Известие

Collapse
No announcement yet.

Използвате ли GPS ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от deadairplane Покажи съобщение
    Нещо ти е стара информацията, аз съм със GPS Гармин 250 и картата на България си е доста прилична дори и за малките градове. Има пропуски в селата. Търсенето на адреси обаче не работи за малките градове, дори и съответния адрес да го има на кратата (не като картинка, а като надпис).

Единственото което бих могъл да твърдя със сигурност е, че фирмата която прави картата на БГ всъщност е представителя на Гармин, и при това положение последния е най-доброто решение за БГ независимо, че като софтуер не е нищо особенно, и има къде по-добри софтуери.
    Информацията съвсем не ми е стара. Ъпдейтвам си картите постоянно и непрекъснато проверявам какви новости са излезнали по отношение на софтуерите (предимно за iGO 8, тъй като използвам него). Да, съгласен съм, че в последно време са покрити доста населени места и пътища, но самото навигиране куца. Там е главния проблем, а това все пак е идеята на навигацията. Никой не си я взима само, за да гледа картата Иначе iGO няма проблеми с намирането на адреси в малки градове. Ориентирало ме е дори и в малки села.
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
      Информацията съвсем не ми е стара. Ъпдейтвам си картите постоянно и непрекъснато проверявам какви новости са излезнали по отношение на софтуерите (предимно за iGO 8, тъй като използвам него). Да, съгласен съм, че в последно време са покрити доста населени места и пътища, но самото навигиране куца. Там е главния проблем, а това все пак е идеята на навигацията. Никой не си я взима само, за да гледа картата Иначе iGO няма проблеми с намирането на адреси в малки градове. Ориентирало ме е дори и в малки села.
      Не съм казал, че има проблеми с навигирането, ами със търсенето, което много хора дори не използват.

Comment

Незнам коя е по-добра и коя по-лоша навигация, но аз сам с Гармин 205 и сам супер доволен и за българия и за навън. Тази събота и неделя ходихме да гледаме Ф1 в Истанбул и ако небеше навигацията просто нямахме никакъв шанс в тоя град, там невярвам някои да може да се оправи с карта или пък по табели /всичките са на турски/
        Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
        sigpic
        http://vbox7.com/play:884c5234
        http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Ползвам от няколко години Иго 6(от 2007) и сега 8.
          Ползвал съм и в БГ миналата година - много добре се справяше. Тук, в Русия, ползвам практически постояно - много улеснява нещата. (особено с задръстванията, много добър сайт по тези въпроси - http://4pda.ru/forum/index.php?showforum=16)
          Миналата година пресекох Европата двапъти по навигация (без обикновенна карта) - направи всички маршрути просто супер. Много съм доволен.
          Апаратчето е gsmart MS800.
          Въобще си е голямо облекчение.
          Alfa Romeo 159 JTDm 16V Q-tronic

Comment

Ползвам Гармин на телефона ми Nokia N82.Върши ми добра работа,когато отивам в друг град. Подробна е картата но и тя няма номера, но това не е проблем 1 път да намериш улицата номера е лесно .
            Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Ползвам Гармин на Шмокиата N82 много полезно нещо за Българи още повече за чужбина. За Навигация в чужбина ползвам покет Фуджицу Сименс N560 с IGO 8 - според мен идеалната навигация има 3D релеф и сгради и всякакви екстри. За Българя също е много подробна, е не колкото Гармина, но става.
              Ex 156 SW 2,4 JTD .
              Renault Megane Grandtour 2010
              Ex Dedra 2.0 ieLS

Comment

Някой случайно да има пиратска версия на OFRM? :P
                Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Igo8.3 -за извън градовете не се налага , но за някои сбъркани от бога градове като Бургас е наложително !
                  Иначе писука по пътя "Анелия", че все била превишена скоростта , ама как като не съм такъв човек .
                  Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                  Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от kris11 Покажи съобщение
                    Igo8.3 -за извън градовете не се налага , но за някои сбъркани от бога градове като Бургас е наложително !
                    Иначе писука по пътя "Анелия", че все била превишена скоростта , ама как като не съм такъв човек .
                    Накарай тогава Анелия да спре да ти дудне за скоростта. А и можеш да я смениш
                    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Ползвам Гармин хт с рутираща карта на България през Нокиа 5800 и мога да кажа че върши хубава работа. Има някои неточности но картата е доста подробна и обновена. Има и офроуд карта с изолинии но идва малко ,,тежка" за телефона и на моменти не опреснява навреме.
                      '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                      Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                      Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Working...
                      X