Известие

Collapse
No announcement yet.

За глобите придружени със снимки..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от RAT Покажи съобщение
    Чудя се дали ще имате достойнство да си оттеглите коментара. Благодаря предварително. Преди да напиша каквото и да било чета внимателно всичко. А и не съм написал много постове.
    съжалявам, явно този път аз не съм прочел достатъчно внимателно
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

А не в развитите страни не бързат...В германия всеки ден катострофи зверски заради бързане и скорости, в австрия пак така, в полша, гърция, турция..да продължавам ли? Разлика е само в ГЛОБИТЕ не и в МАНТАЛИТЕТА.
      Range Rover Vogue 4.4
      Rexton 270 cdi
      Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
      Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
        А не в развитите страни не бързат...В германия всеки ден катострофи зверски заради бързане и скорости, в австрия пак така, в полша, гърция, турция..да продължавам ли? Разлика е само в ГЛОБИТЕ не и в МАНТАЛИТЕТА.
        Ето тук вече сте много прав колега. И аз мисля точно така. На запад системите са така устроени, че по трудничко се прецакват, и това е, защото имат по голям опит с нещото наречено "демокрация".
        Няма нищо общо с манталитет и народопсихология.
        Ние не страдаме от байганьовщина, а от Алеко-Константинщина. Няма как да растат деца със самочувствие, на които от малки се втълпява, че ние на балканите сме някакви мляскащи, мръсни и псуващи говеда.
        Скоро бях в Брюксел еми там карат още по тъпанарски, и спират на пешеходните пътеки, защото, ако ги набарат, че не спират не ми се мисли какво става..........

Comment

Именно, въпрос на глоби и репресия. Какво съм виновен аз,че наща система е калпава, ако знам че глобите са по сурови и аз ще внимавам...Сега просто се възползваме от дупките и..кой нормален не би го правил?
          Range Rover Vogue 4.4
          Rexton 270 cdi

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
            Е ... ко казахме сега, цаката с точките е да отидем да си ги възстановим Как и да е ... ще се видим в кат
            Аз мога да ти кажа една друга цака, дето я прилагам от известно време във Варна, а и навсякъде, където пътувам - старая се просто маскимално да спазвам закона
            Ефектът е, че за последните 6 години нямам нито едно спиране за нарушение, нито повиквателни да ми прожектират фимчета, нищо. Говоря си свободно по телефона, но на спикърфон, слагам редовно колана, съобразавам се с местата, където може да има патрули в засада и гледам да не превишавам с повече от 10-20 км/ч разрешената скорост...е такива неща Скучна работа, ама пък не не закачат кукичките така
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

И ти си прав да го е.а. Ама неможе хем х-я докрая, хем душата в рая.
              Range Rover Vogue 4.4
              Rexton 270 cdi

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                ...
                Еее ,ти си представител на светия дух..затова
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Някой получавал ли е честитки от друг град, различен от този на местоживеенето му?
                  Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                    Аз мога да ти кажа една друга цака, дето я прилагам от известно време във Варна, а и навсякъде, където пътувам - старая се просто маскимално да спазвам закона
                    Ефектът е, че за последните 6 години нямам нито едно спиране за нарушение, нито повиквателни да ми прожектират фимчета, нищо. Говоря си свободно по телефона, но на спикърфон, слагам редовно колана, съобразавам се с местата, където може да има патрули в засада и гледам да не превишавам с повече от 10-20 км/ч разрешената скорост...е такива неща Скучна работа, ама пък не не закачат кукичките така
                    Същата цака и аз я прилагам и да ви кажа много е ефективна. Даже почнах да си мисля, че тия дето са го измислили тоя закон не са били толкоз тъпи, колкто си мислят хората Е правил съм нарушения, но освен превишенията на скоростта (с 10 - 20 км/ч и то само извън града), другите не са били умишлени - например минаване на жълто или влизане в задръстено кръстовище. Като ме спрат и ме видят, че съм изряден ме пускат бързо, даже един път ми спестиха един акт, щото бях с пуснати халогени (ама пътя беше лош и си ги бях пуснал да виждам добре дупките, с което се и оправдах ). Сега, ако изкарам още 2 месеца без актове ще ида и ще си взема оранжев талон. BTW, trustworthy, ако има пълни 6 години без глоби и не си го е взел да иде да си го вземе, става бързо, а може да ти спести отнети точки (еднократно ама пак е нещо)

П.С. Не искам да внасям излишен морализъм и да соча някои с пръст, ама все пак не е толкова лошо да се кара малко по-дисциплинирано. Ако пробват малко хора да покарат така, дори и на половината опитали да им хареса, пак ще е по-добре от сега Все пак това дето го караме, тежи тон и отгоре, не е колело

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
                    Някой получавал ли е честитки от друг град, различен от този на местоживеенето му?
                    А това е добър върпос, аз имам доста познати които карат всеки ден в София, а са с адреси в други градове и не са получавали до сега нищо. А по принцип има предвидена такава процедура доколкото знам, така че ако някои му се е случвало да сподели
                    Last edited by Sm0k; d.m.y г., 19:29.
                    Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                    Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Искам да кажа, че това за жълтия талон не е еднократно.
                      Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Това за честитките от другите градове е наистина хубав въпрос.
                        Sm0k ме подсети за тая простотия с халогените, за която и мен са ме глобявали. Не съм се ровил много много по темата ама за мен няма логика..Верно ,че са помощни светлини и не трябва да се ползват освен при посочените в правилника ситуации...ама каква е логиката?Кому пречат? Хиляди пъти повече пречат ксеновите фарове...
                        Range Rover Vogue 4.4
                        Rexton 270 cdi

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EE%F5%E2%E0%EB

Още не са ми го взели
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Бреее доста си го задържал Аз такова нещо само на снимка ще гледам Похвално
                            Range Rover Vogue 4.4
                            Rexton 270 cdi

Comment

Стига се фука бе ...
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Какво да се фукам. Все съм на нокти като си отварям пощенската кутия, че не знам каква изненада ме дебне вътре. С тези камери на всякъде не знаеш от къде ще изкокне зайчето пък уж съм примерен....
                                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                                X