Първоначално публикувано от VFTI
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Булинс - История
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщениеМоя агент ми казва, че Булинс са само за "рискови автомобили" (не знам какво има в предвид).
друга е фирмата в моментаVolvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеИ аза да се оплача от тях.
Зимата са ни мръсни и кишави колите и отивам аз един ден на автомивка ,измивам си хубаво колата и какво да видя???
Някой или нещо ме ударило отстрани вдясно.
Щети:
грубо издрани 2 те врати,задна дясна е с доста голяма вдлъбнатина ,нарушена цялоста и на предната дясна врата ,бяла черта и яко ужулено.
По съвет на моя застраховател - отидох и заведох щетата.
Направиха ми оглед и се оказа ,че съм имал и преди при огледа заведена там щета. А имменно една лека вдлъбнатинка като от градушна на задната врата ,но на съвсем др място. Опитах се да се разправям,но ме отбиха и не заведоха вдлъбнатото като щета.
Написаха ми,че съм само за боя и оценка - средна деформация.
Прежалих се,че ще изваждам за майстори и китове,но си мислех,че ще кихнат добри пари поне да си платя боядисването.
След 3 кратно ходене за да се сетят да придвижат нещата и да излезе оценката накрая стигнах до заветната каса.
И там щока беше пълен. За 2 ударени и издрани врати със зверска драскотина и вдлъбнатини колкото 1 педя ми платиха колосалната сума от 66 лв.
Питането ми е с тия пари коя по точно боя ще си платя,да не говориме за другите ремонти ???
Майната им на БУЛ инс.gtv 2.0t.s.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеАРМЕЕЦ му е майката! А и застрахованите при тях коли не ги пипат.gtv 2.0t.s.
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеПазарната и стойност е 1800-2000лв..Застраховал съм я на 2800лв., а в нея съм налял 5 хил лв.... И как ще изляза на печалба??
Иначе аз съм в БулИнс и изобщо не плащат...Даже изобщо и не ги търся...Просто трябваше спешно да направя каско и те ми бяха най-близо, а и на удобно място и така вече 2 години... Едва ли ако стане някой инцидент някой ще ми изплати нещо реално по колата, какъвто и да е застрахователя...ама така е със старите колички....
И все пак следващите ще са някакви други....Само ме е яд че пак ще трябва да я маркират и цапат...Шанса някой да открадне кола за 2000 лв клони към 0. За мен каското има смисъл за изплащане на разни дребни щети по колата или евентуално ако я тотализираш в някое дърво.
Lexus IS200
Comment
-
Шанса някой да открадне кола за 2000лв. с ЕВ регистрация в София клони към 70%...
Моята я разбиваха и са правили опит да я откраднат...Виках и полиция...нещо че струва 1800лв.... След 2 седмици в квартала който уж е от добри и реномирани в София... откраднаха Ауди 80 87г. с ЕН регистрация, а след още 5 дена откраднаха Опел Астра от старите ОВ... (полицията каза че са правили акция крадците....Друг е въпроса защо полицията не им направи контра акция, а само си чешат....)
Извода е че в живеем в държава, в която и 1500лв. да открадне крадеца изобщо не го смята за риск, че някой ще го гони или ще го хване или ще бъде осъден...
КОнкретно смятам, че специално за по евтините автомобили се прави с цел хората да си направят каско и маркират колата.... Просто когато човек разбере че се крадат и коли за 2000лв. това е естествената реакция--> автокаско= пари на застрахователите...
Дано в армеец не маркират части, фарове и прочие че да не ми я цапатLast edited by VFTI; d.m.y г., 18:32.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
В армеец маркират стъклата,стоповете и фаровете мисля,но на 155-цата ми маркираха само стъклата,аз имам там и гражданска,в офиса на Кюри я правих,маркирането става точно до интерпред,в офиса има един Георги,младо момче е,много печен,той оправи нещата.Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеШанса някой да открадне кола за 2000лв. с ЕВ регистрация в София клони към 70%...
Моята я разбиваха и са правили опит да я откраднат...Виках и полиция...нещо че струва 1800лв.... След 2 седмици в квартала който уж е от добри и реномирани в София... откраднаха Ауди 80 87г. с ЕН регистрация, а след още 5 дена откраднаха Опел Астра от старите ОВ... (полицията каза че са правили акция крадците....Друг е въпроса защо полицията не им направи контра акция, а само си чешат....)
Извода е че в живеем в държава, в която и 1500лв. да открадне крадеца изобщо не го смята за риск, че някой ще го гони или ще го хване или ще бъде осъден...
КОнкретно смятам, че специално за по евтините автомобили се прави с цел хората да си направят каско и маркират колата.... Просто когато човек разбере че се крадат и коли за 2000лв. това е естествената реакция--> автокаско= пари на застрахователите...
Дано в армеец не маркират части, фарове и прочие че да не ми я цапат
Иначе бях доволен от Дженерали, докато миналата година не ми обявиха двойна сума за застраховка от предишната година. Тогава им теглих една, отидох и описах разни дребни драскотини, с които по принцип не мислех да се занимавам и ги вътрих в крайна сметка, защото преди това ми бяха изплатили и едно счупено стъкло. Хората трябва да спрат да се притесняват чак толкова и да не им пука, за да спрат и застрахователите да ни изнудват и подиграват с нас.Lexus IS200
Comment
-
Колата ми беше с аларма Влакор за 200лв. тройно петорно скачащ код и другите глупости....Бяха спряли захранването от акум. и доп. захранване на аларм.... и бяха после прерязали целия модул на алармата...
Ако имах фабричен имобилайзер сигурно друго ядче щеше да е...Тааа както казах незнам....В софия с евтина кола, както повечето са с обикновенни аларми за по 100-200лв. спасение няма...Само каско..Ако колата си има фабричен имобилайзер и аларма то няма да е стара или евтина, а и все пак не е толкова голяма философия да се махне...
И никой нищо не рискува...Тук няма закони и безправи...КРадената кола веднага я прехвърлят на бързо и айдее била тя и за 2000лв. от нищо не ги е страх...Няма МВР....Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Аз от бул Инс съм доволен за една вдлъбнатост на вратата 106 лева ми дадоха за старата кола а работата от бащата на жената и на един 30 лева и едно патронче с водка и ми пръсна колатаsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Затова има ~22 Застрахователни компании, но където и да си трябва да си знаеш правата и да ги отстояваш, когато не си доволен много ясно, че ще ги сменяш, това с Бул Инс е неприятно, както и, че доста мой клиенти се оплакват от тях, иначе е хубаво да си имаш каско, не се знае какво и как ще се случи...Last edited by raiders; d.m.y г., 02:48.sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
Comment