днес в равда попаднах на тази "машина"!?интересно ми е какво ще коментирате!
Известие
Collapse
No announcement yet.
е те тва не сте го виждали!
Collapse
X
-
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
Comment
-
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...=36072&page=19
Понтика Файрбърд, язък за колата..Ужасна е...За труда много добре но иначе самата кола о отвратителна. Или с пластмаса или с пяна е пълна ама така като гледам доста пяна е отишлаRange Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
По-ужасно нещо не бях виждала....
Предупрежвайте,като слагате такива изчадия на автомобилната мисъл.....Last edited by viki; d.m.y г., 22:27.“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеИ в крайна сметка каква е тази кола някой може ли да сложи снимка на такава немодифицирана
Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Поиграл си е човека, щом го кефи да и се радва....иначе ко доде в СТЗГ има на 1-2 места едни не особенно добре полегнали полицай, гаранция ще остане върху тях......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщениеЕто я преди "Изнасилването"“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Абе поиграло си е момчето, като цяло има интересни мотиви в дизайна, но определено е прекалил доста. Изглежда сякаш някой си е направил тест колко пяна, пласмаса и кит може да се събере върху купето. Да не говорим че няма ясна линия, отпред има някакъв що годе вид(отново е прекалил с пластовете спойлери), в страни е нещо далеч неотговарящо на предницата, а за отзад (можеше доста по-добре) нещо поне малко да се вързваше с предницата.
Като цяло, ако се изчисти малко дизайна може да придобие някакси форма на автомобил, в момента е нещо което се е опитало да надмине времето си, но уви...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
И на мен не ми допада, особено отзад...но, не мога да не уважа смелостта и труда на човека. Лесно е да плеснеш два спойлера и два прага с идеята че си направил страхотен тунинг. За подобни неща се иска смелост и колкото и да не ни допада в този случай, в друг може да е много добре. Хубаво е че има хора, които отделят от времето и парите си, да правят нещо по-различно от серийното.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Дали ми харесва или не, няма значение. Единствено мога да "сваля шапка" на човекът, който е хвърлил толкова труд. Другото, което ми направи впечатление е "емблемата"... Евала!!!
Comment
Comment