Известие

Collapse
No announcement yet.

Плюене по ALFA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Добре де, ЗАЩО да оплюваме другите марки?
    Какво са ни направили?
    sigpic

Comment

• И тогава за чии чеп темата се казва "Плюене по Алфа"

И защо си мислите че като сте във форума на Алфа Ромео можете да си плюете по другите марки ?
      И защо по дяволите някой трябва да плюе по нещо ?
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• 9
        Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 21:12. Основание: 9

Comment

• ееее ко стана плюене ,плюене накрая била добра кола вие знаете ли изопщо за какво става въпрос или просто така си пишете специялно за колегата pr_off след всяка дума натисках този бутон дето ти е трън в очите доволен ли си

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Добре де, ЗАЩО да оплюваме другите марки?
            Какво са ни направили?
            Нищо не са ни направили но като говориме лоши неща за другите марки може би алфата ще изпъкне и нещо подобно не съм я пускал аз тази тема но мисля че схванах смисъла и!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
              И тогава за чии чеп темата се казва "Плюене по Алфа"

И защо си мислите че като сте във форума на Алфа Ромео можете да си плюете по другите марки ?

Това е Български Национален Спорт. Плюенето.
              Range Rover Vogue 4.4
              Rexton 270 cdi
              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
                ееее ко стана плюене ,плюене накрая била добра кола вие знаете ли изопщо за какво става въпрос или просто така си пишете специялно за колегата pr_off след всяка дума натисках този бутон дето ти е трън в очите доволен ли си
                защо не напишеш веднъж правилно ника му? pr_00f мисля че така се пише!Не обичам да ми бъркат ника и затова те поправям!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Ама ти очакваш да ти се обяснявам ли?!
                  Аз даже Алфа нямам....
                  Пич, още в пъврия ми пост, който си цитирал (недотам скопосано), не си схванал идеята (тя е, ако твърдиш, че голф ГТИ, или което си искаш там, че с нещо е по-добро от Алфата, да се обосновеш и да покажеш защо) Дали имаш Алфа, или не, не ме вълнува особено..а дали ще ми се обясняваш пък съвсем. причслих те към семкаджиите, защото и ти, като колежката Мирела, не казваш нищо по темата, а само спамиш. Аз не твърдя, че карам най-великата кола в света и съм далеч от тази мисъл. просто се дразня, когато някакви "капацитети" си мислят, че знаят всичко на тоя свят и "отварят очите" на простолюдието
                  (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Аз лично не съм пускал темата нито казвам нещо лошо за другите марки!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Казва се, защото всички плюят по Алфа, включително и 2/3от тоя форум. А темата е да се докаже, че не винаги е основателно това и да се разбият митовете, че Алфа е кенеф, а Голфа е върха на автомобилостроенето.
                      (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Няма да се обеснявам, поне за сега де обаче само ще кажа че поддържам твърденията на колегата Пламен Петков. Ако някой има против може да му думам малко

И колкото до моя разход, щото мернах, че някой си мисли, че лъжа-той е реален, просто знам как да карам и кога да карам

Comment

• Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщение
                          Няма да се обеснявам, поне за сега де обаче само ще кажа че поддържам твърденията на колегата Пламен Петков. Ако някой има против може да му думам малко

И колкото до моя разход, щото мернах, че някой си мисли, че лъжа-той е реален, просто знам как да карам и кога да карам
                          Ако става въпрос за мен не си мисля че лъжеш ,но ми стана интересно,защото повечето собственици на 2.0 не им дават почивка иначе този разход е възможен!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
                            ееее ко стана плюене ,плюене накрая била добра кола вие знаете ли изопщо за какво става въпрос или просто така си пишете специялно за колегата pr_off след всяка дума натисках този бутон дето ти е трън в очите доволен ли си
                            Плачем за тема/раздел - бисери от форума
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_red
                              ....
                              Начи, глей са, първо, не ме наричай "пич", защото това означава "копеле".
                              Второ, не знам кой, какво не е схванал, но знам, че от предишната страница насам ви ебаааам по тъча и вие още не сте го разбрали, сешшш ли се
                              Трето, каквото трябва съм казал, а какво имам предвид - за домашно....
                              Четвърто, темата още в своя замисъл "да се фукаме и да плюем по всички" е обречена да свърши с един куп лайна вътре и май само ти и Пламен не го осъзнавате.
                              Пето, с тая тема може да докажете само и единствено, че не ви е мястото тук
                              Шесто - ДА, определено мога да ти отворя очите за много работи, ама това струва пари, пък те ще ти трябват за гориво и ремонти по колата, та ми е свидно да ти ги искам
                              Седмо.... 7 ми е любимото число
                              sigpic

Comment

• че и аз не харесвам алфа и само плюя по нея плюя и по голфовете по всичко плюя

Volvo S80 2.0 T5 180hp
                                Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                                Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Working...
                                X