Известие

Collapse
No announcement yet.

За глобите придружени със снимки..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Всеки ден ,отивайки към работа минаам по един и същ маршрут.От "Владислав" завивам покрай пощата,градска болница...и от следващият сфетофар-продължавам направо.До тук всичко е ОК...Да,ама тази сутрин се вцепених,защото видях нова маркировкаВинаги ,лявата лента си е била за наляво,дясната за направо и надясно...Не зная от кога са я сменилиДясната лента си е станала само за надясно,а тази,която беше за ляво..сега за направо и на лявоАз ,естествено си карах (до днес ) в грешнатаИма камера,ако засичат всяко грешно минаване...сигурно съм на минус с точките
    п.п.
    от долната страна на кръстовището няма никаква маркировка...
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Вики, там лявата лента си беше неофициално за надясно от как се помня Просто са се усетили в един момент

Много по-интересна е левия завой на кръстовището на пощата, идвайки откъм т-образното на Катедралата - там увисваш насред кръстовището като прани гащи заради злия гений на титаните на мисълта, които са урегулирали движението там. Който е пробвал, знае за какво говоря
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Да на пощата е много шибано,там ако си първа кола левия завой с пълна газ преди да са тръгнали отгоре другите. Ако ли не, слизаш,отиваш до катедралата,палиш свещ, връщаш се в колата и се молиш да не те отнесе някой... Там некой капацитет го е измислил да е така и как не им идва на акъла да го оправят,незнам..
        Range Rover Vogue 4.4
        Rexton 270 cdi
        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
          Много по-интересна е левия завой на кръстовището на пощата, идвайки откъм т-образното на Катедралата - там увисваш насред кръстовището като прани гащи заради злия гений на титаните на мисълта, които са урегулирали движението там. Който е пробвал, знае за какво говоря
          Ужас е!Веднъж ми се наложи да мина от там... Никога повече !Даже се чудих,абе аз ли не съм 'у редНа какъв сфетофар минах
          п.п.
          това за маркировката добре,ама да вземат да сложат някаква табела по-отрано ли?
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

Абе левите завои у Варна са ви много осакатени. То да беше само на катедралата. Ама те регулиращити може да са имали нещо подсъзнателно. Няма да завивате у лево.
            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
              Абе левите завои у Варна са ви много осакатени. То да беше само на катедралата. Ама те регулиращити може да са имали нещо подсъзнателно. Няма да завивате у лево.
              Еми да то по - принцип не е хубаво да се ходи към левия бряг
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                Еми да то по - принцип не е хубаво да се ходи към левия бряг
                Аз затова обичам да карам надясно и направо
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                  Абе тия пликчета със снимките как Ви ги връчват - щото ако ги пускат в пощата няма как да докажат, че съм го получил - чакам две години давност и отпадат. Неприятния момент е , че ако пък ми вземат талона някъде през тия две години , като отида в КАТ ще ми сервират да мина през една стая и там ще ми ги предяват пак. Да ама понеже там казват да заведеш този , който е карал - събирам от родата жените дето нямат взети контролни точки и ги карам да отидат да разпишат акта ( да признаят)

П.П. Не казвам , че съм някакъв вандал - ама лично мога да Ви заведа на няколко кръстовища, които са толкова глупаво регулирани , че в час ПИК е НЕВЪЗМОЖНО да минеш без някакв нарушение (мога да се обзаложа)
                  Мен ме издебнаха много подло - куриера дойде на общото събрание на блока (за което имаше залепена обява на входа) и пита тука ли е "Иван Иванов от 13-ти апартамент" и аз имах глупоста да си призная.
                  Alfa Romeo 155 2.0 16V Super

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                    Вики, там лявата лента си беше неофициално за надясно от как се помня Просто са се усетили в един момент
                    )
                    От днес на въпросното кръстовище има и допълнителна секция на светофара-само за надясно

Новата маркировка пак е "гениално измислена".Ето днес ,продължавам направо ,от лявата лента (която вече е за направо и наляво) и си карам.Обаче, от другата страна на кръстовището имаше кола ,която иска да завие на ляво.Човека си застанал на средата на кръстовището,точно там откъдето трябва да минават колите за направо(както указва новата маркировка) ..Няма проблеми
                    Да не коментирам това,че от вчера ,в този град е адското движениеЗащо все в разгара на лятото решават да правят нови пътища?

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                      Защо все в разгара на лятото решават да правят нови пътища?
                      ми да уляга асфалта по-лесно понатъпкан от летуващите!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                      X