Известие

Collapse
No announcement yet.

Плюене по ALFA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• точно за това -фиат се конкурира с коли от най-ниския клас форд,опел,фв след това са алфа и ланча с ауди,бмв и мерцедес и накрая ферари с порше обаче много разбирачи слагат алфа под ниския клас щото била италиянска то и ферарито е италиянско ама ги бие всички наред

Comment

• Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
      Какво стана сега...?Човек да не може да си похвали алфата във Клуб Алфа Ромео България...в крайна сметка всеки си хвали това което има,но явно във алфа форума трябва да хвалим всички други марки освен алфа..не знам как може дакова нещо!
      Абе остай Ние с тебе да си гледаме и обичаме ЖТД-тата пък другите да викат каквото искат

Аз с Джулияна (Алфата ми) не се разделям
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Абе остай Ние с тебе да си гледаме и обичаме ЖТД-тата пък другите да викат каквото искат

Аз с Джулияна (Алфата ми) не се разделям
        Виж сега ЖТД-то си е друга бира..но мен не ме е срам да си призная недостатъците му!Например на празен ход е много шумно..за други не се сещам в момента! хахах

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
          Виж сега ЖТД-то си е друга бира..но мен не ме е срам да си призная недостатъците му!Например на празен ход е много шумно..за други не се сещам в момента! хахах
          Ми шумно е ми как... Нали трябва мощноста на Алфата да се усеща дори на празен ход
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Аз да ви върна малко по темата "Плюене по ALFA"
            От около 2 години се каня да си купя Алфа, и съм се наслушал на всякакви критики от познати.
            В смисъл, на когото съм споменал че искам да си купувам алфа, не ми е казал, евала браво добър избор, всички почват да обясняват колко е зле, как се чупи, как италианците немогат да правят коли и т.н.

Та останах с впечатлението че едва ли не тия коли се разпадат в движение, направо да се чуди човек как съществуа фирмата, като продава толкова дефектни стоки.

Но аз си бях решил, и не ми пукаше (както предполагам всеки, който си е купил алфа)
            и противно на това което бях слушал, колата ме закара от София до Добрич, и обратно и дори още е в движение , карам я почти всеки ден, вече близо 2-ри месец.

Ако някой които се чуди дали да си купи Алфа, чете темата, да му кажа, да не вярва толкова на 'плюенето', доста преувеличават
            sigpic
            146 1.9 JTD, 99'

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_erazor Покажи съобщение
              Аз да ви върна малко по темата "Плюене по ALFA"
              От около 2 години се каня да си купя Алфа, и съм се наслушал на всякакви критики от познати.
              В смисъл, на когото съм споменал че искам да си купувам алфа, не ми е казал, евала браво добър избор, всички почват да обясняват колко е зле, как се чупи, как италианците немогат да правят коли и т.н.

Та останах с впечатлението че едва ли не тия коли се разпадат в движение, направо да се чуди човек как съществуа фирмата, като продава толкова дефектни стоки.

Но аз си бях решил, и не ми пукаше (както предполагам всеки, който си е купил алфа)
              и противно на това което бях слушал, колата ме закара от София до Добрич, и обратно и дори още е в движение , карам я почти всеки ден, вече близо 2-ри месец.

Ако някой които се чуди дали да си купи Алфа, чете темата, да му кажа, да не вярва толкова на 'плюенето', доста преувеличават
              Тези хора просто завиждат..ако става дума за колата от подписа мн добър избор много безаварийни километри!
              Хората просто не знаят че италианците произвеждат мн добри коли..!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Иначе темата отдавна си е за Общи приказки, ще я преместя там след малко.
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• еее браво бе колега pr_off една от най важните теми за алфа в общи приказки за хиляден път се уверявам че модераторите на клуб алфа са прикрити голфаджии ами сменете името на клуб фолксваген

Comment

• Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
                    еее браво бе колега pr_off една от най важните теми за алфа в общи приказки за хиляден път се уверявам че модераторите на клуб алфа са прикрити голфаджии ами сменете името на клуб фолксваген
                    Най-добре "клуб голф"

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• аз просто се чудя как може от 15 000 човека само 3-4 държат за алфа ами че аз да пиша в форума на фолксваген сигурно ще има поне 5 -ма които да държат за алфа ,от този форум виждам само оплаквания и плюене по алфа как очакваме да има добро мнение за марката сред хората та те използват наши цитати от форума за да си доказват че алфа е калпава кола /лично съм го виждал/

Comment

• Сам смятай, колко са добри, щом АлфаДЖИЙТЕ се отказват от Алфите си
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                          Сам смятай, колко са добри, щом АлфаДЖИЙТЕ се отказват от Алфите си
                          да бе, ама интересното е, че не се отказват, ами само дрънкат глупости. дори и тея дето са се отказали(като СФИНКСА) и те висят във форума на алфа непрекъснато и следят всяка тема.За мен например Голфа е дрънголник, но не вися във Фау Ве форума по тая причина
                          (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Кой казва, че не поддържаме Alfa?
                            Струва ми се, че поне моите мнения ги четете като дяволa евангелието.
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6
                            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                              Кой казва, че не поддържаме Alfa?
                              И аз това искам да знам?

Comment

• Май проблема не е в алфа а в хората ,да сте чули голфаджия да каже че колата му харчи 10 л да сте чули че не върви, че има скъпи части ,че се разваля ,няма такъв може да се е набутал обаче държи на неговото за това е такова мнението за голфа и друг си купува голф набутва се здраво обаче от хорски срам пак започва много здрава ... докато при алфа не е така взимаме си колите със страх и като се пукне гума и почваме да ревем колко са некачествени

Comment

Working...
                                X