If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо ти е стара информацията, аз съм със GPS Гармин 250 и картата на България си е доста прилична дори и за малките градове. Има пропуски в селата. Търсенето на адреси обаче не работи за малките градове, дори и съответния адрес да го има на кратата (не като картинка, а като надпис).
Единственото което бих могъл да твърдя със сигурност е, че фирмата която прави картата на БГ всъщност е представителя на Гармин, и при това положение последния е най-доброто решение за БГ независимо, че като софтуер не е нищо особенно, и има къде по-добри софтуери.
Информацията съвсем не ми е стара. Ъпдейтвам си картите постоянно и непрекъснато проверявам какви новости са излезнали по отношение на софтуерите (предимно за iGO 8, тъй като използвам него). Да, съгласен съм, че в последно време са покрити доста населени места и пътища, но самото навигиране куца. Там е главния проблем, а това все пак е идеята на навигацията. Никой не си я взима само, за да гледа картата Иначе iGO няма проблеми с намирането на адреси в малки градове. Ориентирало ме е дори и в малки села.
Информацията съвсем не ми е стара. Ъпдейтвам си картите постоянно и непрекъснато проверявам какви новости са излезнали по отношение на софтуерите (предимно за iGO 8, тъй като използвам него). Да, съгласен съм, че в последно време са покрити доста населени места и пътища, но самото навигиране куца. Там е главния проблем, а това все пак е идеята на навигацията. Никой не си я взима само, за да гледа картата Иначе iGO няма проблеми с намирането на адреси в малки градове. Ориентирало ме е дори и в малки села.
Не съм казал, че има проблеми с навигирането, ами със търсенето, което много хора дори не използват.
Незнам коя е по-добра и коя по-лоша навигация, но аз сам с Гармин 205 и сам супер доволен и за българия и за навън. Тази събота и неделя ходихме да гледаме Ф1 в Истанбул и ако небеше навигацията просто нямахме никакъв шанс в тоя град, там невярвам някои да може да се оправи с карта или пък по табели /всичките са на турски/
Ползвам от няколко години Иго 6(от 2007) и сега 8.
Ползвал съм и в БГ миналата година - много добре се справяше. Тук, в Русия, ползвам практически постояно - много улеснява нещата. (особено с задръстванията, много добър сайт по тези въпроси - http://4pda.ru/forum/index.php?showforum=16)
Миналата година пресекох Европата двапъти по навигация (без обикновенна карта) - направи всички маршрути просто супер. Много съм доволен.
Апаратчето е gsmart MS800.
Въобще си е голямо облекчение.
Ползвам Гармин на телефона ми Nokia N82.Върши ми добра работа,когато отивам в друг град. Подробна е картата но и тя няма номера, но това не е проблем 1 път да намериш улицата номера е лесно .
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Ползвам Гармин на Шмокиата N82 много полезно нещо за Българи още повече за чужбина. За Навигация в чужбина ползвам покет Фуджицу Сименс N560 с IGO 8 - според мен идеалната навигация има 3D релеф и сгради и всякакви екстри. За Българя също е много подробна, е не колкото Гармина, но става.
Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Igo8.3 -за извън градовете не се налага , но за някои сбъркани от бога градове като Бургас е наложително !
Иначе писука по пътя "Анелия", че все била превишена скоростта , ама как като не съм такъв човек .
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Igo8.3 -за извън градовете не се налага , но за някои сбъркани от бога градове като Бургас е наложително !
Иначе писука по пътя "Анелия", че все била превишена скоростта , ама как като не съм такъв човек .
Накарай тогава Анелия да спре да ти дудне за скоростта. А и можеш да я смениш
Ползвам Гармин хт с рутираща карта на България през Нокиа 5800 и мога да кажа че върши хубава работа. Има някои неточности но картата е доста подробна и обновена. Има и офроуд карта с изолинии но идва малко ,,тежка" за телефона и на моменти не опреснява навреме.
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S * Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment