Първоначално публикувано от plamen petkov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Плюене по ALFA
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеТ.е противно на заглавието на темата да плюем по другите марки а да хвалим алфа.
Чудя се колко ли от пишещите тук са карали Голф примерно , че яко го оплюват ?(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщениеЕ, карал съм и двойка и тройка и е пълна каруца. Вози по твърдо от Алфата, без това да се отразява на стабилността. Имам чувството, че карам Жигула, горе-долу такова е усещането. иначе двойката верно е здрава, мама й, ама това е всичко. Кажи ми с кое точно е по-добър от алфата, че е по-скъп?
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Абе вие сте като коне с капаци
Хубаво е да харесвате дадена марка коли, ама чак пък да изключвате другите и да казвате, че тази е най -добрата е смешно просто!
Всичко се опира до вкуса на човек!.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеАбе вие сте като коне с капаци
Хубаво е да харесвате дадена марка коли, ама чак пък да изключвате другите и да казвате, че тази е най -добрата е смешно просто!
(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеБрей, появи се още някой, който е на моето мнение, ще черпя.Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщениеПосочи къде точно го прочете това, че аз съм го пропуснал.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеБрей, появи се още някой, който е на моето мнение, ще черпя.
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Колегата иска да сравняваме алфа със самолет ама ний сме скромни и ще кажем че е самолет сред колите , лесно е да се плюе защото могат да се кажат хиляди глупости и нищо реално ,виждам че има и фенове на голф обаче аз нищо нямада кажа за него защото не е на нивото на алфа тя се сравнява с ауди,бмв и мерцедес
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеКак къде аз прочетох незнам си колко страници с възхвала на Алфа не, че има нещо лошо, но чак пък толкова е смешно просто. Чудя са как просто са пропуснали да я сравнят с някой самолет убедена съм, че пак тя ще е по-бърза(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеНе мисля,че тези 2 мнения са еднакви..останах с впечатлението,че се опитваш да е убедиш алфа какъв боклук е!
Смяташ ли, че изобщо щях да си купя Alfa Romeo, че и във форума да се подвизавам, ако мислех, че е боклук?
Явно си пропуснал епичният ми словесен двубой в темата със SFINKS, който двубой беше изтрит от модераторите.
Мнението ми е точно като това на Mirela - хубави са ни колите, бързи са, обичаме си ги, но не ги поставяйте над останалите, просто защото не са над тях - другите марки също си имат своите достойнства.
За тази цел си имаме други италиански производители на автомобили, които с право можем да поставяме над останалите - всички знаем кои са те.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеС грешно впечатление си останал.
Смяташ ли, че изобщо щях да си купя Alfa Romeo, че и във форума да се подвизавам, ако мислех, че е боклук?
Явно си пропуснал епичният ми словесен двубой в темата със SFINKS, който двубой беше изтрит от модераторите.
Мнението ми е точно като това на Mirela - хубави са ни колите, бързи са, обичаме си ги, но не ги поставяйте над останалите, просто защото не са над тях - другите марки също си имат своите достойнства.
За тази цел си имаме други италиански производители на автомобили, които с право можем да поставяме над останалите - всички знаем кои са те.
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
Comment