Известие

Collapse
No announcement yet.

Плюене по ALFA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ЕХХ много мога да говоря за гордия собственик на Голф
    обачее без да си кривите душата Голфа е по здрав повече буркани носии ако се счупи евентуално /което рядко става/ през ноща се е самооправил
    кой не ще такава здрава кола
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
      Май проблема не е в алфа а в хората ,да сте чули голфаджия да каже че колата му харчи 10 л да сте чули че не върви, че има скъпи части ,че се разваля ,няма такъв може да се е набутал обаче държи на неговото за това е такова мнението за голфа и друг си купува голф набутва се здраво обаче от хорски срам пак започва много здрава ... докато при алфа не е така взимаме си колите със страх и като се пукне гума и почваме да ревем колко са некачествени
      http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=59&t=154706

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=59&t=150703
      Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 10:40. Основание: .

Comment

• Да неби случайно да се опитвате да приличате на голфаджиите?!?!?!?!!?!?!??!
        аз казвам че алфата се чупи...че харчи много и т.н. (за бензина говоря) не ги отричам тия неща,но все пак си я поддържам и въпреки тези така да се каже недостатъци ме кефи!Защо трябва в този форум да плюем собствените си коли..само не мога да разбера какво означава "алфата много се чупи"!?!Алфата какво е виновен че предния собственик я е карал само в "лютеницата" така да се каже и е давал високи обороти за да се смазва по-добре.. ххаха!Ами ако предния собственик си е карал да речем 2.0 ТС и го е карал не повече от 2 000 оборота и не повече от 120км извън градско и си я е поддържал редовно (ремъци,масла и др консумативи) колата ще е златна!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Според мен всеки който си кара колата и се грижи за нея, 'поддържа' марката.
          Не е нужно да се оправдава пред някого, да се доказва или да му обяснява каквото и да е.

Теб те кефи Алфа, караш си я, друг го кефи Голф, кара си го. За всеки влак си има пътници
          sigpic
          146 1.9 JTD, 99'

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_erazor Покажи съобщение
            Теб те кефи Алфа, караш си я, друг го кефи Голф, кара си го. За всеки влак си има пътници
            Преди незнам колко страници написах почти същото всичко се опира до вкуса на човек и какво търси!
            .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_erazor Покажи съобщение
              Според мен всеки който си кара колата и се грижи за нея, 'поддържа' марката.
              Не е нужно да се оправдава пред някого, да се доказва или да му обяснява каквото и да е.

Да!Вярно си е!Но какъв е смисъла да кара алфа и да не спира да се оплаква и да я плюе?!?!Защо не гледат някои алфиси положителните качества ами не спират да подчетават отрицателните...?!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Потоп спретнахте бре

Имам си и Голф 3, 1.6 моно, 94 г., наследство... от първа ръка се убедих, че митовете и легендите са си точно митове и легенди.
                Не, че е нещо зле като техническо състояние, напротив... но и той се чупи като за кола на старо.
                Той е в семейството от преди Алфите ми, но никога не съм го приемал като мой преди да го наследя... но му знам рогите, неудобен ми е, управлението е дразнещо и като цяло е поредното потвърждение, че този тип коли не ми пасват... Ладата ако беше с хидравлика и климатик щеше да ми е по-сгодна от него.

Та да се върна на темата, не разбирам какво точно плюете, не ви пасва нещо или просто си мрънкате по нашенски... проблема с повечето ни Алфи е, че са изтерзани от предни собственици, карани по отвратителни пътища, с гадни горива, поддържани с несигурни консумативи и ремонтирани с несигурни части а не в марката.
                Няма нечупливи марки, има само митове... както казах по-горе
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
                  Да неби случайно да се опитвате да приличате на голфаджиите?!?!?!?!!?!?!??!
                  аз казвам че алфата се чупи...че харчи много и т.н. (за бензина говоря) не ги отричам тия неща,но все пак си я поддържам и въпреки тези така да се каже недостатъци ме кефи!Защо трябва в този форум да плюем собствените си коли..само не мога да разбера какво означава "алфата много се чупи"!?!Алфата какво е виновен че предния собственик я е карал само в "лютеницата" така да се каже и е давал високи обороти за да се смазва по-добре.. ххаха!Ами ако предния собственик си е карал да речем 2.0 ТС и го е карал не повече от 2 000 оборота и не повече от 120км извън градско и си я е поддържал редовно (ремъци,масла и др консумативи) колата ще е златна!
                  Точно така всичко е до късмет на каква кола ще попаднеш
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Да наистина е най лесно е да махнеш с ръка и да кажеш мене си ме кефи ,обаче когато всички говорят включително и алфаджии колко е скапана марката ме изнервя друго е че се отразява и на ред други неща като бързо обезценяване ,в сервизите също ,постоянно дате питат много ли гори ,а не много ли върви докато за голфа и жените и децата знаят че са по бързи от ферари и по здрави от мерцедес за това и един голф е по скъп и от мерцедес Е класа това ако не е глупост

Comment

• Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
                      Да наистина е най лесно е да махнеш с ръка и да кажеш мене си ме кефи ,обаче когато всички говорят включително и алфаджии колко е скапана марката ме изнервя друго е че се отразява и на ред други неща като бързо обезценяване ,в сервизите също ,постоянно дате питат много ли гори ,а не много ли върви докато за голфа и жените и децата знаят че са по бързи от ферари и по здрави от мерцедес за това и един голф е по скъп и от мерцедес Е класа това ако не е глупост

Всъщност така като гледам единственият "алфаджия" темата май си ти.
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                        Всъщност така като гледам единственият "алфаджия" темата май си ти.
                        И мен ме брой!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
                          Алфата какво е виновен че предния собственик я е карал само в "лютеницата" така да се каже и е давал високи обороти за да се смазва по-добре.. ххаха!Ами ако предния собственик си е карал да речем 2.0 ТС и го е карал не повече от 2 000 оборота и не повече от 120км извън градско и си я е поддържал редовно (ремъци,масла и др консумативи) колата ще е златна!

Стига бре хора! Да не искате да кажете, че Голфаджиите си карат колите с 120 извън града и до 2000 оборота! Та те постоянно хвърчат от ляво и от дясно и са в "лютеницата"....Нали са "рацери" .... Не се излагайте!
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• съгласен съм и да съм единствения алфаджия който говори с цифри в полза на алфа обаче хора като теб pr_off точно махат сериозните теми защото не им оттърва защото всяка приказка за боклука голф се наказва дори и тук вие сте сателит на форума на фолксваген вече не си спомням колко мои теми сте заключили ГОЛФАДЖИИ !!!

Comment

• Даже не разбрахте аз и ПрУф какво ви казахме, НАЛИ?!
                              sigpic

Comment

• Абе стига сте се карали по-между си
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X