If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега само мога да ти кажа ,че от няколко месеца таркалям един стар ситроен 1.9 Дизел чист без турбо без нищо. И точно тая дестинация ако карам до 120 харабийската си ми дава 4.5 даже имам чуството че и по-малко ,но при мен карането е нощно и трафика е много малко такаче момента е в какво време ще изпалнявате изпитанието.Ако е нощем приготви парите!
Аз имах такъв, даже с по-малкият двигател 1.8 (който е съвсем малко по-икономичен) и най-добрият ми разход беше 4.5/100 при скорост до 110 и изключване по наклон по същата дестинация
Ако този пасатор го дърпат или бутат по цялото трасе ще изгори не повече от 4л. (докато си трака на празен ход)
не,колонката си беше наред и не ми се е случвало веднъж.някои резервоари имат бутон за обезвъздушаване и ако човек си играе доста(както искаше клиента)се получават "чудеса"
Едно приятелче от 10-15 години се занимава само с внос и износ на нафти , бензини-ту Сърбия,ту Гърция , а сега с Турция(по мин. 8 пъти минава границата на ден),та той де, ме отвори на тая далавера с резервоара на пасаторите.Пича сигурно до сега е сменил поне дваисетина пасата и в момента ще си взима още два.!!!
Със 85л нафта пасатора ще мине разстоянието София - > Бургас - > София - > Бургас
С толкова литри това прави, че трябва да харчи 5,2/100 което е абсолютно възможно.
Колегата е загубил баса, за съжаление
Ако като сте се хващали на баса приятеля ти е твърдял, че резервоара му е 70 литра, а е знаел че побира 85, начи съвсем спокойно се разходете 2 пъти до Бургас и като се върнете в
София идете на някоя бензиностанция да го напълните догоре. Като побере 85 л., направо го отсвирваш и тва е.
Ако като сте се хващали на баса приятеля ти е твърдял, че резервоара му е 70 литра, а е знаел че побира 85, начи съвсем спокойно се разходете 2 пъти до Бургас и като се върнете в
София идете на някоя бензиностанция да го напълните догоре. Като побере 85 л., направо го отсвирваш и тва е.
По правилно е да се източи нафтата и да се сипят точно 70л. на бензиностанция, което ще са около 65л. защото яко лъжат колонките
Тогава нашият човек печели баса и ще
По правилно е да се източи нафтата и да се сипят точно 70л. на бензиностанция, което ще са около 65л. защото яко лъжат колонките
Ахам, таман ще се разходи и до Бургаз и то 2 пъти
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Ами колега, в този случай още по-добре че лъжат - може да сипят 76 л. а да отчете 83 примерно
Comment