Известие

Collapse
No announcement yet.

спор за разход на дизел

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mladej_it
    Колега само мога да ти кажа ,че от няколко месеца таркалям един стар ситроен 1.9 Дизел чист без турбо без нищо. И точно тая дестинация ако карам до 120 харабийската си ми дава 4.5 даже имам чуството че и по-малко ,но при мен карането е нощно и трафика е много малко такаче момента е в какво време ще изпалнявате изпитанието.Ако е нощем приготви парите!
    Аз имах такъв, даже с по-малкият двигател 1.8 (който е съвсем малко по-икономичен) и най-добрият ми разход беше 4.5/100 при скорост до 110 и изключване по наклон по същата дестинация

Ако този пасатор го дърпат или бутат по цялото трасе ще изгори не повече от 4л. (докато си трака на празен ход)
    sigpic

Comment

Re: спор за разход на дизел

Първоначално публикувано от Dodo 155
      Дали резервоара му не е станал 80-85л.
      на пасаторите им дават резервоарите по 70л.,аз лично съм сипвал 94л. в пасатор

Comment

Re: спор за разход на дизел

Първоначално публикувано от MrXzender
        Дали резервоара му не е станал 80-85л.
        на пасаторите им дават резервоарите по 70л.,аз лично съм сипвал 94л. в пасатор

Немските коли постоянно изненадват с качества
        Това сигурно не е било от "прецакана" колонка?
        sigpic

Comment

не,колонката си беше наред и не ми се е случвало веднъж.някои резервоари имат бутон за обезвъздушаване и ако човек си играе доста(както искаше клиента)се получават "чудеса"

Comment

Ей сега и аз се сетих че един приятел разправяше че на пасатора резервоара му бил 70 ама с някакъв бютон стигал до 85

Comment

Едно приятелче от 10-15 години се занимава само с внос и износ на нафти , бензини-ту Сърбия,ту Гърция , а сега с Турция(по мин. 8 пъти минава границата на ден),та той де, ме отвори на тая далавера с резервоара на пасаторите.Пича сигурно до сега е сменил поне дваисетина пасата и в момента ще си взима още два.!!!
              Alfa Romeo 75 2.0TD

Comment

Със 85л нафта пасатора ще мине разстоянието София - > Бургас - > София - > Бургас
                С толкова литри това прави, че трябва да харчи 5,2/100 което е абсолютно възможно.
                Колегата е загубил баса, за съжаление
                sigpic

Comment

Ако като сте се хващали на баса приятеля ти е твърдял, че резервоара му е 70 литра, а е знаел че побира 85, начи съвсем спокойно се разходете 2 пъти до Бургас и като се върнете в
                  София идете на някоя бензиностанция да го напълните догоре. Като побере 85 л., направо го отсвирваш и тва е.
                  Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Първоначално публикувано от sharky
                    Ако като сте се хващали на баса приятеля ти е твърдял, че резервоара му е 70 литра, а е знаел че побира 85, начи съвсем спокойно се разходете 2 пъти до Бургас и като се върнете в
                    София идете на някоя бензиностанция да го напълните догоре. Като побере 85 л., направо го отсвирваш и тва е.
                    По правилно е да се източи нафтата и да се сипят точно 70л. на бензиностанция, което ще са около 65л. защото яко лъжат колонките
                    Тогава нашият човек печели баса и ще
                    sigpic

Comment

По правилно е да се източи нафтата и да се сипят точно 70л. на бензиностанция, което ще са около 65л. защото яко лъжат колонките
                      Ахам, таман ще се разходи и до Бургаз и то 2 пъти
                      Mitsubishi Outlander
                      Mitsubishi Space Star
                      Daihatsu Terios

Comment

Ами колега, в този случай още по-добре че лъжат - може да сипят 76 л. а да отчете 83 примерно
                        Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Working...
                        X