ми се случи случка....In God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
Аз на алфата от 2 или 3 години съм без каско и ми е много по- добре. Първо, че внимавам повече, второ не се вталясвам за дребни драскотини и не си губя времето да ходя да ги описвам, защото ако имаш каско, се чувстваш длъжен да си го използваш.. На лексуса много се чудих да правя ли каско, но баща ми ме убеди, че по- добре да му направя. В Булинс ми беше най- изгодно, но толкова ги мразя тия обирджии, че естествено не го направих там каското. За догодина може би ще направя частично каско само или изобщо няма да правя. Все пак за 700-800 лв. мога да си сменя цялата предница, ако недай си боже се ударя. А сметнете 5х500 лв средно= 2500 лв., а все си мисля, че няма всяка година да правя зверската катастрофа и то по моя вина.Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 13:09.Lexus IS200
Comment
Comment