Известие

Collapse
No announcement yet.

Булинс - История

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Приключи конкурсът за „КОРЕКТЕН ЗАСТРАХОВАТЕЛ В ОБЩО ЗАСТРАХОВАНЕ ЗА 2008 г.” организиран от „БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ НА ЗАСТРАХОВАНИ И ПОСТРАДАЛИ ПРИ КАТАСТРОФИ” И ВИСШЕ УЧИЛИЩЕ ПО ЗАСТРАХОВАНЕ И ФИНАНСИ.

След пряко допитване чрез анкети до застрахователни брокери, агенти и клиенти на застрахователни компании, бяха определени 5 застрахователни компании, които са били най-коректни, открити и лоялни към своите клиенти през 2008 г.

Номинираните по азбучен ред бяха:

ЗАД "Алианц България"
    ЗАД„Армеец”
    ЗАД„Булстрад”
    ЗПАД „ДЗИ-Общо застраховане”

ЗК „Уника” АД

Наградата бе връчена на изпълнителния директор на ЗАД „Армеец” Цветанка Крумова от Григорий Вазов,ректор на ВУЗФ,на Осмата национална конференция на Фондация „Професор д-р В. Гаврийски” на 11 юни 2009г. на коктейл в хотел „Форум".
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Аз пък за сикаджиите съм със смесени чувства.
      Защо ,защото преди 10 години купих една 33 ка .Беше застрахована там ,когато я взех. Тогавашнатами приятелка ,удря колата ,в следствие на което преднатя броня беше леко изкривена. От там в лозенец ,един приятел ми вика ,че за да ми платят цяла брона ,трябвало да я счмупим и ,хоп готов ,нямам вече броня. Отивам да заведа щетата в бул инс ,и след 15 дни на касата гледам като гръмнат ..... 640 лева за предна броня .Това става 2000 година ,алфата е 33 от 88 година.
      С тея пари ,има един познат в лозенец - Главоча ,ми боядиса цялата кола червено россо,както ми стигнаха и даси извадя нов талон заради смяната на цвета.

Миналата година ,с моята спирам зад министерство на .... не се сещам кое беше - на христо ботев и някакъв ми одрал огледалото шофьорското . Пуснах си щета и ми изписаха огледало 370 лева от бул инс . Аз си го взех чисто ново за 75 .

Сега саме се наакват с на шефа ми колата ,повече от два месеца не плащат щетата, но знам ,че при тотал ,се чакало три ..
      та това ми е мнението

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Аз бях в Бул инс, но ги смених с "Армеец" и съм значително по-доволен. Разликата е осезаема и в отношение и финансово. Сега вноската ми е по-малка,а обещетението по-голямо. Бул Инс са измет и мошенници и ми скъсаха нервите
        (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Вече втора година съм клиент на Алианц и съм много доволен, хората чинно си покриват всичко и по принцип плащат без цигании тоталките и кражбите, защото презастраховат всички автомобили в Щатите.
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

трета година колата е доволно застрахована в Уника, до сега не съм имал ниякакви грижи с тях. Ако имаш тук там и някой агент, още по-добре....
            За булинс споделям мнението на всички тук - не стават!!!
            sigpic
            === 75 1.8 T '86 ===
            === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
              Аз пък за сикаджиите съм със смесени чувства.
              Защо ,защото преди 10 години купих една 33 ка .Беше застрахована там ,когато я взех. Тогавашнатами приятелка ,удря колата ,в следствие на което преднатя броня беше леко изкривена. От там в лозенец ,един приятел ми вика ,че за да ми платят цяла брона ,трябвало да я счмупим и ,хоп готов ,нямам вече броня. Отивам да заведа щетата в бул инс ,и след 15 дни на касата гледам като гръмнат ..... 640 лева за предна броня .Това става 2000 година ,алфата е 33 от 88 година.
              С тея пари ,има един познат в лозенец - Главоча ,ми боядиса цялата кола червено россо,както ми стигнаха и даси извадя нов талон заради смяната на цвета.

Миналата година ,с моята спирам зад министерство на .... не се сещам кое беше - на христо ботев и някакъв ми одрал огледалото шофьорското . Пуснах си щета и ми изписаха огледало 370 лева от бул инс . Аз си го взех чисто ново за 75 .

Сега саме се наакват с на шефа ми колата ,повече от два месеца не плащат щетата, но знам ,че при тотал ,се чакало три ..
              та това ми е мнението
              Изключението само потвърждава правилото- на много малък % късметлии дават нереално високи обещетения, за да може все някой да ги похвали.
              Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                Изключението само потвърждава правилото- на много малък % късметлии дават нереално високи обещетения, за да може все някой да ги похвали.
                Еми де да знам .Без връзки ми ги дадоха и вете щети ...е ,почти .Помогнаха ми само да ми се придвижат по бързо нещата.
                Ще видим с тоталката какво правят ,щото сега взеха да се бавят .Ще пиша веднага когато имам ясна представа

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

В Алианц е истината.Вярно че при тях е най-скъпо но си заслужава. До сега никои които познавам и е при тях не се е оплакал било то за ГО или каско.

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
                    В Алианц е истината.Вярно че при тях е най-скъпо но си заслужава. До сега никои които познавам и е при тях не се е оплакал било то за ГО или каско.
                    И в Интерамерикан са точни, даже мисля да си направя следващите застраховки при тях.
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Оня ден са изплатили тотална щета на зелената афла на шефа ми , 4000 лв и колата е останала в него си . От нея няма калници ,преден капак , фарове,броня предна , радиаторите двата .Всичко останало е здраво и ще се продава

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

и аз не разбирам за какво ви е каско за кола за под 2000 пазарна цена,имобилайзера и аларма с имобилайзер биха спрели над 95 процента от крадците освен ако не са с паяк,останалите 5 процента надали ще влязат в колата дори и да е отключена
                        alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
                        alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Досега съм имал Каско само 3 месеца, откакто изобщо има каско, никога не съм имал и причина да го ползвам, дори и да го имах, спестил съм пари за поне Алфо и половина......
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщение
                            и аз не разбирам за какво ви е каско за кола за под 2000 пазарна цена,имобилайзера и аларма с имобилайзер биха спрели над 95 процента от крадците освен ако не са с паяк,останалите 5 процента надали ще влязат в колата дори и да е отключена
                            А ако се шибнеш нейде примерно?
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

ами поемаш си риска,пък и ще си по-внимателен като знаеш че на твоя задник се пише после,а и рядко изплащат достатъчно
                              alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
                              alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщение
                                Абе българина е крадливо племе. те на Muroman грозните тасове му свиха (Мъра, ше ме прощаваш, ама ти направиха голяма услуга), та няма да ти вземат колата. То не винаги коли се крадат, за да се продават. някои ги взимат, за да свършат някоя нечиста работа с тях, а други само да се повозят и може да си я намериш в някое дърво паркирана. Всеки сам си решава дали си струва. На мен лично ми е по-спокойно така. А не говорим недайси боже някоя катастрофа да стане...
                                (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Working...
                                X